14 Alternatieve Dates om Elke Vrouw te versieren!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom alternatieve dates?

De meeste mensen hebben een heel standaard beeld bij daten: naar de film, uit eten, een potje pool of midgetgolf en al die andere dingen die worden overstroomd door beginnende stelletjes die elkaar willen leren kennen. Denk maar aan alle dates die jij al eerder hebt gehad! Heel eerlijk, het feit dat je dit artikel leest, geeft al aan dat jouw eerdere dates niet (goed) hebben gewerkt.

Om een vrouw te versieren, helpt het altijd om haar positief te verrassen. Laat dus meteen zien dat jij méér bent dan de andere mannen waarmee zij op date is geweest. De makkelijkste manier om haar dit te laten zien, is door iets anders te doen dan jouw voorgangers! Ga op alternatieve dates om jouw succes bij de vrouwen te vergroten! Je leest hier eerst tips over hoe je een alternatieve date kunt bedenken en waar een alternatieve date aan moet voldoen. Vervolgens krijg je van mij nog een aantal fantastische voorbeelden voor alternatieve dates!

“Als jij alleen saaie ideeën voor dates hebt, zal je ook wel een saaie vent zijn.”

Algemene tips voor alternatieve dates

Natuurlijk kan ik jullie alles voorschotelen, maar om écht te leren daten, moet je ook je eigen creativiteit leren gebruiken. Een alternatieve date is voor iedereen anders. Daarom geef ik jou 6 tips om je eigen alternatieve date te kunnen bedenken.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 1: Stop een beetje van jezelf in de date

In principe zijn dates bedoeld om elkaar te leren kennen. Stel daarom voor om iets te doen wat jij leuk vindt en waar jij veel over weet! Op die manier raak je niet snel uitgepraat en kom je gepassioneerd over. Hou hierbij wel een beetje rekening met wat je date leuk vindt. Als je date alleen maar klassieke muziek luistert, kan je haar beter niet meenemen naar een metal-concert.

Tip 2: Doe iets samen

Natuurlijk ga je niet in je eentje op date, ook een drankje op een terras doe je samen. Wat ik bedoel, is dat je een alternatieve date bedenkt waarbij jullie samen aan de slag moeten. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop voor koppels. Op deze manier hebben jullie ruim de tijd om te kletsen, maar hebben jullie ook een gemeenschappelijk doel! Bovendien is het voor ons mannen makkelijker om een goed gesprek te voeren als we ook iets aan het doen zijn!

“Naar de film gaan is leuk, maar je leert elkaar er niet door kennen.”

Tip 3: Maak het memorabel

Om te zorgen dat je date je niet snel vergeet, moet de alternatieve date echt indruk op haar maken. Laat haar iets volkomen nieuws meemaken. Kan jij enorm lekker koken? Maak iets voor haar dat ze nog nooit gegeten heeft. Ken je het perfecte plekje om samen de stad te bekijken? Wandel er met haar naartoe. Als je heel slim bent, ga je iets doen waar ze iets materieels aan overhoudt, zoals een zelfgebakken pot! Als ze de date leuk vond, zal ze deze bewaren en dan heeft ze altijd een herinnering aan die leuke alternatieve date!

Tip 4: Eerste date? Hou het openbaar!

Op je eerste date wil je dat je date zich op haar gemak voelt. Neem haar daarom mee naar een plek waar ook andere mensen zijn! Een mooie wandeling in een rustig bos is natuurlijk een prachtige manier om elkaar te leren kennen. Het is ook zeker een alternatieve date. Toch vindt je date het waarschijnlijk prettiger als ze het gevoel heeft dat er andere mensen zijn. Als ze zich veilig voelt, zal ze zich ook makkelijker laten versieren!

“Een date in een verlaten bos klinkt eerder als een uitnodiging om ontvoerd te worden.”

Tip 5: Steek tijd in je date

Zeker op een alternatieve date wil je dat alles goed verloopt; je laat immers een stukje van jezelf zien. Bereid je daarom goed voor. Bedenk van tevoren waar jullie heen gaan en hoe jullie daar komen. Bedenk wat je over de dingen die jullie samen gaan zien, kunt zeggen. Bereid wat lekkere hapjes voor zodat jullie een lekkere zelfgemaakte lunch hebben. Dit soort kleine dingetjes kunnen het verschil maken tussen ‘het was gezellig’ en ‘wanneer zie ik je weer?’. En daar gaan we natuurlijk voor!

Tip 6: Neem de leiding op jouw alternatieve date

De meeste vrouwen vinden het prettig als de man het initiatief neemt. Zeker op een date die anders verloopt dan normaal, is het belangrijk dat jij haar leidt. Op deze manier is het ook makkelijker om haar te verrassen, en dit werkt altijd. Bovendien is het makkelijker om haar mee naar huis te krijgen voor een flesje wijn en een filmpje als jij de leiding neemt tijdens de date. Ze is er immers aan gewend geraakt om jou te volgen.

14 alternatieve dates om elke vrouw te versieren!

Nu je een beetje begrijpt hoe een alternatieve date eruit ziet, help ik je een stapje in de goede richting. Hieronder lees je 14 alternatieve dates om elke vrouw te versieren! Houd er wel rekening mee dat de alternatieve date bij jou moet passen, anders is het voor niemand leuk!

Alternatieve date 1: Volg een dansles

Ben jij bij het uitgaan niet van de dansvloer af te krijgen? Kan je absoluut niet dansen maar wil je het wel heel graag leren en weet je dat je date van dansen houdt? Dan is deze alternatieve date voor jou! Er zijn ontzettend veel danslessen voor partners: tango, salsa, lijndansen, wals, het maakt niet uit. Op deze alternatieve date zijn jullie samen bezig en is er genoeg mogelijkheid om te praten! Bovendien maak je fysiek contact, zonder dat het creepy overkomt! Dit werkt bijna altijd goed bij het flirten.

Alternatieve date 2: Ga naar een museum

Jij als aantrekkelijke en interessante man wil natuurlijk laten zien dat je kennis hebt! Deze alternatieve date is perfect om te laten zien hoe cultureel en intellectueel ontwikkeld jij bent! Neem je date mee naar een museum waar jij vaker bent geweest, of een museum met een thema waar jij veel van weet. Heb jij een passie voor chocola? Weet jij alles over het Nederlandse leger? Ben jij een expert op het gebied van de schilderkunst van Van Gogh? Neem je date mee! Let wel op, geef ook je gezelschap de kans om te praten. Je wilt natuurlijk niet arrogant overkomen.

“Als jij je passies met haar deelt, zal ze ook meer passie voor jou gaan voelen.”

Alternatieve date 3: Volg samen een kookworkshop

Wie houdt er nou niet van eten? En als geëmancipeerde man vind jij natuurlijk niet dat vrouwen de enigen zijn die moeten koken! Als je nog niet zo goed kunt koken maar je date wel, laat je haar dingen aan jou leren! Weet jij wel veel van koken? Dan zorg je dat jullie samen iets heerlijks maken! Voor de mannen die een beetje vooruitdenken: samen een kookworkshop volgen geeft aan dat jij niet bang bent om in de keuken te staan! En welke vrouw houdt nou niet van een man die haar na een zware dag een heerlijke maaltijd voorschotelt? Deze alternatieve date heeft zo veel voordelen, dat het bijna een must is!

Alternatieve date 4: Picknick in een park of bos

Oké, je houdt het openbaar zodat je gezelschap zich veilig voelt. Dit betekent echter niet dat je niet van een beetje natuur mag genieten op je alternatieve date. Zorg alleen wel dat er andere mensen rondlopen of picknicken. Bijna elke stad heeft wel een mooi park of een prachtig stuk drukbezocht bos. Maak een mooie wandeling met je date en plof vervolgens neer op een kleed met een heerlijke lunch. Bonus, verras je date met zelfgemaakte hapjes! Als de hapjes een beetje lekker zijn, is dit zeker een stap in de goede richting!

Alternatieve date 5: Stadstour

Wonen jullie niet in dezelfde stad? Nodig haar uit om jouw stad te komen bekijken. Wederom is hierbij het voordeel dat jij haar alles kunt laten zien wat zij niet kent! Bezoek niet alleen de bekende kerken en monumenten, maar laat haar ook de mooie onbekende plekjes zien. Vertel haar leuke verhalen over de geschiedenis van de stad. Bovendien ken jij natuurlijk de leukste barretjes en restaurantjes van de stad. Dit is een leuke manier om toch even in de kroeg te belanden, maar het blijft alternatiever dan gewoon een diner.

Alternatieve date 6: Fruit plukken

Als je in het juiste seizoen op date gaat, kun je iets doen wat echt helemaal nooit wordt gedaan als date. Ga samen fruit plukken bij een lokale boer en plof vervolgens op een kleed in het gras waar jullie samen vers fruit eten! Gezellig, gezond en lekker! Bovendien laat je zien dat je niet bang bent om hard te werken en dat je geeft om de kwaliteit van je eten, superaantrekkelijk!

Alternatieve date 7: Houd een karaokeavond

Ben jij niet bang om jezelf in de spotlights te zetten? Kan je heel goed zingen of denk je dat in ieder geval? Of heb je gewoonweg geen schaamte en wil je laten zien dat jij zelfs als je voor schut staat lekker los kan gaan? Dan is deze alternatieve date helemaal perfect! Bovendien kunnen jullie samen liedjes zingen. Dit zal je partner onthouden en elke keer dat ze die liedjes hoort, denkt ze vanaf nu aan jou!

“Zelfspot is iets wat de meeste vrouwen heel leuk vinden, en waar de meeste mannen enorm slecht in zijn.”

Alternatieve date 8: Klimmen en klauteren

Hou je van een beetje lichamelijke activiteit en adrenaline? Klimmen is hier perfect voor! Als het lekker weer is kunnen jullie buiten gaan rotsklimmen, en anders kan het natuurlijk ook in een hal. Ook bij deze alternatieve date is het voordeel dat je casual fysiek contact kan maken zonder dat het opvalt; je probeert haar namelijk alleen maar te helpen! Fysiek contact helpt bijna altijd bij het maken van een connectie.

 Alternatieve date 9: Bezoek een lokale markt

Elke vrouw houdt van shoppen. Nou ja, niet elke vrouw natuurlijk, maar wij mannen denken dat vaak wel. Wijzelf houden er doorgaans echter niet zo van om van winkel naar winkel te rennen met 10 tassen vol met goedkope T-shirts in onze handen. Een lokale markt heeft echter iets romantisch. Je kunt elkaar lekkere hapjes voeren en misschien kan je zelfs een klein en goedkoop cadeautje voor haar scoren!

Alternatieve date 10: Bezoek samen de sportschool

Wil jij graag je date laten zien dat jouw schouders toch echt wel de mooiste zijn die ze ooit zal zien? Neem haar mee naar de sportschool. Steeds meer mensen bezoeken de sportschool, dus de kans is groot dat zij dat ook doet of zou willen doen! Deze alternatieve date is dé kans om te laten zien hoe fit jij bent zonder dat je enorm arrogant overkomt.

Alternatieve date 11: Alternatieve fotoshoots

Deze date is voor de wat meer creatief ingestelde mannen. Je moet hiervoor ook niet bang zijn om jezelf een beetje voor schut te zetten. Jij gaat op deze alternatieve date namelijk foto’s van elkaar maken. Vervolgens pakken jullie een laptop erbij en fotoshoppen jullie de foto’s zó dat het net lijkt of jullie iets heel raars aan het doen zijn. Fotoshop jullie samen surfend op een krokodil, of in een boom tussen de bonobo’s. Als jullie hier allebei voor openstaan, is de slappe lach gegarandeerd.

Alternatieve date 12: Kanoën

Dit is niet het huwelijksbootje, maar misschien wel de vaartocht ernaartoe! Tegenwoordig vind je overal wel een kanoverhuur. Huur een tweepersoonskano en verken de omgeving vanaf het water! Bonustip: ga achterin zitten, anders is ze op het eind helemaal doorweekt en heeft ze een hekel aan je.

“Een doorweekte date kán positief zijn, maar niet op deze manier.”

Alternatieve date 13: Een sneeuwpop maken

In de winter moet je natuurlijk ook op een alternatieve date kunnen gaan. Dit is niet zozeer een date op zich, maar wel iets leuks om te doen tijdens een mooie wandeling in het romantische winterwonderland. Je bent samen creatief bezig en kunt lekker veel met elkaar praten. Bovendien is dit de ideale setting voor een mooie selfie van jullie samen met de sneeuwpop! En als ze het koud krijgt, is de kans groot dat je haar een dikke knuffel mag geven.

Alternatieve date 14: Speelhal

Arcadehallen worden steeds populairder. Van de spelletjes word je ontzettend vrolijk en als jullie iets winnen is er een excuus om elkaar te omhelzen en misschien wel te kussen! Deze alternatieve date heeft nog een voordeel: het licht! In de meeste arcadehallen is het behoorlijk donker met allemaal verschillende kleuren lichten. Hierdoor zie je er veel spannender uit dan normaal!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d