Begrijp dat Iedere Vrouw Gelijk is

In de wereldwijde community van Vrouwen Versieren wordt vaak gebruik gemaakt van jargon om het uiterlijk van een vrouw te beoordelen. Dit is komen overwaaien vanuit de Anglo-Amerikaanse  ‘pick up’ wereld. Ze geven een vrouw een cijfer op de schaal van 1 tot en met 10. Als voorbeeld: stel je ziet een knappe vrouw die zo als fotomodel aan de slag zou kunnen gaan, dan zou je haar als een HB9 (Hot Babe) kunnen omschrijven.

In dit artikel ga ik in op de waarde die mannen (weliswaar onbewust)  toe hechten aan het uiterlijk van een vrouw en waarom in essentie iedere vrouw gelijkwaardig is en ook zo door jou behandeld dient te worden.

Lees hoe  jij jouw kansen creëert met bloedmooie vrouwen waarover je nooit had durven dromen en waarom je moet stoppen met het geven van cijfers aan vrouwen!

Aantrekkelijk of onaantrekkelijk?

Persoonlijk ben ik nooit een fan geweest van het cijfermatig beoordelen van een vrouw haar uiterlijk. Ik vind haar aantrekkelijk, oké of onaantrekkelijk. Dit doe ik bewust. Waarom? Omdat wanneer je iemands uiterlijk beoordeeld met een cijfer, je gaat spreken in termen van waarde. De consequentie is dat je haar op een voetstuk plaatst die ze eigenlijk (nog) niet verdient. Je weet namelijk niet of ze leuk is, je ziet enkel haar buitenkant. De gevolgen zijn dat je jezelf ongemakkelijk en minderwaardig voelt. Hoe kun je dit vermijden? Door je te focussen op haar persoonlijkheid of kleding! Gedraagt ze zich als een bitch? Loop dan gewoon weg van die negativiteit! Heeft ze een leuk koppie maar kan ze zichzelf absoluut niet kleden? Denk dan aan die spuuglelijke broek terwijl je met haar praat en ik verzeker je dat je jezelf moet inhouden om niet spontaan in lachen uit te barsten!

Wanneer je met je vrienden uitgaat en vrouwen aanspreekt dan heb je – als je het goed doet of geluk hebt – aan het einde van de avond een aantal nummers weten te krijgen. De volgende ochtend zie je een berichtje op je telefoon van een van deze dames. Meestal zijn het de minder knappe dames die  jou al een berichtje hebben gestuurd terwijl jij nog je roes lag uit te slapen. Natuurlijk had je gehoopt dat die bloedmooie dame jou in de ochtend al heeft gewhatsappt, ook al had ze een wat saai karakter.

Sociale cirkel

Ik kan me nog herinneren dat ik met een aantal vrienden in discussie was hoe je knappe vrouwen het beste in jouw leven kunt krijgen. Na een paar biertjes kwamen we erachter dat het eigenlijk heel simpel is: sta veel in contact met knappe vrouwen!

Stel je begint aardig wat nummers te krijgen van knappe vrouwen, dan betekent dat eigenlijk twee  dingen: je begint goed te worden in het verleiden van vrouwen en je begeeft je in een sociale cirkel  waarin veel knappe vrouwen zijn.

Helaas heeft de gemiddelde man geen toegang tot deze sociale cirkel noch de vaardigheden om ze te verleiden. Veel mannen houden zich bezig met minder knappe vrouwen en praten incidenteel met een knappe vrouw als hij geluk heeft. Hij wordt super enthousiast wanneer hij een knappe vrouw ontmoet en ze met hem op date wilt. De meeste mannen behandelen knappe vrouwen als goud. Deze behoefte vanuit schaarste maakt jou meteen minder aantrekkelijk.

In plaats van te wachten op incidenteel geluk is het beter om je te richten op kansberekening. Wat bedoel ik hiermee? Richt je eens een tijdje op vrouwen die je echt knap vindt! Vrouwen waarvan je hart sneller gaat kloppen en je denkt dat ze te hoog gegrepen voor je is. Door veel om te gaan met knappe vrouwen maak je de kans groter dat er succes uit volgt. Stop met het geven van aandacht aan vrouwen omdat ze makkelijk zijn, maar doe het omdat je ze aantrekkelijk vindt!

No pain no gain

Zolang jij niet minimaal iedere dag op één vrouw  afstapt die je echt aantrekkelijk vindt, zul je weinig resultaten zien. Een aantal weken geleden had ik een aantal nummers geregeld met daygamen (het versieren van vrouwen op straat). Er zat één bloedmooie meid tussen waar ik mee een instant date heb gehad. Werd ik super enthousiast toen ze mij haar nummer gaf? Vroeger wel, nu niet meer. Ik richt me namelijk niet meer op geluk maar op kansberekening. Wanneer je veel knappe vrouwen benaderd is het namelijk slechts een kwestie van tijd voordat je er een ontmoet die wederzijdse interesse heeft.

Voortaan als je een wat sullige man op straat ziet rondlopen met een bloedmooie vrouw, wordt dan niet jaloers, maar gun hem dat succes want je moest eens weten hoeveel vrouwen hij heeft benaderd voordat hij de juiste tegenkwam waarmee het zo goed klikte. Vraag jezelf eens af wat voor actie deze man heeft ondernomen om te krijgen waar hij recht op had.  Ook jij kan die persoon zijn!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *