Wie Heeft Het Moeilijker Als Het Gaat Om Dating? Mannen of Vrouwen?

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

gefrustreerd koppelVoor wie is dating moeilijker?

Je zult vast vaak mannen en vrouwen horen klagen over dates die ze hebben gehad.

De mannen kwamen wanhopig over, en de vrouwen wisten niet wat ze wilden.

Maar wie heeft het nou lastiger? Laten we op een rijtje zetten wat mannen en vrouwen als voor- en nadelen hebben als het gaat om dating:

Voordelen voor vrouwen

 • Je hebt veel keuze omdat veel mannen genoegen nemen met alles, of je nou mooi bent of niet
 • Als je er mooi uitziet heb je nog veel meer keuze
 • Jij bepaalt meestal of de man de volgende stap mag maken, dus je hebt veel controle

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Nadelen voor vrouwen

 • Als je niet aantrekkelijk bent zullen veel mannen totaal geen interesse in je hebben
 • Je kunt niet met elke man praten of daten die dat wil want dan heb je geen leven meer
 • Mannen zijn afgeleerd wat aantrekkelijk gedrag is en zijn geen échte mannen meer
 • Veel mannen hebben een verborgen agenda
 • Je weet niet of je een man kan vertrouwen omdat een man zich simpelweg minder snel hecht aan een vrouw

En nu de mannen…

Voordelen voor mannen

 • Als je een aantrekkelijk persoonlijkheid hebt zijn veel (mooie) vrouwen geïnteresseerd in je, of je nou mooi bent of niet
 • Vrouwen houden van mannen die de leiding nemen dus jij kunt makkelijk kiezen wat jullie gaan doen

Nadelen voor mannen

 • Vrouwen kunnen vaak subtiele signalen afgeven die mannen totaal niet begrijpen
 • Het proces van aantrekkingskracht opwekken in vrouwen is tegendraads
 • Mannen snappen niet waarom vrouwen zich op een bepaalde manier gedragen

Gezien het rijtje ‘nadelen’ voor vrouwen kunnen we toch wel concluderen dat vrouwen het wat moeilijker hebben.

Dit is met name zo als je kijkt naar het eerste punt van de voordelen voor mannen. Deze zegt dat fysiek onaantrekkelijk mannen alsnog de mooiste vrouwen kunnen daten, en dat is ook waar!

Natuurlijk maakt een man een betere eerste indruk als hij er knap uitziet, maar als de man niets te vertellen heeft dan is het heel snel klaar.

Stel dat jij een super mooie vrouw tegenkomt maar je vindt haar doodsaai, dom en vreselijk arrogant. Wil je dan toch een date met haar en misschien seks? De meeste mannen willen dat alsnog.

Maar wat als een vrouw een super mooie man tegenkomt maar ze vindt hem doodsaai, dom en vreselijk arrogant. Denk je dan dat ze een date met hem wil en misschien wel seks? Nee, absoluut niet!

Daar zit het grote voordeel voor mannen. Een meer aantrekkelijke persoonlijkheid kun je namelijk ontwikkelen, maar een mooier uiterlijk is niet mogelijk.

Je kunt jezelf enkel beter verzorgen (of je gaat voor plastische chirurgie natuurlijk maar dat lijkt me niet de beste keuze).

Voor vrouwen blijft uiterlijk vaak doorslaggevend. Een man kan direct ‘ja’ of ‘nee’ zeggen bij een vrouw. Als een man een vrouw niet aantrekkelijk genoeg vind, spreekt hij haar simpelweg niet aan en zal er dus ook niets gebeuren.

Nu weet ik dat vrouwen ook vaak ‘ja’ of ‘nee’ zeggen in hun hoofd na misschien al tien seconden als ze een nieuwe man ontmoeten of een blinddate hebben maar dat betekent nog niet dat het gesprek na tien seconden al is afgelopen.

Soms blijkt de man toch leuk te zijn en kiest de vrouw voor hem, meestal omdat de man toch haar interesse heeft opgewekt. Dat gebeurt dan meestal met persoonlijkheid.

Als een man al direct ‘nee’ zegt in zijn hoofd bij een vrouw die hij niet aantrekkelijk vind, wordt het heel moeilijk voor de vrouw om hem te overtuigen haar toch leuk te vinden…

Wil je een aantrekkelijke persoonlijkheid creëren dan is het essentieel dat je jezelf blijft ontwikkelen, en werkt aan je sociale vaardigheden.

Vertel me hieronder wat jij denkt dat nog meer voordelen en nadelen zijn voor mannen en vrouwen als het gaat om dating…

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

7 Reacties op "Wie Heeft Het Moeilijker Als Het Gaat Om Dating? Mannen of Vrouwen?"

 1. CHEVA says:

  Van mannen wordt verwacht dat ze het initiatief nemen. Kan je als een voor- of nadeel zien. Alleen het feit dat van mannen over het algemeen wordt verwacht dat ze jagen en vrouwen selecteren, kan wel eens vermoeiend werken.

  Vrouwen hoeven vaak als ze er leuk uitzien, alleen lief te glimlachen en een beetje met hun kont te wiebelen om geopend te worden door een man. Misschien worden ze niet geopend door de man die ze willen, maar vrouwen krijgen vaak wel veel gemakkelijker 'social proof' dan mannen.

  Vrouwen kunnen ook veel gemakkelijker de status van mannen hard omlaag trekken door ze te negeren/af te wijzen. Misschien voel je je niet afgewezen maar de rest v/d club ziet dit waarschijnlijk wel zo als ze je hun rug toekeren. Een nadeel voor de mannen in mijn ogen.

  Natuurlijk kan je zeggen dat als je aantrekkelijk genoeg bent als man, dat JIJ selecteert, maar dit is een illusie. Het is alleen in dat geval zo dat vele vrouwen je al hebben gekozen, waardoor je meer keuze hebt en selectiever kunt zijn maar de vrouwen kiezen dan dus nog steeds.

  Als vrouwen make-up, een push-up bh dragen en hoge hakken aandoen, zijn ze sexy. Maar als mannen actief aan hun persoonlijkheid werken, zodat ze aantrekkelijker gevonden worden... wordt dit helaas onterecht vaak als manipulatie gezien. Kan soms erg frustrerend zijn.

  Een nadeel voor vrouwen is weer dat als ze zich vrij gedragen tov mannen, dating en seks dat ze vaak als slet worden gezien, terwijl een man een held is als hij met meerdere mooie vrouwen gaat.

  Ook het sociale stigma dat mannen altijd achter vrouwen aanzitten, kan me nog wel eens storen. Vrouwen zijn erg goed in het plaatsen van het 'frame' dat jij altijd achter hen aanzit. Echter dit kan je ook weer in je voordeel gebruiken door haar kaarten juist te stelen en te doen alsof zij achter jou aanzit.

  Het enige grote voordeel v/d mannen blijft inderdaad dat je je aantrekkelijkheid voor een groot deel in eigen hand hebt, zelfs al heb je niet die fantastische looks. En daarnaast worden mannen meestal zelfs aantrekkelijker naarmate ze ouder worden. Ook een fijn bijkomend voordeel. :-)

  Wel heb ik het gevoel dat vrouwen sneller verliefd worden en minder controle hebben over die gevoelens maar dat kan ik mis hebben. Er zijn wel veel vrouwen die voor een bad boy gaan, ondanks dat ze misschien slecht worden behandeld.

  Echter als een man alleen handelt en kiest uit schaarste mbt vrouwen, kan hij ook in een slechte relatie terechtkomen en blijven hangen, die uiteindelijk zelfs destructief voor hem kan zijn.

  Om met een positieve noot te eindigen... Als je eenmaal als man de skills leert om succesvol met vrouwen te zijn, heb je die voor de rest van je leven. En als het goed is, wordt je dus alleen maar beter zolang je jezelf blijft verbeteren.

  Ook is volgens de theorieboeken en mijn eigen mening een man pas echt gelukkig als hij zijn grote liefde gelukkig kan maken. Hoe goed voelt het als je weet dat je jouw meisje gelukkig kan maken?

  Natuurlijk zul je nooit volledige controle in een relatie hebben, maar de grote invloed die je kunt uitoefenen op een positieve, elegante en eerlijke manier, maakt meer dan goed!

  Greetz,

  CHEVA

 2. Jonathan Johnson says:

  Bedankt voor je uitgebreide reactie Cheva.

  "Natuurlijk kan je zeggen dat als je aantrekkelijk genoeg bent als man, dat JIJ selecteert, maar dit is een illusie. Het is alleen in dat geval zo dat vele vrouwen je al hebben gekozen, waardoor je meer keuze hebt en selectiever kunt zijn maar de vrouwen kiezen dan dus nog steeds."

  Daar ben ik het niet helemaal mee eens...

  Hoeveel vrouwen spreken een man aan?
  Hoeveel vrouwen vragen het nummer van een man?
  Hoeveel vrouwen bellen de man op?
  Hoeveel vrouwen nemen het initiatief voor een date?
  Hoeveel vrouwen zoenen de man voor het eerst?
  Hoeveel vrouwen vragen een man mee naar huis?
  Hoeveel vrouwen nemen je mee naar de slaapkamer en trekken je kleren uit voor het eerst?

  Ik denk dat dit 0,001% van de vrouwen zijn die al deze stappen volgen. Een vrouw kan alleen afwachten totdat de man deze stappen neemt. Als de man deze stappen niet neemt, gebeurt er in 99,999% van de gevallen naar mijn idee NIETS!

  Dus aan de andere kant hebben vrouwen toch ook weer weinig keuze, ze kunnen enkel kiezen uit degene die alle stappen ondernemen.

 3. CHEVA says:

  Ik ben het met je eens dat het bijna altijd de mannen zijn die het initiatief nemen.
  Wat ik bedoelde met het feit dat vrouwen de selectors zijn is dat zij uiteindelijk Groen of Rood licht geven....en soms Oranje. ;-)

  Zelfs als je als man wordt aangesproken betekent dit niet dat jij de selector bent.... dit is een illusie, want de vrouw die jou benaderd heeft daarvoor zelf al besloten dat ze jou Groen licht geeft, of op z'n minst Oranje.

  Initiatief nemen staat niet gelijk aan selecteren.

  Waar ik het wel mee eens ben is dat vrouwen voor een groot deel afhankelijk zijn van het initiatief van de mannen, tot hun soms grote frustratie....

  "Waarom reageert die leuke jongen niet op mijn flirtsignalen?? Ik glimlach lief naar hem maar hij spreekt me niet aan! .... of die leuke jongen spreekt me aan maar waarom vraagt hij mijn nummer niet!"

  Greetz,
  CHEVA

 4. Jan says:

  ik denk dat vrouwen het over het algemeen iets makkelijker hebben. Een beetje mooi gezichtje en ze hoeven alleen maar te glimlachen voor aandacht, bij een man ligt dat toch anders.

  Mannen moeten de moeite doen, maar bepalen ook juist voor wie.. dus voor de vrouw is het lastig om in de picture te komen, zeker zonder echte bijzondere looks.

  Er zullen vrouwen zijn die zich ook doodongelukkig voelen omdat ze niet gezien worden, terwijl ze een pracht persoonlijkheid hebben.
  De mannenwereld is nu eenmaal hard, kom je met een afschuwelijke meid thuis qua looks wordt ze al gauw afgewezen door je vrienden.

  Over het algemeen wordt dus aan beide kanten de lat te hoog gelegd, wie zwijmelt er nu niet om de mooiste van de klas.

 5. egbert says:

  veel vrouwen opereren ook zelden alleen bij het eerste contact, ze zoeken vaak een vrouwelijk maatje om samen te praten over mannen. Dat is een groot voordeel, waar mannen veel minder gebruik van maken. Spontaniteit is naar mijn idee het grootste voordeel voor zowel man als vrouw, er gaat geen denken of afwegen of wat dan ook aan vooraf.............en dat kan voor beiden in een kwetsbare positie..................

 6. Jhondon says:

  Het is heel simpel:

  Tegenwoordig krijgen vrouwen veels teveel aandacht van de mannen. Of het nou topmodellen zijn of buitenbeentjes. Er moet immers geneukt worden toch?

  Dat komt omdat mannen te snel, als jagers op hun prooi afgaan.En wij doen dat dat allemaal tegelijk. De snelste weg zoeken wij op

  Doordat vrouwen zoveel aandacht krijgen van de mannen. Hoeven zij zelf niet meer het initiatief te nemen. Zij krijgen een teveel aan aandacht van de mannen ..

  Dus bij deze: MANNEN! STOP 1 MAAND MASSAAL MET HET GEVEN VAN AANDACHT AAN DEZE VROUWEN. ALS WE DIT ALLEMAAL DOEN ZULLEN ZE GEZAMENLIJK DE AANDACHT ZELF GAAN OPZOEKEN EN DE JAGERS WORDEN. IK WEET DIT ZEKER!!

  WIJ MANNEN ZIJN TE HONGERIG EN MAKEN DE VROUWEN INGEWIKKELD.

  ALS WIJ MANNEN MASSAAL GEZAMENLIJK STOPPEN MET MAKKELIJK ZIJN EN INITIATIEF NEMEN WORDEN DE VROUWEN HONGERIG EN DAARMEE MAKKELIJKER

 7. Jhondon says:

  'De vrouwen zijn zo moeilijk omdat wij makkelijk zijn

  ' De mannen zijn zo makkelijk omdat vrouwen moeilijk zijn

  Dus, mannen, boys. Laten we iets moeilijker zijn. Dan worden vrouwen vanzelf gemakkelijk. HiHi

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d