3 Beste Voorbeelden van Complimenten om Vrouwen te Geven

Vrouwen versieren: voor sommige mannen lijkt het zo makkelijk. Instinctief kiezen ze de juiste combinatie van woorden, blikken en lichaamstaal die het hart van menig vrouw doen smelten. Helaas zit niet elke man zo in elkaar, en zijn er genoeg mannen bij wie het zweet al op het voorhoofd gaat staan als ze er maar over nadenken om een vrouw aan te spreken.

Het feit dat jij dit artikel hebt aangeklikt, zegt mij dat jij waarschijnlijk tot de groep mannen behoort die het maar moeilijk vindt om vrouwen aan te spreken. Wat moet je nou precies tegen een vrouw zeggen als je haar in wil palmen? Hoewel er natuurlijk geen antwoord is op die vraag dat voor alle vrouwen geldt, kan ik je wel een eind op weg helpen. Dat doe ik in dit artikel!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom werkt het om vrouwen complimenten te geven?

Als je op internet op zoek gaat naar advies om vrouwen te versieren, dan kom je al gauw terecht op websites van zogeheten pick up-artists. Deze mannen beloven je om jou te leren hoe je iedere vrouw in bed kan krijgen. Veel zeggen dat je dat kan doen op wel heel vreemde manieren.

Neil Strauss, schrijver van het bekende boek “The Game”, heeft het bijvoorbeeld over een techniek genaamd “negging”. Hierbij zou je een vrouw versieren door onaardige opmerkingen tegen haar te maken. Als je hierbij een beetje skeptisch je wenkbrauwen omhoogtrok, dan zal je waarschijnlijk niet verrast zijn door wat ik je nu ga zeggen: deze mannen kletsen uit hun nek.

Wat deze onvolwassen, gefrustreerde ventjes ook beweren, uiteindelijk loont het toch echt veel meer om aardig te zijn tegen vrouwen.

Neil Strauss staat tegenwoordig zelf ook niet meer achter wat hij destijds schreef.

Uiteindelijk gaat het er bij het versieren van vrouwen om dat je intimiteit en een vertrouwensband creëert. Als een vrouw zich veilig, gewaardeerd en bewonderd voelt bij jou, dan is de kans veel groter dat ze met je mee naar huis gaat. Dit bereik je niet door een lul tegen haar te zijn. Dan denkt ze waarschijnlijk dat je weer zo’n engerd bent die vrouwen vaak op straat tegenkomen. Ze zal haar nummer eerder aan de politie geven dan aan jou.

Hoe je wel vrouwen kunt versieren

Wat wél goed kan helpen om vrouwen te versieren, is het geven van complimentjes. Hoewel dit misschien een cliché lijkt, zijn vrouwen (en mannen) gewoon veel meer aangetrokken tot mensen die ook in hen geïnteresseerd zijn. Je kunt dit laten blijken door je waardering en/of bewondering uit te spreken.

Ik vind het eigenlijk dat het raar is dat ik dit nog moet zeggen, maar complimenten werken een stuk beter dan beledigingen.

Oké, dus als je een vrouw wil versieren kun je beter naar je moeder luisteren dan naar Neill Strauss, maar daarmee ben je er nog niet. Complimenten geven werkt dus, maar dat alleen complimenteren niet genoeg is, zal je ook al wel aanvoelen. Daarom zal ik je hierna gaan vertellen hoe je complimenten het best kan inzetten in het hele flirtproces.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Waarschuwing: leun niet te erg op je complimentjes

Dat het goed werkt om complimenten te geven, daarvan heb ik je inmiddels hopelijk overtuigd, maar ik heb ook al even benoemd dat complimentjes alleen niet genoeg zijn. Sterker nog, als je te ver gaat in het constant complimenteren van vrouwen, dan kan dit zelfs averechts gaan werken. Hoe dat precies komt, zal ik je nu gaan uitleggen.

Als je een vrouw een paar complimentjes geeft, dan zal ze zich gewaardeerd en bewonderd voelen, zoals ik net heb uitgelegd. Dit leidt tot een gevoel van intimiteit, wat op zijn beurt vaak weer leidt tot aantrekkingskracht. De kans is dan natuurlijk veel groter dat je een vrouw weet te versieren, maar een voorwaarde daarvoor is wel dat complimenten oprecht overkomen.

Wanneer iemand je een paar complimentjes geeft, dan zul je je waarschijnlijk gevleid voelen. Als iemand je echter overlaadt met complimentjes, dan heb je na een tijdje ook wel door dat het niet oprecht is. Vanaf dat moment is je kans voorgoed verkeken. Op die manier krijg je namelijk nooit het effect van intimiteit en aantrekkingskracht dat ik hierboven beschreef.

Door te veel complimentjes kom je creepy over

Sterker nog: het zal je een beetje als een engerd laten overkomen. Mannen die een vrouw om de twee zinnen een compliment geven, komen erg gretig over. Een vrouw wil natuurlijk vaak ook wel met een man naar bed, maar dan wel een man die geïnteresseerd is in haar. Ze willen geen man die gewoon seks met de eerste de beste vrouw wil.

Niemand zegt twintig keer achter elkaar hoe leuk iemand eruitziet omdat hij het meent.

Gooi dus zeker af en toe een complimentje op een vrouw af, maar doe het niet te vaak. Tussendoor zal je ook gewoon een leuk gesprek gaande moeten houden. Hierin laat je zien dat je interesse in haar hebt. Dit doe je door haar vragen te stellen over haar leven, hiernaar te luisteren, en te reageren met leuke verhalen.

Oké, dus complimenten zijn niet een soort heilige graal waarmee je elke vrouw in bed weet te krijgen. Ze zullen je echter zeker helpen als je ze op de juiste manier inzet. Hiervoor is het echter nog wel even belangrijk om te weten wat voor complimenten je een vrouw precies kan geven om met haar te flirten. Daar zal ik de rest van dit artikel aan besteden.

Wat voor complimenten kun je een vrouw het best geven? 3 voorbeelden

Oké, je weet dat complimenten je enorm kunnen gaan helpen om beter te worden in het versieren. Nu ligt er waarschijnlijk nog maar één brandende vraag op je lippen: welke complimenten moet ik een vrouw dan geven? Welke complimenten precies effectief zijn zal natuurlijk per vrouw verschillen, maar dat wil niet zeggen dat ik je niet enkele algemene tips kan geven.

Dat is dan ook precies wat ik in de rest van dit artikel zal gaan doen. Let op dat je nooit een garantie hebt dat een bepaald compliment zal gaan werken, en je altijd zelf een beetje na moet denken. Er zijn echter zeker wel enkele voorbeelden van complimenten die het bijna altijd goed doen. Ik zal de volgende complimenten toelichten:

  • Geef haar een compliment over haar kleding
  • Maak duidelijk dat je haar grappig vindt
  • Geef haar uiteindelijk (niet meteen!) een paar complimenten over haar lichaam

Voorbeeld 1: Geef haar een compliment over haar kleding

Hoe oppervlakkig het ook mag klinken, mensen (vrouwen én mannen) vinden het nou eenmaal fijn om te horen dat ze er goed uitzien. Uiteindelijk zijn wel allemaal wel een beetje ijdel, oppervlakkig of gewoon een beetje onzeker, dus zoiets is altijd fijn om te horen. Hier kun je op inspelen, maar dit moet je wel op de juiste manier doen, anders kan het verkeerd overkomen.

Als je een vrouw een compliment geeft over haar lichaam, door bijvoorbeeld te zeggen dat ze een mooi figuur heeft, kan dat weleens verkeerd vallen. Sommige vrouwen zullen dit gewoon een fijn compliment vinden om te horen. Andere vrouwen zullen dit als oppervlakkig en seksbelust ervaren. Een compliment over bijvoorbeeld haar gezicht is al iets beter, maar ook dit kan oppervlakkig overkomen.

Flirten gaat over het vinden van een balans: je wil wel interesse tonen, maar niet te gretig overkomen.

Hoe kun je haar dan wel een compliment geven over haar uiterlijk, zonder haar misschien onbedoeld te beledigen? Simpel: geef haar gewoon een compliment over haar kleding. Zeg dat je haar jurkje echt leuk vindt, of dat je de opdruk op haar t-shirt zo grappig vindt. Zo geef je haar een compliment over hoe ze eruitziet, zonder dat het expliciet over haar lichaam gaat.

Overigens kan een compliment over haar lichaam later op de avond waarschijnlijk prima. Je moet er in elk geval niet mee binnenkomen, omdat je dan meteen wel heel duidelijk maakt waar je op uit bent. Hiermee zal je haar waarschijnlijk afschrikken. Hier zal ik je later meer over vertellen.

Voorbeeld 2: Maak duidelijk dat je haar grappig vindt

Als er één ding is waar vrouwen onzeker over zijn, dan is het wel dat ze niet grappig genoeg zouden zijn. Dit is een idee dat mannen maar wat vaak ten gehore brengen: vrouwen zouden gewoon van nature minder grappig zijn dan mannen. Dat de mannen die dit zeggen vaak op twee of drie standaardgrappen moeten terugvallen, laten we maar even buiten beschouwing.

Uiteindelijk is het natuurlijk echt niet zo dat vrouwen om een of andere reden niet in staat zouden zijn om grappen te vertellen. Maar als je er even over nadenkt zul je je vast wel kunnen voorstellen waarom veel vrouwen hier onzeker over zijn. Als je wilt zorgen dat een vrouw zich aan jou hecht, dan kan het helpen om deze onzekerheid weg te nemen. Hiervoor kan een complimentje erg geschikt zijn.

Als je iets maar vaak genoeg hoort, ga je het vanzelf geloven.

Gewoon af en toe lachen als ze een grap maakt kan al een hele hoop helpen. En als je haar even later ook nog even expliciet vertelt dat ze grappig is, dan kan het eigenlijk al niet meer stuk. Dit is iets wat ze waarschijnlijk écht graag wil horen. Daarom is het naar mijn idee één van de meest effectieve complimenten die je een vrouw kan geven.

Niet alleen dat, maar het is ook nog eens een heel origineel compliment. De meeste mannen komen er niet op om zoiets te zeggen. Hoewel vrouwen vaak al helemaal ongevoelig zijn geworden voor de standaard “pick-up lines”, zal je met dit compliment waarschijnlijk tóch tot haar kunnen doordringen. Dit is een tweede element dat dit compliment zo effectief maakt.

Voorbeeld 3: Geef haar uiteindelijk (niet meteen!) een paar complimenten over haar lichaam

Eerder zei ik dat je een vrouw niet meteen een compliment over haar lichaam moet geven, omdat dit kan overkomen als oppervlakkig. Uiteindelijk is het echter natuurlijk wel zo dat je een vrouw in bed probeert te krijgen. Misschien is dit alleen op de korte termijn, maar ook als je geïnteresseerd bent in een relatie lijkt dit me uiteindelijk wel wenselijk. Hoe doe je dit dan?

Mijn tip is om haar uiteindelijk toch een compliment over haar lichaam te geven. Hoewel je dit dus zeker niet te vroeg moet doen, zul je er uiteindelijk toch aan moeten geloven. Het is belangrijk dat je niet alleen vertrouwen en intimiteit, maar ook daadwerkelijke fysieke aantrekkingskracht weet te creëren.

Wat dat betreft is niets effectiever dan over jullie lichamen te praten.

Maar wanneer moet je dat nou precies doen? Het precieze moment waarop dit compliment het effectiefst zal zijn, zal voor iedereen verschillend zijn. Het is in elk geval nadat je al enige tijd over andere dingen hebt gepraat. Als je het gevoel gaat dat er een klik is ontstaan, en ze zich ontspannen voelt bij jou, kun je zo’n complimentje proberen.

Wat kun je dan precies zeggen? Wat mij betreft is het vaak prima om te zeggen dat je vindt dat iemand een mooi figuur heeft. Dit is een compliment dat de meest preutse vrouwen niet heel erg zullen vinden, en dat voor andere vrouwen juist weer vrij tam zal zijn. Dit is ideaal: uit haar reactie kun je afleiden hoe ver je verder in kan gaan.

Dat waren ze dan, drie voorbeelden van complimenten die je een vrouw kan geven om haar in te palmen. Het zal nog steeds niet altijd makkelijk zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat het je zal gaan lukken!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d