Waarom Flirten Zo Leuk En Belangrijk Is

Veel mensen denken dat flirten iets is voor in een discotheek of in een bar.

Dit vind ik de grootste onzin! Flirten begint al wanneer je de eerste stap buiten de deur zet. Praat met je omgeving.

Er wordt wel eens gezegd dat de beste vrouwenversierders onbewust ook homoseksuele mannen aantrekken, gewoon omdat ze met iedereen flirten, uit automatisme.

Dit zijn dan kleine dingetjes. Maar blijkbaar vallen homoseksuele mannen dus voor de lichaamstaal en het flirten van de echte casanova’s.

Het is waarschijnlijk niet je doel om een homoseksuele man te versieren. Maar als voorbeeld om aan te geven hoe krachtig het is.

Zoals al vaker is besproken is het belangrijk om niet alleen mannelijke vrienden, maar ook vrouwelijke vrienden te hebben. Wanneer jij met vriendinnen uitgaat of ergens heen gaat zullen mensen om je heen gelijk denken. ‘Zozo, die heeft het goed gedaan.’

Dit effect is helemaal niet lastig te bereiken, maar je moet wel altijd flirten. Misschien niet altijd, maar wel grotendeels. Stel je voor dat je in de rij staat voor een club. Misschien staan er in diezelfde rij al wel leuke vrouwen waarvan je van plan bent ze binnen te gaan versieren. Waarom zou je ze niet daar in de rij al aanspreken? Op deze manier ‘ken’ je ze al en zullen andere mensen het zien als jouw vriendinnen. Wat je voorgeselecteerdheid geeft!

Begin gelijk!

Je stapt uit huis en loopt/rijdt weg naar de uitgaansgelegenheid. Je hebt met je vrienden afgesproken in een café, waarna jullie daarna nog uitgaan. Om te beginnen is het handig om een soort vaste kroeg te hebben. Daardoor leer je het barpersoneel en, niet heel onbelangrijk, de uitsmijters kennen.

De volgende keer dat je dan binnenkomt is de kans aanwezig dat het personeel je herkent en daardoor groet. Let wel op: Horecamedewerkers hebben geleerd om altijd aardig en beleefd tegen klanten te zijn, dus het is soms niet oprecht dat ze aardig doen.

Bestel een drankje bij een leuke serveerster. Als je met haar flirt kom je vanzelf al in het patroon om met iedereen te flirten die avond. De volgende keer dat je daar bent en zij werkt zal ze je waarschijnlijk ook nog eens herkennen.

Het voordeel van dit alles is dat het personeel van de plek waar je komt je kent, je bent op dat moment daar ‘beroemd‘. De mensen om je heen zullen het namelijk door hebben en denken dat je speciaal bent of bevriend bent met de eigenaar. Hiermee toon je aan dat je op dat moment van hogere waarde bent.

Door dit te doen kom je ook nog eens in een positieve goede staat. De avond is al leuker en je pakt tegenslagen die er misschien zijn minder zwaar op. Doordat je al met een aantal mensen gesproken heb is ook gelijk de ‘drempel’ om mensen aan te spreken minder hoog. Je zult makkelijker mensen aanspreken omdat het al heel de avond zo gaat.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *