Dating Gereedschap

Beter worden met vrouwen op seksueel vlak vraagt vaak om veel oefening. Ook al is het nog steeds een best bijzondere sociale vaardigheid, iedereen kan een lady-killer zijn. En elke man volgt zijn eigen pad, voor de ene duurt het wat langer dan voor de andere. De ene komt sneller achter, bijvoorbeeld, deze site en andere hulpmiddelen terwijl er iemand anders is die geen actie onderneemt.

Wanneer je je gaat verdiepen in vrouwen versieren kom je er snel achter dat het niet alleen te maken heeft met een ‘smooth’ praatje en drankjes kopen, hell no. Je moet rekening houden met je stemtonaliteit, je oogcontact, lichaamstaal en nog veel meer.

Stel dat je in je midtwintigen bent en nog nooit een vrouw hebt versierd. Het gaat je dan niet binnen een week lukken door maar even een artikeltje te lezen. Voor de meeste mannen die pas beginnen duurt het op z’n minst drie tot zes maanden voordat er wat vaart in komt. Na ongeveer een half jaartje kan je zien hoeveel iemand er mee bezig is geweest. Ik ken mannen die na zelfs drie jaar nog aan het vechten zijn om hun zelfvertrouwen op te bouwen.

En ik voel me soms verplicht om de goede en juiste info door te geven zodat jij (de lezer) snel kan vorderen. Dus in het volgende artikel vertel ik wat oefeningen die jou kunnen helpen.

Veel leesplezier…

Oefening #1

Om je wat meer relaxed en zeker te voelen tijdens een gesprek met een dame die je wilt benaderen kan het handig zijn als je overdag wat meer spraakzaam bent. Een beetje je conversatievaardigheden trainen bij wijze van. Wie spreek je meestal als eerste in de ochtend aan?

Ga je boodschappen doen? Praat dan even kort met een kassameisje. Een ‘hallo-hoe-gaat-het’ is voldoende. Als je iets aan haar merkt dat opvalt, bijvoorbeeld een ketting, een armband of dat ze een gekke naam heeft dan kan je daar wel een opmerking van maken. Ik weet nog dat ik een keer in de supermarkt was, stond ik in de rij, kom ik voor het kassameisje te staan en zie ik haar naambordje waarop staat: ”Momy”.

Toen ik met haar afrekende en ze mij het wisselgeld terug gaf zei ik: ”Thank You Mommy.” Als in: Dankjewel Mamma. Ze gaf me een verwarde blik maar wel met een glimlachje en ze zei: ”Haha, wow die heb ik nooit eerder gehoord.” En ik antwoordde met: ”Ja, met jouw naam, ik kon het niet laten, hahaha.” En liep weg.

Iets anders dat ik ook niet kan laten. Op 1 april, dat er binnenkort weer aankomt, eens tegen een kassameisje vertellen (met de meest serieuze blik op m’n gezicht ooit) dat ik mijn pinpas ben vergeten! Met zoveel boodschappen ook nog, haha! Dan, wanneer ze me net aankijkt in de zin van: ”Oh nee hè, hoe gaan we dit oplossen?” Zeg ik: “1 april!” 🙂 Opgelucht lacht het kassameisje dan.

In principe, met alle vrouwen die werken bij een ik-moet-klantvriendelijk-zijn functie (vooral kledingzaken) kan je een praatje maken om je conversatieskills even op peil te brengen.

Oefening #2

Wanneer je regelmatig vrouwen gaat aanspreken met de intentie om ze te versieren is het mogelijk dat je veel van dezelfde opmerkingen gaat horen, ongeacht wat voor persoon ze is. Opmerkingen zoals:

 • Ik geef mijn nummer niet zo snel uit.
 • Ik heb al een vriend.
 • Heb je Facebook?

En zo heb je er wel een aantal… Stel dat je niet weet wat je moet zeggen, probeer de volgende oefening uit.

Schrijf voor elke opmerking die jij het meest tegenkomt maar liefst tien ‘comebacks’ op. Een charmante opmerking die je kan zeggen om de situatie wat luchtiger te maken. Vaak staan vrouwen bijvoorbeeld gewoon stil, en lopen ze niet weg wanneer ze je afwijzen. Dit betekent gewoon: Waag nog maar een poging.

Bijvoorbeeld, een paar die ik heb opgeschreven:

Vrouw: ”Ik geef mijn nummer niet snel uit.” Man: ”Je mag hem ook in slow-motion geven.”

Vrouw: ”Ik heb al een vriend.” Man: ”Is dat een drempel, of een open brug?”

Vrouw: ”Ik heb geen interesse.” Man: ”Eindelijk! Een vrouw die géén interesse heeft. Ik begon moe te worden van al die makkelijke vrouwen.”

Dit zijn maar wat voorbeelden van wat ik heb geschreven, ik weet zeker dat jij iets creatievers kan verzinnen.

Oefening #3

Het is ook een kwestie van heel veel doen. Wat heb je liever? Dat je twaalf uur theorie aan het lezen bent en maar één vrouw aanspreekt, of, één uur theorie en twaalf vrouwen aanspreekt.

Ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Hoe denk je dat holbewoners zich hebben voortgeplant, wellicht hadden ze geen taal dus ze MOESTEN wel wat doen. Op een gegeven moment krijg je een charisma en een aura om je heen dat uitstraalt dat je wel wat af weet van vrouwen. En vrouwen gaan dat ook voelen. Hoe meer je doet, hoe meer het opbouwt. Hoe meer werk je erin steekt hoe meer je ervoor terug krijgt.

Een paar van de beste vrouwenversierders van de wereld begonnen als onzekere piepende mannetjes vol met excuses en smoesjes. Totdat op een dag er iets in hun hoofd loskwam dat ze zich realiseerden dat ze echt actie moesten gaan ondernemen. Als je niks doet, komt er ook niks.

4 Reacties op "Dating Gereedschap"

 1. Bas

  says:

  Geweldig!

 2. Patrick

  says:

  Hoi Arellius,

  Top artikel! Maar toch, even snel wat anders.

  Ik ga zaterdag naar een leuk feest. Superstijl heet het, iedereen in de club kan elke 15 min op een van de drie voorgelegde muziekstijlen stemmen doormiddel van electronisch systeem. Er zijn een aantal stempalen in de club waar mensen naar toe gaan om te stemmen.

  Wat lijkt jou een leuke aanpak om bij die stempalen een praatje te gaan maken met de dames als ze aan het stemmen zijn? Iets van, hey, op welke muziekstijl stem jij? (let wel, die stempalen staan gewoon in de club dus niet ergens in een aparte ruimte ofzo:))

 3. Arellius

  says:

  Hai Patrick,
  Dank je wel voor je reactie en je compliment.

  Ik zou ze eigenlijk niet bij de stem paal gaan versieren, maar daarvoor. Waarom ? Om er dan samen heen te gaan. En waarom dat ? Zo kan je samen iets gezelligs doen in de discotheek en hoe meer verschillende dingen je doet, hoe meer momenten je creeërt, hoe meer comfort en hoe meer het gaat lijken dat jullie samen zijn des te makkelijker het wordt om haar te verleiden.

  Of ná het stemmen; ''Hey, ik zag je daar bij de stempaal staan en ik vind je er best leuk uitzien dus ik wilde je komen ontmoeten...Mijn naam is...'' Zoiets maar dan in jou stijl.

  Als je iets zegt in de zin van; ''Op wie heb jij gestemd?'' Dit is te casual en gewoontjes voor in de discotheek, ze zal dan denken dat je gewoon sociaal bent. Maar ze moet je natuurlijk zien als een potentïele minaar, en uiteindelijk dé minaar worden :)

  Ik hoop dat't helpt en veel succes op't feestje!

  Groetjes,
  Arellius

 4. Milito

  says:

  Ey Arellius
  Gisteren zat ik op youtube een filmpje te kijken van Mystery.
  Hij vertelde iets over "negging". Wat IK tenminste erover had begrepen was het woord "insult" (beledigen). Aangezien ik mijn Engels niet zo goed is wou ik jou om meer informatie vragen over de Negtheorie en graag jou mening weten of het wel slim is om een vrouw te neggen .

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *