David Wygant? Ontdek De Natuurlijke Houding Van David Wygant

David WygantDavid Wygant is van mening dat het er bij ons mannen niet zozeer om gaat wat we zeggen of wat we doen, maar meer hoe we dit doen en hoe we dit zeggen.

De manier waarop we bijvoorbeeld staan of lopen is minstens zo belangrijk als waar we heen gaan en wat we er doen.

Door aan onze houding te werken kunnen we er gemakkelijk voor zorgen dat we een stuk aantrekkelijker overkomen op vrouwen.

David Wygant stelt dat we aan de hand van onze houding gemakkelijk een groot aantal vrouwen voor ons kunnen laten vallen.

David Wygant Snapt Hoe We Overkomen

David Wygant heeft ontdekt dat vrouwen veel meer kijken naar de manier waarop we staan of lopen dan dat we dat andersom doen.

Wanneer mannen gevraagd wordt te beschrijven wat ze zien houdt het over het algemeen al vrij snel op na ‘een leuke vrouw’ of een ‘sexy verschijning’.

Vrouwen zien echter iemand die juist veel zelfvertrouwen heeft, die aantrekkelijk oogt of iemand die dit allemaal niet heeft en om die reden al direct een stuk minder aantrekkelijk is.

Uiteraard biedt hij mogelijkheden om er aantrekkelijker uit te gaan zien en zo meer vrouwen aan te trekken, zonder dat het nodig is om direct met ze te praten of het gedrag zelf sterk aan te passen.

De Gesprekken Van David Wygant

David Wygant stelt daarnaast dat we onze natuurlijke houding aan kunnen vullen met de juiste gesprekken. Het lijkt voor ons namelijk heel interessant om zo snel mogelijk over te gaan tot actie en hier ook onze gesprekken op toe te spitsen. Uiteraard is dit niet waar de vrouwen op zitten te wachten.

We kunnen onze natuurlijke houding daarom veel beter combineren met gezellige gesprekken, gericht op vriendschappen.

Hij helpt mannen een gesprek te beginnen en op te bouwen dat er op is gericht om een vriendschap op te bouwen en dat daarmee ook voor de vrouw zo interessant mogelijk zal zijn.

Volgens Wygant is het bovendien van belang om niet te graag te willen. Zo is het helemaal niet erg wanneer we als man bijvoorbeeld niet helemaal perfect of altijd maar aardig zijn.

Het is niet nodig om gemeen te zijn naar vrouwen toe, maar volgens David Wygant is het geen probleem wanneer we gewoon eens voor onze vrienden kiezen en bijvoorbeeld de kroeg induiken of, zeker in het begin, niet steeds maar om de vrouw heen hangen die we graag zouden versieren.

Juist wat afstand kan de interesse van de vrouw sterk aanwakkeren en daarmee de kans op succes vergroten.

David Wygant’s Slimme Truc

Tenslotte is het volgens David Wygant van belang om ervoor te zorgen dat de natuurlijke houding wordt uitgebreid met de juiste reactie op de vrouw.

Zo dienen we altijd eerlijk te zijn en de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor onze beslissingen, maar is het een goed idee om zeker de mooie vrouwen gewoon eens te negeren.

Dit is een wat slimme truc van David Wygant, want de vrouwen die het mooist zijn hebben over het algemeen alles en willen daarom graag iets extra´s hebben wat ze nog niet bezitten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *