8 Effectieve Manieren om Te Snel Klaarkomen te Stoppen

zaadlozing uitstellen

Ik hoor vaak: “Help, ik kom te snel klaar, wat moet ik doen?

Ik kan je nu al vertellen… je bent niet de enige!

Het te snel klaarkomen is namelijk een probleem waar veel mannen, ook op jongere leeftijd, mee te maken hebben.

Binnen dit artikel wil ik informatie met je delen die je toegang geeft tot manieren om het te snel klaar komen te stoppen.

Met de juiste tips en technieken is het namelijk mogelijk om het te vroeg komen verleden tijd te laten zijn en bij wijze van spreken bij het oud vuil te zetten.

Een herkenbare situatie?

De gevolgen van te snel klaarkomen kunnen heel ver gaan. Om dit te illustreren, eerst even het volgende (fictieve) verhaaltje over Laura & Martijn:

Te vroeg klaarkomen: Het probleem van Martijn

man met 2 vrouwenMartijn heeft, om het zo maar te zeggen, een goed leven: Hij heeft een inkomen, hij sport en is gezond, hij heeft een familie en een vriendin. Het enige dat hij mist is een bevredigend seksleven.

Elke keer als Martijn met zijn vriendin Laura op de bank aan het zoenen is, begint het al… er komt een zelfbewustzijn en een angst op in zijn hoofd. Ze gaan verder op in het voorspel maar er blijft een vorm van zelfbewustzijn achter in Martijns hoofd.

De kleren gaan uit en het gaat er heet aan toe maar toch kan Martijn er niet helemaal van genieten. Het begint wel erg duidelijk te worden dat zijn vriendin seks wil.

Martijn wil graag seks, maar aan de andere kant kijkt hij er ook tegen op. Zodra het condoom te voorschijn komt en Martijn zijn vriendin penetreert voelen hij en zijn vriendin zich goed.

In het achterhoofd van Jantje speelt nog steeds het zelfbewustzijn en de angst zich af.

Na nog niet eens een paar minuten bezig te zijn moet Martijn al gas minderen, tenminste wil hij het nog langer laten doorgaan. Laura vindt het jammer dat hij opeens moet stoppen, maar ze weet waarom, als hij nu niet stopt dan komt hij klaar en zijn ze dus al klaar met de seks terwijl ze nog maar net begonnen zijn.

Langzaam begint Martijn weer, maar al snel komt het weer bijna zover. Voordat hij het weet is het zover en kan hij het niet stoppen.

De seks heeft maar een paar minuten geduurd. Martijn schaamt zich en weet dat hij zijn vriendin niet heeft bevredigd.

Een slecht gevoel en onzekerheid blijven achter in het hoofd van Martijn.

Te vroeg klaarkomen: Laura’s stiekeme verlangens

my-exLaura houdt erg veel van Martijn, ze hebben al een half jaar iets. Laura heeft altijd gedacht dat het te vroeg klaarkomen wel over zou gaan. Om deze reden heeft Laura Martijn nooit verlaten.

Laura is helemaal niet de relatie begonnen voor de seks maar als ze enkel seks heeft met Martijn dan kan ze gewoon niet seksueel bevredigd zijn.

Na drie maanden seksueel gefrustreerd te zijn vanwege Martijn zijn slechte prestaties is ze vreemdgegaan en sindsdien heeft ze naast haar vriendje Martijn, ook een scharrel.

Ze voelt zich schuldig maar aan de andere kant kan ze het goed praten omdat Jantje haar niet geeft wat ze wil hebben.

Haar stiekeme verhouding is goed in bed en kan haar uitstekend bevredigen.

Ze begint te twijfelen aan haar relatie met Martijn. Deze twijfelende gedachte wordt steeds groter en verandert in de gedachte het uit te maken.

Na een paar maanden meldt ze het aan Martijn. Ze kan er niet meer tegen en ziet het niet zitten om met iemand een relatie te houden die haar niet seksueel kan bevredigen.

Ze durft Martijn niet te vertellen dat ze een ander heeft of dat ze seksueel onbevredigd is bij hem. Ze krijgt het niet over haar hart om deze reden aan Martijn te vertellen en daarom verzint ze iets anders.

Martijn is er kapot van. Ze gaf een andere reden aan dan zijn te vroeg klaarkomen maar toch twijfelt hij ergens of het toch niet door zijn te vroeg klaarkomen komt.

Na een tijd ontmoet Jantje iemand anders. Hij begint een relatie met haar en al snel belanden ze in bed. Maar het oude probleem van Martijn is gebleven: Weer te vroeg klaargekomen!

Hij is onzekerder dan ooit over zijn probleem en is dan ook bang dat zij hem zal verlaten.

Dit voorbeeld illustreert heel goed wat de gedachten zijn van de twee betrokkenen. Gedachten die in de meeste gevallen niet worden gedeeld, waardoor er vaak onbegrip is, met als gevolg: vreemdgaan en op de langere duur de relatie verbreken.

Het is dus erg belangrijk om hier iets aan te doen. Niet alleen om je relatie te behouden en te voorkomen dat je partner vreemdgaat, maar ook voor jezelf: Jij wilt toch ook weer gewoon kunnen genieten van seks?

Trucs om te snel klaarkomen tegen te gaan

Op het internet circuleren heel veel goedbedoelde trucs om te snel klaarkomen tegen te gaan. De één soms nog lachwekkender dan de ander! Ik heb hieronder een lijstje gemaakt van tips en trucs die wél echt werken. Hoe ik dat weet? Omdat ik er zelf geweest ben: Ik heb zelf ook last gehad van te snel klaarkomen, en deze tips en trucs hebben mij écht geholpen. Ze zijn allemaal effectief, maar je hoeft ze natuurlijk niet allemaal toe te passen. Gebruik de tips die het beste bij jou passen, die het beste bij jouw manier van vrijen passen.

Truc #1: draag een condoom

Een hele simpele truc om je ejaculatie uit te stellen is het dragen van een condoom.

Als je lagen over je penis hebt dan wordt hij minder gevoelig en kan je langer doorgaan.

Truc #2: de start stop techniek

Als je merkt dat je bijna klaarkomt kun je even stoppen zodat je weer minder in de buurt van je orgasme zit. In porno doen ze deze trucs ook vaak, meestal merk je dit niet.

Ze wisselen dan van standje of halen even hun penis eruit om iets anders te doen met haar.

Jij kunt ook als je bijna klaarkomt van standje wisselen naar een standje waarmee je minder snel klaarkomt.

Truc #3: kom van te voren klaar

Als je al eerder op de dag bent klaargekomen dan zal je tijdens de seks met haar minder snel klaarkomen.

Trek je je van te voren af en zie dat het langer met haar duurt voor je komt.

Truc #4: laat haar werken

Als je haar laat werken in de plaats van dat je zelf het werk doet kun je het meestal al een stuk langer volhouden.

Verschillende standjes zijn minder of juist meer opwindend voor bepaalde mensen. Voor de meeste mannen geldt dat ze het een stuk langer kunnen volhouden als de vrouw hun berijdt.

Ook kun je als man zijnde haar doggy-style nemen, haar bij haar heupen vast pakken en haar heen en weer bewegen in de plaats van dat jij de moeite doet.

Truc #5: Communiceer!

Het klinkt misschien gek, maar probeer er over te praten met je partner. Het is niet alleen jouw probleem, het is als het ware ook haar probleem. Jij komt te snel klaar, maar voor haar is het ook vervelend omdat je niet meer zo snel verder kan ;). Probeer er dus open over te zijn, en er met elkaar over te praten.

Doe dan ook de oefeningen die ik in tip 1 heb uitgelegd samen met je partner. Als je bijna klaar komt, laat het dan weten en wacht even.

Probeer er in ieder geval samen uit te komen!

Truc #6: Stress in je leven?

Als je vaak gestrest bent dan kan dit een negatieve invloed hebben op je seksleven. Zorg ervoor dat je een gezond leven leidt.

Sport regelmatig, sporten heeft op vele verschillende manieren een positieve invloed op je seksleven en je normale leven.

Je hebt meer conditie tijdens de seks, je hebt een betere controle over je orgasme, je ziet er beter uit en er zijn nog vele andere redenen te vinden waarom je zou sporten.

Verder kun je natuurlijk dingen vermijden waar je gestrest van wordt. Muziek kan je ook helpen stress te verminderen.

Truc #7: Controleer je orgasme met je ademhaling

Iets wat veel mensen niet weten is dat je je orgasme kunt controleren met je ademhaling. Ik noem dit de zogenaamde driehoeks-ademhaling. Hoe werkt dit?

 • Adem drie seconden in,
 • Houd de adem drie seconden in,
 • Adem drie seconden uit.

De eerste keer zal het oefenen van deze methode nog best een beetje lastig zijn. Na verloop van tijd zul je er echter achter komen dat het steeds gemakkelijker gaat en de ejaculatie steeds minder lastig uit te stellen is. Wanneer je direct wilt starten met het oefenen van deze methode raad ik je aan deze uit te proberen bij de masturbatie.

Op dit moment ben je namelijk het best en het gemakkelijkst in staat om mijn methode uit te proberen en kun je dagelijks oefenen op de momenten wanneer je daar behoefte aan hebt. Heel veel succes met het oefenen van de ademhalingsmethode. Hoe meer je oefent hoe groter de kans op het uiteindelijke succes is, houd dat altijd in je achterhoofd.

‘Oefening baart kunst’ is namelijk echt op deze ademhalingsmethode van toepassing, hoe meer je oefent hoe beter en sneller je resultaten zal zien.

Truc #8: Train je bekken spieren

Je bekken spieren zijn ook erg belangrijk voor het bepalen van je orgasme. Deze oefening moet je dan ook veel oefenen, en zal niet direct tot resultaat leiden.

Als je bijna klaarkomt, trek dan je bekken spieren samen. Dit werkt hetzelfde alsof je moet stoppen met het plassen. Doe dit zo’n vijf tot tien seconden, en ga dan weer verder met de seks. Als je dit vaak traint kun je je orgasme veel beter controleren!

Leer de geheimen om het vanavond al 20 tot 40 minuten langer uit te houden in bed

Hierboven gaf ik een paar eenvoudig uit te voeren trucs waardoor je vanavond al je ejaculatie een tijdje kunt uitstellen.

De beste trucs en technieken die ik weet komen uit het eBook “Complete Ejaculatie Controle“, Alleen deze trucs en technieken wil ik niet delen en zal je zelf moeten ontdekken via het eBook van Chris Coster.

Chris Coster heeft al honderden mannen geholpen en vele jaren besteed om tot deze methode te komen die werkt voor iedere man om zijn ejaculatie onder controle te krijgen.

Dit eBook is geschikt voor jou als…

 • …je de seksuele relaties wilt waar je altijd al van gedroomd hebt.
 • …je weer mannelijk wilt voelen
 • …je nooit meer onzeker wilt zijn voor je seks hebt
 • …je nooit meer bang wilt zijn dat je verlaten wordt of dat ze vreemd gaat
 • …je voorgoed je vroegtijdige ejaculatie wilt verbannen
 • …je de volledige controle wilt over je ejaculatie

Als je één of meer van het bovenstaande op jou van toepassing is dan is dit Ebook voor jou gemaakt.

Klik direct op de link hieronder voor meer info:

Unieke Aanpak om het Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

3 Reacties op "8 Effectieve Manieren om Te Snel Klaarkomen te Stoppen"

 1. huub

  says:

  heel nuttig dit ,,kan er wel wat mee

 2. Khalid

  says:

  Geachte/heer mevrouw
  Sinds ik getrouwd bent heb ik last van te snel klaar komen waardoor me vrouw niet blij me word is er medische oplossing voor ?

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Ja is er wel, maar medisch is bijna altijd symptoombestrijding en niet het aanpakken van de oorzaak. De tips hierboven gaan wel over de oorzaak aanpakken.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *