Is Een Vrouw Verleiden Daadwerkelijk Manipulatief ?

Ik kan de mensen niet op twee handen tellen die ik ben tegen gekomen die héél erg sceptisch zijn tegenover de kunst van het versieren van vrouwen. Geloven dat het niet werkt, tot zo ver dat het ‘evil’ is tegenover vrouwen.

Sceptisch betekent simpelweg dat iemand moeilijk te overtuigen is, en dat ze theorieën baseren op het onmogelijke. Dat de technieken en methodes om vrouwen te versieren niet werken, en als ze wel werken dat het vrouwen kwaad doet. Vind jij dat ook? Als dat zo is, mag je zeker blijven lezen, want ik houd van sceptische mensen tegenover de methodes van vrouwen versieren.

Verleiding (Seduction in het Engels) is zelfs ouder dan Jezus. Cleopatra heeft Julius Caesar ook verleid, en was Don Juan nou echt zo’n slecht iemand? Als een man gewoon goed om kan gaan met vrouwen, en tot zover zelfs dat hij met meerdere naar bed kan (zonder de vrouwen emotioneel, en fysiek, pijn te doen) is dat nou echt zo slecht van een man?

Wat als vrouwen juist verleid WILLEN worden? Zou het dan niet handig zijn als er een aantal (goede, zoals jij) mannen zijn die wisten wat ze deden?

In het volgende artikel, speciaal voor de sceptische mensen onder ons, heb ik het over een aantal interressante inzichten wat vrouwen verleiden betreft.

Veel leesplezier…

Ik Geloof Er Geen Zak Van !

Zegt een kennis dan tegen jou, nadat jij erachter bent gekomen dat er een hele mooie manier is van vrouwen versieren. Hij gelooft niet dat jij in klaar daglicht, op een woensdagmiddag bijvoorbeeld, met een vrouw hebt staan zoenen die je pas een paar uur kent.

Er is altijd wel iemand die zegt dat je eerst elkaar heel lang en goed moet leren kennen voordat je überhaupt iemand kan zoenen, terwijl er andere mannen en vrouwen zijn die elkaar na twee minuten al snoezig aan het knuffelen zijn en al na vijf minuten zoenen. Wanneer een vrouw je vertelt dat ze jou eerst goed wil leren kennen, betekent dat eigenlijk dat ze wil wachten op iets beters, of dat ze al iets beters in gedachten heeft. Oftewel, je staat waarschijnlijk in de rij.

Het is zééééker mogelijk om een vrouw binnen een paar uur in je bed te hebben. Hoe je dat doet en met welke vrouw ligt volkomen aan jou, maar het is mogelijk, en keer op keer door mannen over de hele wereld gedaan.

Dat die kennis van je jou niet gelooft, tsja. Zijn verlies. Diep van binnen zou hij ook wel omsingeld willen worden door mooie vrouwen die graag seks met hem willen hebben. Of dat hij het leukste kassameisje in de supermarkt bij hem in de buurt durft aan te spreken, maar toch doet hij het niet.

Of stel nou dat die kennis van jou compleet tegen de methode is? Probeer hem dan maar niet te overtuigen, laat het af en toe maar stiekem zien, hoe jij een vrouw benadert en wel haar telefoonnummer krijgt. Als het een bloedmooie vrouw is valt zijn kaak wel op de vloer. En als hij dan durft te vragen hoe je dat hebt gedaan? Vertel het hem maar lekker niet, haha. Hij was toch zo sceptisch? Als je wilt, kan je het hem gerust vertellen.

De Naakte Vrouw

Er was eens een koning die alles kon maken en iedereen wist dat, deze koning was super rijk en maakte alles mogelijk, niemand durfde hem tegen te spreken. Er was eens een vergadering en het was super druk, zeker vijfhonderd mensen in de zaal. De koning was aan het vergaderen met zijn middeleeuwse versie van een Tweede Kamer, en plotseling liep er een naakte vrouw binnen. Van top tot teen was alles van haar lichaam zichtbaar en iedereen schrok ervan!

”Is ze helemaal gek geworden?!” Roept er iemand uit het publiek, en zo schreeuwen er nog een aantal mensen wat vragen en nare dingen naar de vrouw toe. Mensen rennen op haar af om haar te bedekken maar de naakte vrouw zegt: ”Nee! Kleed mij niet aan!” De koning heeft een blik van verwarring op zijn gezicht, en laat de vrouw verder spreken.

”Ik wil geen één kledingstuk op mijn lichaam, totdat er een man is die aan mijn seksuele eisen kan voldoen! Ik ben die slappelingen helemaal zat! Dus…Welke man zou het kunnen? Welke man kan aan mijn seksuele eisen voldoen?”

Het is helemaal stil, de koning kijkt met verbazing naar de vrouw en kijkt rond. Het is doodstil. En dan komt er opeens een man uit het publiek, een onbekende man die naar voren komt en haar bij de arm grijpt. Hij neemt haar mee naar de dichtsbijzijnde plek waar hij denkt dat hij aan haar seksuele eisen kan voldoen.

De volgende dag neemt de vergadering weer plaats in verband met de storing van de vorige dag, en dezelfde vrouw die gisteren nog naakt was, komt binnen gelopen met een glimlach op haar gezicht, helemaal aangekleed van top tot teen.

Het moraal van het verhaal ?

De vrouw wilde graag versierd worden, ze wilde een man die wist wat hij deed en die aan haar eisen voldeed. Het is dus wel handig als een man weet waar hij mee bezig is. Om vrouwen te begrijpen, luister veel naar vrouwen!

Groetjes, Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *