Wel Of Niet Inschrijven Op Een Datingsite ?

Niet weten wat te doen

We kunnen de technologische ontwikkelingen niet tegenhouden, er gaan al grapjes rond over dat mensen gaan trouwen via de webcam en ik vrees dat het daadwerkelijk ook zo gaat worden in verband met tijdnood en korte uitwegen zoeken naar zogenaamde efficiëntie voor liefde.

Websites die singles aan elkaar koppelen hebben miljoenen inschrijvingen! Niet zeker of dit wel het juiste aantal is maar ook al zijn het maar honderden duizenden is dat alsnog best veel.

Ik neem het je absoluut niet kwalijk als je staat ingeschreven op een datingsite, en als dit iets is wat jij cool vind en achter aan wilt gaan dan support ik dat, ik moedig je zelfs aan om dan toch die leuke vrouw een berichtje te sturen waar jij een oogje op hebt, ongeacht hoe ze zal reageren. Het is notabene een datingsite! Haha.

Er zijn gemengde gedachtes over het inschrijven op zo een site en vele zijn daar niet zo open over, maar langzamerhand komt het wel steeds meer naar boven en durven mannen (en vrouwen) hier hardop over te spreken.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over datingsites.

Veel lees plezier…

Waarom ?

Niet elke man heeft de tijd en geduld om de moed op te wekken om overdag en s’avonds vrouwen te gaan versieren, het praktijk in de werkelijkheid kost veel tijd, moeite en ook wel wat geld. Je inschrijven op een datingsite lijkt bijna meer relevant te zijn in het heden omdat technologie zich heel erg snel ontwikkelt. Dat in combinatie met het drukke werk leven en vaak ook geen tijd om op jacht te gaan.

Dus in deze zin kan ik het wel begrijpen, het is ook best makkelijk. Je meldt je aan, maakt een leuke profiel met een goede foto, zet er wat informatie bij en het systeem legt een heel aantal suggesties voor je op tafel (meestal in een aparte kolom) en mag jij dan kiezen of je een berichtje wilt sturen naar een aantal dames.

Sommige reageren niet, dat heb je nou eenmaal. Met sommige vrouwen moet je eerst een tijdje vertrouwen of een virtuele vriendschap opbouwen en sommige vrouwen denken ”fuck it”, ze gaan met je op een willekeurige date omdat ze of haast hebben of gewoon een leuk dagje uit willen hebben.

(Als je op een datingsite bent ingeschreven.) Hoe je het kan aanpakken ? Stuur een leuk berichtje naar maar liefst twintig tot dertig vrouwen in de avond, wordt je de volgende dag wakker om te zien dat minsten vijf vrouwen een berichtje terug hebben gestuurd en start je vervolgens een gesprek met hun. Met één of twee daarvan kun je op een date en zien jullie of het daadwerkelijk tussen jullie klikt of niet.

Als niet, dan wordt het verder zoeken, als wel? Voilá! Vanuit een virtuele connectie is er een werkelijk relatie ontstaan.

Wat jammer is…

Eigenlijk, vertel ik je wat ik persoonlijk jammer vindt. Ik hou me eraan dat ik je niet kwalijk neem dat je op een datingsite bent ingeschreven, maar als er heel veel mannen dit gaan doen dan waar blijft de kunst van een vrouw verleiden in het echt?

Het energie en die mooiheid om spontaan op een vrouw af te stappen en de stalen noten hebt om haar een compliment te geven. Dit kost zware lef! Ook al heb je kans dat de vrouw binnen een minuut doorloopt zal ze het wel waarderen wat je hebt gedaan en laat je tenminste zien dat niet alle mannen mietjes zijn! Eerlijkheid is een zeer aantrekkelijk aspect die een man kan bezitten.

Aan de ene kant kan ik het begrijpen en ben ik het er mee eens waarom de sites die virtueel mensen aan elkaar koppelen zo succesvol zijn, maar aan de andere kant geloof ik dat ware liefde niet in statistieken en computer numerologie kan worden verwerkt. Liefde, is een gevoel dat voor iedereen uniek en bijzonder is.

Groetjes, Arellius*

1 Reactie op "Wel Of Niet Inschrijven Op Een Datingsite ?"

 1. Berg

  says:

  Ik heb zelf geen of beperkt ervaring met datingssites. Heb wel een tijdje aan Badoo en Tinder gedaan maar ook daar zijn de resultaten teleurstellend.

  De 1e site is een opeenhoping van vrouwen van marginaal/bedenkelijk niveau. De contacten zijn oppervlakkig en sommige willen al snel langskomen voor seks. Maar als je kijkt naar het uiterlijk en het innerlijk van deze type vrouwen die hier actief zijn.. Het is een enorme stap terug. Volgens mij zijn wij op deze site om te leren hoe we echt leuke en interessante vrouwen kunnen verleiden. Badoo bewijst het tegendeel. Tinder, lijkt leuk en laagdrempelig. De kwaliteit van vrouwen op deze app is goed tot uitstekend. Maar de dames lijken liever over en weer te appen voor (een hele) lange tijd, dan tot daadwerkelijk een date te komen. Genoeg meegemaakt dat, indien ik een date voorstelde, niks meer hoorde of dat de dame met smoesjes aan kwam zetten. Ondanks de vele matches en leuke gesprekjes.

  Dan hebben we hier over de gratis varianten. De betaalde sites zullen niet veel beter zijn. Dames krijgen enorm veel reacties en aanbiedingen van mannen. Er zijn te veel dames die eerst wekenlang/maandenlang uitgebreid willen mailen, appen etc om tot een daadwerkelijke date te komen. Hebben jullie daar de tijd en zin wel voor? Ik niet.

  Bespaar je de moeite van dat oeverloos heen en weer gemail of geapp. Bespaar kosten voor abonnementen voor dure sites. Stop die kosten, tijd en energie in de echte wereld. Ga shoppen en kleed je goed en stijlvol. Vrouwen vallen op mannen die weten wat stijl inhoudt en een goede uitstraling hebben. Ga vervolgens de kroeg in en spreek ze gewoon aan. Wees zelfverzekerd en heb het naar je zin. Feestjes zijn ook goed! Kortom, boost je sociale leven.

  Ik heb door mijn gehang in kroegen en discotheken en aanwezigheid op feestjes, meer vrouwen gezoend, seks mee gehad, nummers gescoord, vriendinnen gemaakt en scharrels gehad, dan die tijd die ik heb doorgebracht op datingssites. Het laatste leverde me alleen maar teleurstellingen op zoals vrouwen die afhaken, niet reageren of vervelend doen.

  Trek je conclusie.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *