De Kracht Van Sociaal Dynamiek – Deel 1

Teasen - vrouw plagen

Wat is het, en hoe kan je het tot je voordeel gebruiken?

Sociaal Dynamiek is simpelweg de manier waarop mensen zich gedragen in de discotheek, van twee tot meer personen in een groep. En wat heeft dit dat met vrouwen versieren te maken? Nou, best veel eigenlijk.

Als er een groep van drie mensen is, waarvan één een leuke vrouw is die jou heel erg aanspreekt en waarmee je graag een gesprek wilt beginnen, hoe kom je tussen de groep te staan en hoe zorg je ervoor dat zij de aandacht op jou legt? Hoe overwin je haar vrienden en hoe zorg je ervoor dat het niet lijkt alsof je hun kennis overduidelijk uitzondert?

Want dat is eigenlijk het doel, de vrouw die jij leuk vind uitzonderen van een groep zonder ophef. Super mooie vrouwen zijn vaker niet alleen, een goed begrip van Sociaal Dynamiek is een best handige vaardigheid om te hebben.

In het deze artikel deel ik mijn tips en perceptie over hoe je een vrouw kunt verleiden die in een groep zit, en hoe het sociaal dynamiek van een discotheek in elkaar zit.

Veel lees plezier…

Eén vrouw, twee mannen

De relatie tussen deze groep kan verschillend zijn;

  • Eén van de mannen is het vriendje van de vrouw.
  • De mannen zijn gay en de vrouw is gezellig mee uit.
  • Ze zijn collega’s en ze hebben een avondje uit.

Als één van de mannen niet het vriendje is van de vrouw in de groep dan is het zeker mogelijk om haar te versieren. Maar de vraag is, hoe benader je de groep dan? Er zijn een aantal manieren om dit te doen;

  1. Wachten tot de vrouw naar de WC loopt, en wanneer ze terug komt haar dan aanspreken.
  2. Wanneer de vrouw even weg is, de mannen aanspreken en dan wachten tot de vrouw terug is. Dan wanneer ze er weer is introduceren de mannen jou aan de vrouw.
  3. De groep direct aanspreken.

Met het eerste zou het vrij simpel zijn, alhoewel dan spreek je haar alleen aan en dan heb je kans dat de mannen van een afstand sceptisch naar je aan het kijken zijn. Wanneer je haar hebt aangesproken vraag je netje; ”Met wie ben je hier?” Ze zal je dan meenemen naar waar ze zit en introduceert jou aan haar kennissen. De twee mannen zullen je dan nog sceptischer aankijken, ze weten wel waarom je er bent.

Wat doe je dan? Je geeft waarde aan de twee mannen, je geeft hun complimenten en je bouwt een klein connectie met ze op zodat jullie op één lijn zitten. Dit voorkomt dan dat de mannen de vrouw bij je weg willen halen, omdat ze je wel cool vinden. Wat ook nog beter zou zijn is als je een andere dame aan de heren introduceert, zodat je hun kunt afleiden van het feit dat jij met de vrouw waar hun mee wilt zijn uitzonderen.

Het tweede is een beetje hetzelfde als wanneer je hun complimenten gaat geven en een connectie gaat opbouwen, ervoor zorgen dat je dus op één gezellige lijn met ze zit, wellicht kan je een drankje voor ze halen. Zo aardig ben je wel als je de vrouw van hun groepje gaat inpikken.

”Hey, waar heb jij die shirt vandaan? Die kan je zeker niet hier halen of bestellen.”

Je begint met een compliment en met waarde te strooien, je bent sociaal en vriendelijk en je moet ze dan ook inhaken met je charme. Je verleid de mannen ook bij wijze van. Dan wanneer de vrouw terug komt, doen de mannen het werk voor je;

”Hey dit is Pietje! Hij is een hele coole gast die we net hebben leren kennen, Pietje dit is Chantal.”

{Als jij dit nu leest en jij echt Pietje heet, is het wel heel toevallig, haha.}

Het derde is iets moeilijker en kan ook op verschillende manieren gedaan worden, alhoewel ik ben voorstander van; ”Hey, ik moest jullie even een compliment geven, jullie zitten met een hele mooie dame en ik vroeg me af hoe jullie dat doen!”

Je geeft ze met deze zoveel waarde, je noemt ze ”lady-killers” bij wijze van en ze zullen wellicht hierom lachen, ze zullen dan zeggen dat ze vrienden/collega’s zijn en dan kan je vervolgen met; ”Oh, zouden jullie het erg vinden als ik haar dan even een compliment geef?” En omdat je ze hebt laten lachen en moed toont zullen ze dit wel toe laten.

Tip: Met humor en charisma win je de hele groep over.

Twee vrouwen

Een groepje van twee dames is best algemeen in de discotheek, en de meeste mannen gaan de mist in wanneer ze één van de dames uitzonderen zonder toestemming of zonder de andere dame aan te spreken. De andere dame verveelt zich dan en wordt dan een ”cock-blocker”, dit is dan jammer.

Dus zorg ervoor wanneer je een dame ziet die met een andere dame is (vriendin/collega), dat je ze dan allebei aanspreekt; ”Hey, ik vind jullie er best leuk uitzien maar ik heb iets voor vrouwen met rooie oorbellen.” Of wat je dan op dat moment opvalt. Leer ze allebei kennen en zorg ervoor dat haar vriendin zich niet verveelt.

We gaan verder met meet Sociaal Dynamiek in Deel 2 !

Groetjes, Arellius*

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *