Dit Is Mijn Verhaal – Deel 2

Ik verheugde me er al op om dit te schrijven, want nu komt al de gekkigheid die ik heb meegemaakt door de jaren heen. In het vorige verhaal schreef ik over de allereerste keer dat ik uitging met de intentie om vrouwen te versieren, en dat ik er toen nooit meer mee wou stoppen. Tot op de dag van vandaag heb ik mijn belofte gehouden!

Ik ben een vrij spontaan persoon die schijt heeft aan de gevolgen van het té veel in het nu leven. Ik leef best wel veel in het moment en neem mijn verwachte verantwoordelijkheden voor lief, rekeningen betalen, zuinig zijn met geld, enz.

Maar in 2011 had ik een baan die best goed betaalde, en ik had nog redelijk wat geld geërfd, dus wat doet meneertje dat verslaafd is aan het succes behalen met vrouwen? Ik ging uiteraard veel uit, veel reizen, veel mijn eigen gang en een wilde levensstijl leiden waarvan ik in het begin een beetje droomde. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit het niets.

Mijn eerste succes behaalde ik op 24 januari 2009, en dat hele jaar was ik eigenlijk een beetje aan het ‘oefenen’ totdat ik de vrouw van mijn dromen zou ontmoeten. Met al mijn nieuwe ervaringen en lessen zou ik haar veel makkelijker kunnen ontmoeten en aanspreken, dat was toen mijn mentaliteit tegenover vrouwen versieren.

We beginnen dit verhaal in 2010 toen ik voor het eerst naar Afrika ging, met een bruggetje naar de verhalen van een wilde levensstijl met aan het einde de levenslessen die erbij horen, uiteraard ook over vrouwen versieren. Waarschuwing, deze blog is best lang.

Veel leesplezier…

Het begon in Afrika

Ik ben van oorsprong een danser die in theaters werkt. Op een dag werd ik gevraagd om aan een project mee te doen dat in Ethiopië plaats zou vinden. Ik denk vandaag nog steeds bij mezelf: ”Hoe haalde ik het in m’n hoofd om te twijfelen?!” Uiteindelijk ging ik samen met een paar danseressen uit Rotterdam, een band uit Sneek [Friesland] en nog drie andere collega’s onze voorstelling presenteren op een adembenemend mooi resort in Ethiopië.

Niet alleen waren wij er, maar er was ook een groep uit Noorwegen, een groep uit Ethiopië zelf, een groep uit Kenia en Tanzania/Mozambique vormde ook nog een aparte groep. Best een groot internationaal project, het was dus de bedoeling dat elk land [groep] het werk presenteerde voor anderem en dat we later met z’n allen één grote voorstelling gingen maken. Die we dus anderhalve week later gingen presenteren in de Millenium Hall in Adis Ababa.

Het project was een groot succes en ik heb er veel meer uitgehaald dan ik dacht, het was één van de mooiste momenten en projecten van mijn leven. Tijdens het project, op het resort waar we allemaal aan het trainen en dansen waren, ontmoette ik een dame die uit Kenia kwam. Eén van de mooiste vrouwen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet, en toen het verhaal over ons later meer bekend werd zeiden sommigen zelfs: ”Het was het mooiste meisje op het resort.” Dat vond ik ook.

Drastische Romantiek

Het moment naderde dat het project tot een einde kwam en we allemaal naar huis moesten. Ik bleef de hele nacht wakker samen met de dame uit Kenia, zij moesten namelijk vroeg in de ochtend al vertrekken. Toen ze weg was… Je kan je denk ik wel goed voorstellen hoe het voelt. Een leegte die niet gevuld kan worden.

Voor mij was dit niet zomaar een vakantieliefde, het was iets heel bijzonders, de connectie tussen ons was te sterk om het zomaar een ooit-een-leuk-iets-gehad-op-een-project te noemen. Zo’n gevoel vermijden vond ik niet kunnen, dus toen ik terug in Nederland kwam had ik de beslissing genomen om, voor haar, naar Kenia toe te gaan. En niet voor een week of twee, niet voor maar één maand, maar zes maanden.

Eventjes in Nederland gewerkt voor vijf maanden in het theater. Ik droeg mijn solostuk in de voorstelling waar ik in speelde aan haar op. ”Het is mijn ideaal om weer terug in haar armen te zijn”, vertelde ik.

Eindelijk, ik heb mijn ticket en genoeg geld opzij gezet en alles is geregeld. Het is 2 Mei 2010 en ik sta op Schiphol, klaar om naar Nairobi te gaan voor haar. Ik ben na vijf maanden weer in haar armen. Al m’n vrienden verklaarden me voor gek en iedereen vertelde me dat ik gestoord was om voor iemand, die ik pas anderhalve week kende, te gaan reizen. En niet zo’n beetje ook. Maar mijn gevoel was er zeer positief over.

Lang Verhaal Kort

Ja, ik was weer eens in haar armen. Wegens complicaties en een meningsverschil ging het na drie maanden uit en was ik met nog maar drie maanden te gaan in Nairobi [Kenia] single. Daar had ik nog een ander boek gevonden dat mij ontzettend veel hielp om daar vrouwen te gaan versieren, en er zelfs voor te zorgen dat ik toen weer even, in China, met de mooie Keniaanse dame even wat had. Ze had al een ander waar ze van hield, maar dankzij dat nieuwe boek dat ik had gevonden heb ik haar kunnen verleiden. En ik ben ook nog eens trots dat ze met mij vreemd is gegaan, ik mocht haar nieuwe vriendje toen niet echt en vertrouwde hem ook niet.

In Nairobi heb ik een heel aantal dames kunnen versieren, op een gegeven moment werd het even een beetje té veel zelfs. Ik had met negen verschillende vrouwen tegelijkertijd contact, met wie ik allemaal op date bent geweest, met zes van hun heb gezoend en met twee van hun seks heb gehad waarvan er ééntje wel echt heel leuk was.

Mijn hart was in de war want ik had nog steeds sterke gevoelens voor de dame waarvoor ik oorspronkelijk was gekomen, maar op 1 november 2010 moest ik helaas weer terug naar Nederland. Zij was nog steeds met haar vriendje en ik ging alleen terug.

Als Een Beest…

Ik baseerde het eerste jaar van mijn kennis en acties over vrouwen versieren maar op twee kleine boeken die ik had gelezen, en het werkte. Toch was ik nieuwsgierig over hoe ik mijn kennis kon uitbreiden en heb ik het boek ”The Game” gevonden dat mijn perceptie en kijk op vrouwen versieren VOORGOED heeft veranderd. Iedereen die dit boek heeft gelezen krijgt een nieuwe perceptie over daten en vrouwen versieren in het algemeen. Weet je nog toen ik vertelde dat ik niet zoveel van lezen hield? Het boek ”The Game” heeft vijfhonderd pagina’s, en ik las het in een week uit!! Gekkigheid.

Ik had nooit zoveel van lezen gehouden, en ontdekte dus via dit boek het wereldje van forums op het internet, en dat leidde weer tot het ontmoeten van andere mannen die in hetzelfde kader als ik zaten.

2011

Er gingen dus heel veel nieuwe deuren voor me open. Namen van verschillende soorten stijlen van vrouwen versieren, en ik hield er allemaal van. Wanneer je ook al die nieuwe methodes ontdekt is de kans groot dat je dan ook een theorie-junk wordt, en dat werd ik, net zo goed als een vrouwen-junk! Ik verdiepte me in heel veel theorie en heb in een korte tijd maar liefst nog drie à vrie boeken over vrouwen versieren gelezen.

En in één van die boeken stond ook een manier omschreven over hoe je zelfs strippers kan versieren, ik probeerde het natuurlijk en sprong een gat in de lucht toen ik mijn allereerste telefoonnummer had geregeld van een stripper, in de stripclub zelf uiteraard, dat is de hele bedoeling.

Reizen

Persoonlijk val ik op dames die wat meer exotisch zijn, voornamelijk Afrikaans en Zuid-Amerikaans [Latina] en Aziatische dames vind ik ook heel mooi. Ik had een best goed betaalde baan en redelijk wat geld, ik woonde nog steeds bij mijn moeder thuis en dat beperkte mijn opties om vrouwen mee naar huis te nemen natuurlijk. Heel charmant voor in een stripclub, vind je niet?

”Hai, ik ben een zelfverzekerde jongen die er goed uitziet… En ik woon bij mama 🙂 ”

Kenia, alweer.

In maart 2011 was ik even voor tien dagen naar Kenia teruggegaan om gedag te zeggen en om tijd te spenderen met mijn goede vrienden. Natuurlijk kon ik het niet laten om met mijn nieuwe kennis daar vrouwen te gaan versieren, en dat deed ik. Ik was uitgegaan en sprak een dame aan die in het begin een beetje koud was (model), het arme vrouwtje had geen idee dat ik allerlei nieuwe trucjes had om haar te verleiden.

Ik gebruikte een best leuke routine die heel goed kan werken om nog meer seksualiteit op te bouwen tussen jou en de dame. Het magische kauwgom trucje. Hoe werkt die? Het is handig als je sowieso altijd een pakje kauwgom bij je hebt.

”Ik ken een leuk goocheltrucje. Doe dit kauwgompje tussen je tanden, en ik zal dan met mijn tanden, super snel, het kauwgompje tussen jouw tanden vandaan halen! Het zal je verbazen dat je er niks van gaat voelen… Echt waar.”

Vervolgens doet ze het kauwgompje tussen haar tanden. ”Nee nee, hou het kauwgompje echt op het randje. Oké, komt-ie, ik tel af… 3, 2…1…” Vervolgens ga je steeds dichterbij en zoen je haar! Zij giechelt dan en jij zegt: ”Achja, ik ben toch niet zo’n goeie tovenaar.”

Een dagje later was ik bij haar thuis en glimlachte ik toen haar prachtige naakte lichaam tegen mij aan lag te slapen, na een spannende en succesvolle avond vol verleiding.

Jamaica

Je hoort er best wel veel over, wie houdt er nou niet van een goed en relaxed reggaenummer? En ik hield, door Kenia, al veel van dancehall muziek. Ik raak altijd in een trance wanneer ik de [juiste] dames erop zie dansen. Wow.

Ik had een vakantie naar Jamaica, Montego Bay, geboekt en ging er in juli heen voor een week. En wat een seksuele sfeer is er daar zeg, OH MY GOD wat hield ik ervan! Ik zat alleen op een prachtig resort, een super grote moderne hut voor mezelf. Ik maakte een praatje met wat dames die in het hotel werkten en ze namen me mee naar een open dak discotheek. Geweldige keiharde dancehall muziek, waar niet alleen mooie vrouwen waren, moor ook mijn lievelingssoort vrouwen, strippers! Ze waren niet allemaal even mooi, maar ze kleedden zich ontzettend, extreem seksueel.

De dames van het hotel kenden andere dames, die weer andere dames kenden waarvan één van hun mijn aandacht greep. Godverdomme, wat vond ik haar er lekker uitzien! En hoe ze danste! Ik word er al weer helemaal gek van terwijl ik dit zit te schrijven.

Lang verhaal kort, ik heb haar kunnen versieren. Door middel van een uitnodiging om te gaan chillen in het resort waar ik bleef met een filmpje en een drankje erbij. Uiteindelijk als beesten zitten te neuken.

Las Vegas

Deze stad is PERFECT om vrouwen te gaan versieren, als je maar liefst een beetje zelfvertrouwen hebt en wat ervaring met vrouwen versieren? Gegarandeerd dat je een mooie, echt een mooie vrouw kan verleiden.  Er zijn er zoveel het is te ongelofelijk voor woorden!

Ik heb er ook een speciale training gevolgd van één van de beste datingexperts die ik ken, hij heeft mij nieuwe kennis gegeven, is samen met mij op pad geweest en heeft me goed geanalyseerd en super goede feedback gegeven. Het was niet goedkoop, maar de prachtige latina dame die ik uiteindelijk heb versierd maakte het zeker wel waard. Het verleiden van strippers, de hele stad afgaan om te ontdekken hoe extreem het daar in Las Vegas er wel niet aan toe gaat qua feesten en mooie vrouwen.

Kenia, niet alweer ?!

Nairobi is gewoon mijn ideale stad, my-type-of-city. Dit keer bleef ik voor drie maanden, ik had mijn eigen appartement en alle vrijheid om als een beest vrouwen te gaan versieren. Je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar er bestaat echt daadwerkelijk zoiets als teveel seks. Wekenlang alleen maar telefoonnummers verzamelen, op dates gaan, vrouwen uitnodigen en voor ze koken. Vrouwen die alleen seks willen, vrouwen die al iemand hebben maar toch… Je weet wel…

Vrouwen die meer willen dan alleen seks, huisje-boompje-beestje spelen en hopen dat ik er voor hun blijf. Vrouwen die het niet te ver willen laten gaan, waarvan het toch uiteindelijk op seks aankomt. Vrouwen aanspreken tijdens het uitgaan, overdag, in het winkelcentrum. Op een gegeven moment werd het zo gek dat ik met drie vrouwen tegelijk intiem was die in hetzelfde winkelcentrum werkten! Waarvan twee op de eerste verdieping en één op de bovenste verdieping, ze kenden elkaar niet.

Niet elke benadering was een succes of leidde tot seks, maar dat vond ik (in de meeste gevallen) prima. Er was altijd wel weer een ander, of ik genoot gewoon van het moment, de wilde rocksterlevensstijl van vrouwen versieren.

Na er drie maanden gewoond te hebben, keerde ik op 30 december 2011 weer terug naar Nederland zodat ik oud en nieuw met mijn beste vrienden in Amsterdam kon spenderen.

De Lessen

 • Wees spontaan en durf te gaan! Jamaica en Kenia staan niet echt bekend als veilig, maar ik ga niet anders denken door de media en blogs van bange toeristjes op het internet. Als je weet waar je moet zijn en een beetje met logica en instinct kan nadenken waar je heen kan, komt alles goed. Af en toe was het wel riskant, maar zeker de moeite waard!
 • Dit is meer een algemene les, maar wees voorzichtig met het spenderen van geld, wees er zuinig op. In landen zoals Amerika, en dan vooral als je naar Las Vegas gaat, wees zuinig! Je hebt bijvoorbeeld in Las Vegas proppers die gratis kaartjes uitdelen voor discotheken die normaal twintig dollar aan de deur kosten. Je hebt er ook gratis limousineservices die je naar de [strip]clubs brengen. Ja hoor, je leest het goed, GRATIS LIMOSERVICE !
 • Gebruik altijd en overal een condoom. Wees niet dom, en doe je rubberen gordel om! Ik heb de ervaring van een SOA nooit meegemaakt, maar met zoveel seks kan het héél erg verleidelijk zijn om het zonder te gaan doen, vandaar. Neem controle over je lust en je zult een lang en gezond leven leiden. Seks en avontuur vormen een prachtige combinatie, maar je wilt er niet dood van gaan.
 • Met zoveel vrouwen tegelijk moet je wel duidelijk zijn, tegen allemaal, dat je voor een open relatie gaat of dat je hun eerlijk vertelt dat het maar een éénmalig avontuurtje is. Dit om intense drama’s te voorkomen, vertrouw me, dat drama wil je niet.
 • Door dit soort ervaringen zal je alleen maar beter worden op het gebied van versieren vrouwen, heel veel mannen denken dat dit makkelijk is. Misschien voor sommigen, maar het kost wel tijd, inzet, toewijding en een open mind om zo ver te gaan. Niet iedereen wil zo’n wilde levensstijl. Je kan alle theorie opdoen die je wilt, datingcoaches kunnen je goed helpen, maar ervaring, charisma en uitstraling bouw je zelf, mettertijd op. Niemand kan het je geven, je moet er zelf voor werken.

Tot Slot

Ik hoop dat je hebt genoten van de verhalen, en als je alles hebt gelezen dank ik u zeer en waardeer ik het enorm dat je de tijd hebt genomen om alles te lezen. Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt gehad in het lezen als ik toen ik het schreef, voor mij was dit ook even een mooie ”trip-down-memory-lane”, bij wijze van. Dit is niet alles wat ik heb meegemaakt, ik heb er veel uit gelaten, anders wordt het een té lang blog. Als ik je ooit op een dag tegenkom en je bent nieuwsgierig naar de andere verhalen, dan deel ik ze graag. Voor nu, dit waren wat highlights. Geniet ook van het kijken naar de foto’s.

Op naar het laatste deel, dat later deze week uitkomt !

Groetjes, Arellius*

Mooie Herinneringen

Las Vegas, 2011 http://www.mijnalbum.nl/Foto-AFWBCLEN.jpg

Jamaica, S* http://www.mijnalbum.nl/Foto-GRJYDFXJ.jpg

Kenia, F* http://www.mijnalbum.nl/Foto-KSCIIGWN.jpg

Kenia, G* http://www.mijnalbum.nl/Foto-AGDBXZLX.jpg

Kenia, S* http://www.mijnalbum.nl/Foto-KQVJ6SXS.jpg

China, 2010 http://www.mijnalbum.nl/Foto-EQBL3WYK.jpg

6 Reacties op "Dit Is Mijn Verhaal - Deel 2"

 1. Bas says:

  Interessante verhaal arrilius,, wat ik me wel afvroeg. Ik heb jullie boek "vandaag vrouwen versieren gelezen" maar is het ook aan te raden om het boek"the game" te lezen? Of komen bijde boeken veel op hetzelfde neer? Groeten

 2. Arellius says:

  Hai Bas,

  Dank je wel. Het welbekende boek The Game is meer een verhaal dan een gids, wel een hele goede verhaal. Er zitten wat leuke dingen in, maar The Game kwam in 2005 uit terwijl ze de technieken die in het boek zitten van 2000 tot 2004 al gebruikte. K'zou zeggen lees hem eerder voor het verhaal anders dan een ''hoe een vrouw te versieren'' boek.

 3. Rickos says:

  Respect respect,
  Leren met vallen en opstaan , blijven doorgaan en niet opgeven...
  Mooi Verhaal :D

 4. Alex says:

  Leuke verhalen daar ! :)

  Wat ik me wel afvraag is hoe je je werk en al die vakantie combineerde ? Want je ging toch zeer veel op vakantie, of waren die 2 in combinatie ? :)

  grtz

 5. Arellius says:

  Hey Alex,

  Ik had 3 weken vrij voor vakantie in Juli 2011 toen ik naar Jamaica ging, en eind September ging in naar Las Vegas, en 2 dagen na mijn terugkomst in NL weer naar Kenia :)

 6. Theo365 says:

  Pff Had vroeger problemen om vrouwen te versieren.Had een aartslelijke vriend die re 4 op een avond versierde.Dacht toen moet ik ook kunnen.Wat is het geheim.Blijf gewoon jezelf ,verval niet in belachelijke cliche zinnen ,maak een vlotte babbel,luister vooral en breng haar aan het lachen.Binnen de 5 minuten geen click of goed gesprek? Zeg tot volgende keer en zoek iemand anders.Dit met de meeste Europese vrouwen.Gaan we naar andere continenten besef dan goed dat je er de familie gratis bovenop krijgt.No money = no wife .Ze doen het voor het geld 90% .Ofwel zijn het prostituees (ook geld).Besef dat die vrouwen in je thuisland meestal niet kunnen gaan werken (taal/opleiding) dus hoe mooi ze ook zijn je zal hen en de (grote) familie moeten onderhouden.En wees gerust ze zijn nooit tevreden maar ze gaan wel altijd lachen en vriendelijk blijven.En eens het nieuwe ervan af gaat het geldgezaag u gauw vervelen. En wees gerust een in hun netten kunnen ze echte bitchen zijn.Geef mij maar een Europese vrouw maar toegeven zelfs de lelijkste en oudste man kan de mooiste exotische vrouwen binnen halen.All for the money is het niet.Dit lukt niet bij de Europese vrouwen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d