5 Aantrekkelijke Eigenschappen om een Echte Man te Worden

Als jij dit artikel hebt aangeklikt, dan is er een goede kans dat je niet bepaald gelukkig in de liefde bent. Hoe vaak je het ook blijft proberen, je oogst alleen maar afwijzing na afwijzing van vrouwen, en je vraagt je af wat je nou eigenlijk verkeerd doet. Als dit het geval is, dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat vrouwen je afwijzen omdat ze je niet mannelijk genoeg vinden.

Als een vrouw op mannen valt, dan zal ze waarschijnlijk ook wel op zoek zijn naar een echte man. Waarschijnlijk zijn er simpelweg een aantal mannelijke eigenschappen die jij niet van nature bezit, waardoor vrouwen liever voor een andere man gaan dan voor jou, en jij avond na avond alleen achterblijft.

Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, maar gelukkig zijn een heleboel van dit soort eigenschappen aan te leren. Het heeft dus weinig zin om verslagen bij de pakken neer te gaan zitten, want je kan die tijd beter besteden aan het leren van die eigenschappen. Ik zal je hier in dit artikel bij helpen, door de volgende vijf aantrekkelijke, mannelijke eigenschappen te bespreken, en uitleggen hoe je die kunt trainen:

  • Zelfverzekerdheid
  • Stijl
  • Humor
  • Een aantrekkelijk lichaam
  • Persoonlijke verzorging
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Eigenschap 1: Zelfverzekerdheid

Als je het versieren van een vrouw moet herleiden tot de kern, dan komt het eigenlijk neer op overtuiging. Jij moet een vrouw ervan zien te overtuigen dat jij de moeite waard bent, en dat zij daarom maar wat graag meer tijd met jou wil doorbrengen. Eigenlijk is het een vorm van verkopen, waarbij jij zowel de verkoper als het product bent.

Wat elke succesvolle verkoper je zal vertellen, is dat je moet geloven in het product dat je verkoopt, of dat je in ieder geval moet overkomen alsof je in dit product gelooft. Als een potentiële klant al kan zien dat de verkoper eigenlijk zelf niet achter zijn verkooppraatje staat, waarom zou die klant dat verkooppraatje dan wel geloven?

Dit principe geldt ook als het op versieren aankomt. Wanneer jij een vrouw ervan wilt overtuigen dat jij de moeite waard bent, dan kun je maar beter wat zelfvertrouwen uitstralen. Als ze al aan jou kan zien dat je jezelf niet de moeite waard vindt, dan zal ze je al heel snel niet meer serieus nemen.

“Je koopt geen appel van de groenteboer als hij met een vies gezicht naar die appel kijkt.”

Dat is natuurlijk hartstikke makkelijk gezegd, maar zelfvertrouwen is nou niet iets waarvan je zomaar kunt besluiten dat je het hebt. Als jij eigenlijk helemaal niet zoveel vertrouwen in jezelf hebt, dan kun je niet eenvoudigweg beslissen om een positievere mening over jezelf te hebben, want dat is nou eenmaal niet hoe meningen werken.

Wél is het mogelijk om aan je zelfvertrouwen te werken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door jezelf meer uit te dagen. Als jij dingen weet te overwinnen waar je eigenlijk altijd bang voor bent geweest en niet durfde te doen, dan zul je daar een positiever beeld van jezelf aan overhouden. Dat beeld kun je vervolgens ook uitstralen naar anderen.

Als je echt serieuzere zelfbeeld-issues hebt, dan kan therapie misschien een uitkomst zijn. Ik weet dat veel mannen over therapie denken als iets dat voor gekken is, en iets wat zij dus absoluut nooit nodig zullen hebben. Niets is minder waar dan dat. Wanneer jij nu je trots weet in te slikken, en daar uiteindelijk een positief zelfbeeld aan overhoudt, dan zul je daar achteraf echt geen spijt van hebben! Naar mijn idee is die sprong het dus meer dan waard.

Overigens is het uitstralen van zelfvertrouwen iets heel anders dan het hébben van zelfvertrouwen. Door rechtop te staan en te lopen, en het initiatief te nemen als het aankomt op het beginnen van gesprekken, zul je al een heleboel zelfvertrouwen uitstralen, ook als je dat zelfvertrouwen diep van binnen misschien niet hebt. Mogelijk hou je hier zelfs wat extra zelfvertrouwen aan over; dat zou natuurlijk dubbel mooi zijn!

Eigenschap 2: Stijl

Misschien denk je over stijl als iets wat je eenvoudigweg hebt óf niet hebt, en niet iets dat je kunt aanleren. Als je dat denkt, dan kan ik je mededelen dat dat klinkklare onzin is. Sterker nog: stijl is erg subjectief, en er is dus niet één manier om dit goed of fout te doen. Er zullen altijd mensen zijn die een bepaalde stijl prachtig vinden, terwijl anderen het juist vreselijk vinden.

Het enige wat je eigenlijk fout kan doen, is helemaal geen stijl hebben. Stijl wordt gezien als een afspiegeling van je persoonlijkheid (door vrouwen, maar onbewust ook door mannen). Als jij alleen maar veilige keuzes maakt (spijkerbroek, zwart shirt zonder opdruk, standaard kapsel), dan laat je dus eigenlijk zien dat je geen persoonlijkheid hebt, of in elk geval een erg saaie persoonlijkheid.

“Je kunt maar één keer een goede eerste indruk maken.”

Dit is natuurlijk niet iets wat erg aantrekkelijk is, en dit moet je dus zien te vermijden. Je moet kiezen voor een stijl, en zo nu en dan een uitgesproken keuze durven maken. Je hoeft natuurlijk ineens niet met een paarse cowboyhoed en een rode koningsmantel de kroeg binnen te wandelen, maar zorg er in ieder geval voor dat je er niet exact hetzelfde uitziet als alle andere mannen.

Het kan natuurlijk zijn dat mode gewoon echt niet jouw ding is, en dat is natuurlijk prima. Je zal daar echt niet de enige in zijn, zeker niet als man. In dat geval geldt: beter goed gejat dan slecht bedacht. Wanneer je een andere man ziet lopen waarvan je denkt dat hij goed gekleed is, dan moet je ook niet bang zijn om gewoon een beetje van zijn stijl te stelen. Anderen weten toch niet of je alles zelf bij elkaar hebt gezocht of niet.

Als je er nou écht niet uitkomt, dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan de vrouwen in je leven. Niemand weet beter wat vrouwen aantrekkelijk vinden dan andere vrouwen, dus als je zus of een vriendin je advies geeft over wat je zou moeten dragen, dan kan het echt geen kwaad om dat advies een keertje op te volgen (of er zelf eens naar te vragen!).

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Eigenschap 3: Humor

Als het op de liefde aankomt, dan zijn er nogal wat verschillen tussen mannen en vrouwen als het aankomt op wat ze belangrijk vinden. Dit is natuurlijk allemaal een beetje een generalisering, en er bestaan zeker uitzonderingen op de regels, maar over het algemeen vallen mannen meer op fysieke kenmerken dan vrouwen. Dit leidt er vaak toe dat ze verkeerde keuzes maken tijdens het versieren.

Iets wat veel vrouwen bijvoorbeeld ontzettend aantrekkelijk vinden, maar wat voor mannen weinig te maken heeft met aantrekkingskracht, is humor. Vrouwen zijn vaak veel meer aangetrokken tot persoonlijkheden dan mannen (bedenk maar eens: je ziet veel vaker lelijke mannen met knappe vrouwen dan knappe mannen met lelijke vrouwen!).

“Mensen lachen nou eenmaal graag, en vrouwen zijn daar geen uitzondering op.”

Met humor kun je namelijk laten zien dat je scherp en slim bent. Het zal natuurlijk een beetje afhangen van het niveau van je grappen, maar met een goede grap kun je jouw intelligentie laten zien. Bijvoorbeeld door slim in te springen op een bepaalde situatie of opmerking. Intelligentie is voor veel vrouwen een zeer aantrekkelijke eigenschap.

Bovendien zorg je met humor voor de juiste stemming als je een vrouw wil versieren. Je wil namelijk een beetje een leuke, gemoedelijke sfeer creëren, omdat vrouwen natuurlijk veel meer openstaan voor mannen als ze in een positieve stemming zijn. Bovendien kun je met humor ongemakkelijke situaties doorbreken, en ongemak is natuurlijk wel het laatste wat je wilt als je een vrouw probeert te versieren!

Ik noemde het al even: het niveau van je grappen is hierbij wel van belang. Het soort grappen dat je met je voetbalteam maakt in de kleedkamer, zullen bij de meeste vrouwen niet bepaald in goede aarde vallen. Ze zal je dan eerder zien als oppervlakkig, plat of zelfs dom. Denk dus bij elke grap eerst even na of deze wel geschikt is voor de vrouw die tegenover je staat.

Eigenschap 4: Een aantrekkelijk lichaam

Ik heb je zojuist uitgelegd dat vrouwen meer op persoonlijkheden letten dan mannen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat fysieke kenmerken totaal geen rol spelen. Als een vrouw met iemand naar bed gaat, dan is het toch wel belangrijk dat ze die persoon ook lichamelijk aantrekkelijk vindt. Ook een goed lichaam is daarom van belang voor het versieren van een vrouw.

“Je persoonlijkheid is leuk, maar met persoonlijkheid kun je niet naar bed.”

Er zijn natuurlijk bepaalde lichamelijke eigenschappen waar je niet zo gek veel aan kunt doen, en de ene man zal daarom gewoon simpelweg wat meer geluk hebben met zijn lichaam dan de andere. Als jij bijvoorbeeld gewoon de pech hebt dat je aan de kleine kant bent (iets wat de meeste vrouwen niet zo aantrekkelijk vinden), dan zal je daar bar weinig aan kunnen doen.

Wat je echter áltijd kan doen, is er het beste van maken. Het trainen van je lichaam is voor iedereen mogelijk, en hoewel het eindresultaat er bij de één beter zal uitzien dan bij de ander, is het altijd nog beter dan wanneer je met een bierbuik zou rondlopen. Het is dus gewoon een kwestie van roeien met de riemen die je hebt!

Eigenschap 5: Persoonlijke verzorging

Hoewel er zeker mensen zijn die mannelijkheid vooral associëren met heel veel haar en een zweetgeur, denken de meeste vrouwen daar anders over. Voor hen is een aantrekkelijke man toch echt iemand die er een beetje verzorgd uitziet, en ook prettig ruikt. Anders dan wat je misschien denkt, zitten de meeste vrouwen er niet op te wachten om met een ongewassen holbewoner de grot in te duiken.

Het makkelijkste wat je op dit vlak kunt doen is natuurlijk simpelweg wat meer tijd besteden aan je persoonlijke hygiëne. Als je merkt dat je hebt zitten zweten, neem dan even een douche voordat je op pad gaat om vrouwen te versieren. Doe ook altijd deodorant op, anders zul je binnen de kortste keren weer naar zweet stinken. Ook een luchtje opdoen kan zeker geen kwaad.

“Er is een reden dat je niet vaak mooie vrouwen met ongewassen daklozen ziet lopen.”

Je verdere lichamelijke verzorging is ook erg belangrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je scheert, of als je een baard hebt, dat je die bijhoudt. Bij de ideale man denken de meeste vrouwen niet aan Hagrid uit Harry Potter. Zorg ook dat je naar de kapper gaat als je haar te lang begint te worden, want ook dat kan enorm onverzorgd overkomen.

Als laatste moet je ook zorgen dat je kleding er verzorgd uitziet. Ik heb het dan niet zozeer over je stijl, want daar heb ik het eerder al over gehad. Wat ik wel bedoel, is dat je nooit vieze of kapotte kleding moet dragen als je een vrouw probeert te versieren.

Naar mijn mening zijn dit de vijf belangrijkste eigenschappen die een man moet hebben om met succes vrouwen te kunnen versieren. Het zijn natuurlijk niet de énige eigenschappen die van belang zijn, maar als je werkt aan deze vijf, dan ben ik er persoonlijk heilig van overtuigd dat je al snel veel meer succes zult hebben met het versieren van vrouwen.

Heb je hier echter alsnog problemen mee, dan raad ik je aan om ook eens de andere artikelen op deze website te lezen. Je vindt hier namelijk nog veel meer van mijn artikelen die jou kunnen helpen om succesvoller te worden in het versieren van vrouwen. Het zou dom zijn om niet van al deze gratis informatie gebruik te maken!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d