Wacht Eens Even… Het Is Een Test!

De meeste vrouwen vinden het geweldig om mannen te testen. Maar waarom dan?

Flirten is een spelletje, en in de datingwereld wordt het ook wel eens ‘game’ genoemd, vrouwen zijn goed in het lezen van reacties en anticiperen wat een man gaat of wil doen.

En als ze het zeker wil weten gooit ze een test jou kant op, meestal om je te plagen maar ook om een andere zeer belangrijke reden, namelijk…

Ze wil weten of je wel sterk in je schoenen staat, of je een echte man bent en geen watje die niet tegen plagen kan.

In wat voor situatie dan ook, relaties, overdag en vooral in de discotheek willen vrouwen je overal mee testen om te bevestigen dat ze of gelijk hadden of een reactie uit te lokken.

In dit artikel leg ik even uit wat voor soort testen er zijn.

Testen in een Relatie

Jaja, je wordt zelfs getest in een relatie en ik neem even een voorbeeld dat ik zelf heb meegemaakt.

Jammer genoeg is het net uit met mijn vriendin na een pauze, het werd ons even te emotioneel.

Externe issues terzijde, heeft zij mij ook getest tijdens deze pauze. Ze had me verteld dat ik in deze pauze ook andere vrouwen mocht zien en zelfs mee naar bed kon en dat het haar niet zou uitmaken.

Volgens mij snappen jullie hem al.

Ze zou het wel erg vinden omdat ze om mij gaf. Wanneer je een gemeende en ook seksuele connectie met een vrouw hebt opgebouwd is het natuurlijk moeilijk om binnen een paar dagen los te laten.

Als ik met een andere dame in die pauze naar bed was geweest had ik haar gekwetst en zou het ook haar bewijs zijn dat ik zonder haar kan. Het is door andere complexe redenen uitgegaan, maar toen ik het erover had met haar, was zij blij, heel blij zelfs, om te weten dat ik niet met andere vrouwen naar bed was geweest. Het had haar dus wel gekwetst terwijl ze zei dat ze er tegen zou kunnen.

Een simpeler voorbeeld

Vrouw: ‘’Ik denk dat we een pauze moeten nemen, je bent vrij om te doen wat je wilt.’’ Man: (Gaat vervolgens met andere vrouwen naar bed) Vrouw: ‘’Zie je wel, je redt het wel zonder mij.’’

Testen Bij de Eerste Ontmoeting

Het komt vaker voor in de discotheek of zelfs op het werk, dat vrouwen je gaan vragen dingen voor hun te doen. Eén van de bekendste is wanneer een dame jou vraagt om een drankje voor haar te halen. Het begint dan bij een drankje, dan gaat ze vragen of je even haar jas wilt pakken, ze vraagt je dan voor een sigaret… Zie je wat er gebeurd ? Ze wordt dominant. Maar ze kan alleen zo worden als jij dat toelaat.

Vrouwen houden van leiders en mannen die sterk in hun schoenen staan, wanneer je laat zien dat je niet zo snel over je heen laat lopen, zal ze je daarvoor respecteren en is dat ook nog eens een aantrekkelijkere eigenschap.

Vrouw: ‘’Koop je een drankje voor me ?’’ [wappert met haar wimpers] Man: ‘’Haha, wat lief, ben je ook de baas op het werk ?’’ [glimlach]

De vrouw weet dan dat je niet in het dominante verzoek bent getrapt, je noemt haar lief en dat is een tikje op de hand, bij wijze van, voor haar dominante ego en je bent ook nog eens charmant met je antwoord.

Speels Omgaan Met Haar Reacties

Wel vaker komt het voor dat mannen zich een beetje beledigd voelen wanneer een vrouw een man aan het testen is op haar manier wanneer ze aan het plagen is.

Bijvoorbeeld:

Vrouw: ‘’Zo zo, bad hair day ?’’ [giechelt] Man: ‘’Nou ja zeg…Mijn haar staat prima !’’ [fronst en trekt zijn hoofd terug]

of

Vrouw: ‘’Zozo, bad hair day ?’’ [giechelt] Man: ‘’Haha, bevalt mijn nieuwste look je niet ?’’ [glimlach] Man: ‘’Jouw haar staat wel leuk, je hebt er vast lang voor gedaan om het zo goed te krijgen.’’ [glimlach]

Niet alleen komt de man met een vraag om haar geen direct antwoord te geven over het onderwerp (zijn kapsel), maar het maakt hem niet uit wat zij denkt, ook al is het antwoord ja of nee, hij geeft haar een compliment en maakt ook nog eens een stelling dat ze wel haar best heeft gedaan.

En vertrouw me, vrouwen geven veel om hun uiterlijke verzorging en vooral hun haar, en wanneer je daar een compliment voor geeft dan appreciëren ze dat ook nog eens.

Onthoud:

Het gaat niet om de afwijzing of een test vermijden, het is hoe charmant en aantrekkelijk je erop kan reageren*

2 Reacties op "Wacht Eens Even... Het Is Een Test! "

 1. Mus.

  says:

  Hoi Jonathan en Oscar, ik lees al een paar weken de tips die jullie naar me versturen via E-mail. Het zijn fantastische versiertips en ze werken ook nog eens. Maar nou heb ik een vraagje. Sinds kort zie ik een leuke jongedame rondlopen op school en wil haar natuurlijk ook meteen aanspreken, maar ik weet dan niet wat ik precies tegen haar moet zeggen en hoe ik moet staan (qua lichaamstaal). Willen jullie me alsjeblieft helpen en van die super goede versiertips geven om haar te verleiden?
  Alvast bedankt,
  Mus :)

 2. Mus.

  says:

  Hoi Jonathan en Oscar, ik lees al een paar weken de tips die jullie naar me versturen via E-mail. Het zijn fantastische versiertips en ze werken ook nog eens. Maar nou heb ik een vraagje. Sinds kort zie ik een leuke jongedame rondlopen op school en wil haar natuurlijk ook meteen aanspreken, maar ik weet dan niet wat ik precies tegen haar moet zeggen en hoe ik moet staan (qua lichaamstaal). Willen jullie me alsjeblieft helpen en van die super goede versiertips geven om haar te verleiden?
  Alvast bedankt,
  Mus

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *