web analytics

5 Flirtsignalen Om Direct Haar Interesse Te Herkennen

Man en vrouw flirten

Wil je flirtsignalen leren herkennen zodat je nooit meer afgewezen hoeft te worden?

In dit artikel deel ik vijf flirtsignalen waaraan je direct herkent dat een vrouw aangetrokken tot je is.

Lees verder en ontdek de signalen.

Flirtsignaal #1: spelen met haar

Eén van de meest voorkomende flirtsignalen voor vrouwen is dat ze spelen met hun haar.

Als vrouwen aangetrokken tot je zijn dan gaan ze met hun haar spelen.

Ze draaien het om hun vinger, strelen het of zitten er op een andere manier aan.

Hoe goed ben jij in vrouwen versieren?

Kies je reacties op deze 12 dating simulator situaties en ontdek je versier IQ!

Flirtsignaal #2: ze kijkt continu naar je

Dit is een logische voor sommigen onder ons.

Als een vrouw continu naar je kijkt dan heeft ze daar een reden voor.

Waarom zou ze continu naar iemand kijken als ze geen interesse in hem heeft?

Vaak maken ze in deze gevallen ook oogcontact.

Het kan ook zijn dat ze aandacht van je willen en daarom lang naar je kijken.

Flirtsignaal #3: ze is erg geïnteresseerd in jou

Vrouwen die aangetrokken zijn tot een man luisteren vaak erg aandachtig naar wat hij te zeggen heeft.

Ook stellen ze vaak veel vragen over van alles en nog wat.

Als je een vrouw kent die dit bij jou doet dan is de kans groot dat ze aangetrokken tot je is.

Flirtsignaal #4: ze raakt je veel aan

Als vrouwen aangetrokken tot een man zijn dan willen ze vaak bewust of onbewust hem aanraken.

Dit kan een klapje op je schouder zijn of een hand op je rug als ze langsloopt.

Als ze je aanraakt dan is ze waarschijnlijk ook op haar gemak als jij haar aanraakt.

Mits je het goed doet is deze aanraking goed, want des te meer aanraking er is des te comfortabeler zij daarmee zal zijn en des te eerder je seksueel kunt escaleren.

Flirtsignaal #5: zichzelf bewijzen

Als een vrouw aangetrokken tot je is dan zal ze zichzelf willen bewijzen.

Al deze signalen tellen niet voor iedere vrouw, net zoals deze, maar de meeste vrouwen die heel erg bezig zijn met het vertellen van hoe goed ze zijn en waarom zijn onzeker over zichzelf of aangetrokken tot je.

Je kan dit testen door een vraag te stellen als: “Ben je avontuurlijk?”, of: “Heb je doelen in het leven?”.

Als ze heel erg haar best doet om jou te overtuigen dan is ze waarschijnlijk aangetrokken tot je.

Meer flirtsignalen leren herkennen zodat je altijd zeker weet of een vrouw aangetrokken tot je is?

In het eBoek Vandaag Vrouwen Versieren staan technieken waarmee je kan testen of een vrouw aangetrokken tot je is.

Als je deze methode juist toepast kan ik je garanderen dat je nooit meer blauwtjes zult lopen.

Verder zal je in het eBoek verteld worden waartoe vrouwen aangetrokken zijn en hoe jij dit kunt gebruiken om vrouwen aangetrokken tot je te maken.

Je zal leren een diepe connectie en aantrekkingskracht te creëren met iedere vrouw, ongeacht je uiterlijk, lengte of inkomen.

Wil je vele one night stands of de vrouw van je dromen versieren?

Lees direct meer over het eBoek Vandaag Vrouwen Versieren:

Vandaag Vrouwen Versieren eBoek + Bonussen Risicovrij Uitproberen

10 Reacties op "5 Flirtsignalen Om Direct Haar Interesse Te Herkennen"

 1. Tim zegt:

  Dit weekend kwam ik in een dancing een oude bekende tegen, nuja eigenlijk twee. Ik gaf de eerste een kus op de wang en ook de tweede, echter toen het tweede meisje dichter kwam nam ze met haar hand mijn nek vast om mij een zoen op mijn wang te geven.

  Nu heb ik mij al een paar keer vergist maar dit is naar mijn inzien een heel duidelijk teken dat ze interesse heeft in mij.

 2. Lodewijk zegt:

  Beste Tim,

  Wie wil je hebben. Weet wat je doel is en waar je naar toe gaat. Laat het niet verder komen dan een kus op je wang. Je bent niet zomaar te versieren.
  Blijf de jager, want anders verliezen ze de interresse in jou.

  Blijf bij met je aandacht en concentratie.

  Groeten,

  Lodewijk.

 3. Tim zegt:

  Sluit ik mij bij aan Lodewijk, ben er niet speciaal op ingegaan ook. Kort gesprek gehad en gewoon mijn avond voortgezet.

 4. Lodewijk zegt:

  Flirt signaal herkennnen?

  Ga de deur niet uit zonder dat je stijlvol gekleed heb. De kleuren moeten wel bij je passen. Mijn leus is : “Ga de deur niet uit als je een geen verzorgd uiterlijk heb” Dus gewassen , geschoren, deoderant, stijlvol kleding aantrekken, nagels geknipt, transparante nagellak op, de juiste nette schoenen……..enzovoorts en een hele procedure van anderhalf uur.
  Het was mijn bedoeling niet om te een vrouw te veroveren.

  Ik ging naar de winkelcentrum om mijn dagelijkse boodschappen te doen. Een vrouw met blonde haren kwam richting mijn toe en zij keek en glimlachte naar mij. om zeker van te zijn dat zij keek groette ik haar met “Hoi” En ze zei: ” Hoi” Ik stond naast mijn fiets en zij zette een meter afstand haar fiets neer.

  Ik kan het niet laten om even te wachten om haar figuur te bekijken. Zij heeft inmiddels haar rug naar mij gekeerd en ging de winkel in. Ik ging direct 2 seconden later ook naar binnen. Zij stond bij de ijsbak. Ik ging ook maar naar de ijsbank want ik was ook op het idee gekomen. Zonder dat ik doorhad zei ik tegen haar: ‘ zijn er nog lekkere ijsjes in de bak en ze zei ja, en ik zei; Het is wel veel keus en als er veel keus is kan men niet kiezen. Zij antwoorde: ja, dat is zo en ik zoek ijsjes voor mijn kinderen.
  Daarna had ik een kleine gesprek over ijsjes en ik zag dat zij bloosde, want ik keek paar seconden in haar ogen.
  Ojee,ikke weer. En ik zei direct: ” Ik kijk
  even naar de pizza’s en die waren dus naast de ijsjes.
  Toen zij bijna klaar was ging ik er naast staan en zei: “Nog wat gevonden”
  Ze zei: ‘ “ja”

  Zij keek nog even naar mij en zij ging weg. Even later zag ik haar bij de broodjes en ik ging weer naast staan en zei;’ moet weer broodjes hebben ”
  en zij had inmiddels al cadetjes ingepakt en ging weg. Ik keek er al niet meer en even later kwam de vrouw de cadetjes terugbrengen en ik zei: ” te duur’ en zij glimlachte naar mij en ik glimlachte terug op een afstand halve meter. Ging daarna naar de kassa om te betalen en zag haar naar haar fiets gaan. Zij zie ik niet weer. Punt afgesloten. Ik moest even naar de pin apparaat om wat contact geld te pinnen. ik liep naar de fiets dat aan de andere kant van de winkel stond want ik moest door de winkel gaan. Zag de plots de blonde vrouw uit de winkel komen en ik zei direct: “Wat vergeten” en zei glimlachte nog breed uit en wel met nog meer enthousiasme en ik glimlachte ook heel breed. Ik zei direct: ” Ik moest mijn bankkas plunderen” Haar glimlach ging zowat in lachen uit. Het was wel heel komisch. Ik ken haar niet en toen is zij verdwenen.

  Ik vond het een beetje vreemd, eerst de broodjes terug en plotseling heeft zij omgefietst ( moet je heel snel doen)en als eindresultaat om met mij zowat in lachen uit te barsten. Later dacht ik wat is hier aan de hand en toen ik thuis kwam en nadacht en ontleed. Kwam ik tot de conclusie dat zij interresse in me had en ik had het gewoonweg niet door.

  Groeten,

  Lodewijk

 5. Tim zegt:

  Lodewijk,

  Als meesterversierder ben je dan niet goed bezig en heb je een pak kansen gemist.

  Om even terug te komen op je eerste alinea; Als ik mij klaar maak om ergens naartoe te gaan dan duurt dat 10min voor te douche , 5min tandjes poetsen, baard trimmen duurt minuutje of 3-4, in mijn kleren springen 5min en wat parfum op en gezicht insmeren omdat ik nogal droog velletje heb. Optelsom: 25 min en als het echt moet doe ik het op 15 min maar nooit 90. Dat vind ik er persoonlijk over. Je moet jezelf graag zien en om jezelf 90min te gaan verbouwen vind ik er wat over.

 6. Lodewijk zegt:

  Tim,

  Dan doe je wat alle gemiddelde man doet en dan val je niet op je bent niks bijzonder dan alle andere mannen. Geen uitdaging voor een vrouw en ook is zij niet nieuwsgierig naar je.

  Tanden poetsen is het hele gebit poetsen, tanden stoker gebruiken en met een kleine brostel tussen de tanden poetsen. 15 minuten tot 20 minuten.
  Als ik ga douche is haren wassen met schampoo, met schampoo voor je lichaam en alles inzepen. Ik heb een snor en neusharen om te trimmen, bijknippen en in stijl brengen en dan scheren. Afdrogen en dan bedoel ik droog maken. Dan tussen de tussen met deodorant spuiten, tussen je benen ook, deodorant voor je oksel. Haren in model brengen, gezichts olie opdoen, nagels bijknippen en transparante nagellak opdoen, kleren bijpassen uitzoeken, riem, stropdas, blouse, elke dag schone kleren,.
  lichaam insmeren met olie………………..enzovoorts, Hangt waar ik naar toe gaat, is het formeel of informeel, casual,……. Ik ben geen gigolo?
  Als je zusjes heb weet waar ze over praten.

  Ik ben vrouw-gericht en niet man-gericht. Dan weet je niet waar vrouwen opletten als je met vrouwen praat en wel naar je schoenen. Van jou zal wel afgetrapt zijn en of misschien nette ouwe schoen. Vervangen dus door een nieuwe schoen. Zorg voor liefst 10 paar nieuwe schoenen in de kast. Vrouwen hebben wel 20 paar schoenen in de kast.

  Probeer het eens uit dan merk je het verschil als je met een vrouw praat.
  Je lichaam is je tempel en je gezondheid moet nummer 1 zijn.

  Het is in het begin moeilijk om het aan te leren. Hoe vaker je doet dan wordt het een gewoonte. Ga nooit de deur uit als je jezelf niet verzorgd heb. Ik heb eigenwaarde en zie me graag en dat straal ik ook uit en ik ben zelfverzekerd. Je heb gelijk ik zie me graag mezelf. Ik ben een persoonlijkheid.

  Zij komt ik wel weer tegen dan heb ik een gesprekstof. De wereld is klein.

  Groet,

  Lodewijk

  • Tim zegt:

   Ik denk Lodewijk, dat je wat te veel aandacht legt op het uiterlijke.

   Btw, ik heb iets met schoenen dus dat is iets dat wel tot in de puntjes is. Al de rest vind ik persoonlijk (mijn mening natuurlijk) flauwe kul. Mijn haar is 6mm lang en ligt dus steeds goed, lekker snel en makkelijk :).

   Ik ben altijd verzorgd en netjes maar ik heb geen probleem om na mijn werk, mij snel op mijn werk te douchen en nadien nog iets te gaan drinken met collega’s en daar andere mensen aan te speken.

   “De kleren maken de man” maar kleren kunnen niet praten en praatjes vullen gaatjes…

 7. Lodewijk zegt:

  Tim,

  Voor de goede orde.

  Mijn oude vriendinnen hebben weer om heen vezamelt. Ja, ik heb vriendinnen en deel ik mijn lief en leed als het moet. De vrouwen om te veroveren komen vanzelf.

  Tim, praat gewoon met een vrouw en denk niet aan sex. Vrouwen zijn de mooiste wezens die je maar kan voorstellen als je mee bevriend ben.

  Groet,

  Lodewijk

  • Tim zegt:

   Ik vertelde het al eerder, als ik weg ga dan staat seks niet op de agenda. Ik ga weg met vrienden en er staat maar 1 ding op mijn agenda en dat is plezier maken. Leg ik daar dan contact met andere mensen (zowel zelfde als andere geslacht) dan maak ik met hen ook plezier en als een vrouw meer wil dan is alles mogelijk natuurlijk.

   Het is voor mij een mooie plus maar zeker geen doel op zich.

   😉

 8. david zegt:

  lodewyk.. top hoor zo hoort een man te zyn. En vrouwen letten daar op hoe wy als mannen ons zelf voor de Dag brengen.verzorgend netjes en gezond.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *