Een (Dating) Coach Inschakelen Is De Beste Investering Ooit!

Een zelfverzekerde man

Zelfs de beste verleiders ter wereld hebben een coach gehad, de meeste meesters van het kunst hebben ook ergens moeten beginnen en vele daarvan hebben hulp ingeschakeld. Er is helemaal niks mis met een beetje hulp vragen, en deze kleine beetje hulp van een kenner zal een hele lange tijd meegaan.

Blogs en boeken lezen is ook goed, helemaal niks mis mee maar je mist dan wel iets essentieels, de ervaring die je opdoet met een ervaren coach is soms niet te verklaren en in de meeste gevallen veel beter dan een boek lezen. Niet iedereen is een snelle lezer, dus wat vijftig pagina’s (of blogs) jou verteld in een week of twee kan een coach in een uur of twee.

Heel veel mannen onderschatten de kracht van de keuze om een professional in te schakelen, en ik kan heel goed begrijpen waarom er vele zijn die twijfelen. Wat zal die wel niet van je denken? Wat als iemand erachter komt, dat je dating advies krijg van zo een date-dokter?! En vooral om je ervaringen te delen met niet alleen één wild vreemde, maar er zullen ook meerdere zijn met hetzelfde issues als jou.

Ik kan je nu al vertellen dat het heel veel moed kost om zo een stap te ondernemen, het is zeker niet makkelijk. Maar de mannen die deze stap alleen al durven te nemen zijn al een heel aantal stappen verder dan de mannen die het nooit zouden durven!

In het volgende artikel deel ik mijn inzichten over het inschakelen van een (dating) coach.

Veel lees plezier…

De Geschiedenis van Coaching

Niet zo heel erg lang geleden, pak’m beetje twintig jaar geleden, begon een jongeman het ook zat te worden van al die afwijzingen en ge-friendzone’d shit. Dus hij besloot er iets aan te doen, hij ging op pad en ging vrouwen versieren en uiteindelijk heeft hij zo hard zitten werken dat hij heel erg populair werd op het internet (een website voor verleiders dat nu niet meer bestaat) en vanuit hier begon hij advertenties te plaatsen dat hij een klein groepje mannen ging coachen.

Wellicht heb je van hem gehoord, als niet? Introduceer ik je graag aan; Mystery. De grondlegger, hij heeft de eerste coaching sessies in de discotheken van Los Angeles gegeven in de vroege jaren van 2000. Er waren toen in de tijd niet zoveel meester versierders, in de mid jaren 90′ was er Ross Jeffries en David DeAngelo die om de zoveel tijd alleen seminars gaven maar de mannen nooit overdag of s’avonds gingen begeleiden om vrouwen te gaan versieren, Mystery deed dat dus wel.

De mensen die het verhaal kennen weten dat Mystery werd ontdekt door een schrijver die over zijn verhaal een boek had gecreëerd, namelijk; The Game. Daar zal ik niet al te veel op ingaan, maar in deze boek lees je dus hoe het allemaal begonnen is.

Mystery is dus de oorzaak geweest van een heel hoop mannen die tot op de dag vandaag coaching sessies geven in het openbaar aan mannen. Mystery is er nu mee opgehouden en doet zijn eigen ding, maar hij heeft wel voor ontiegelijk veel inspiratie gezorgd en er is dus gelukkig in het heden een super goed aantal mannen die jou graag helpen vorderen op het gebied van vrouwen versieren.

De Kracht van een Coach

Wat is er dan zo bijzonder aan een coach? Je zou denken dat blogs, boeken en zelfs e-boeken voldoende zouden zijn. Maar als je nou eens heel eerlijk met jezelf bent, doe je nou echt wat er gedaan wordt of lees je het maar omdat het interessant informatie is?

Een coach motiveert je dus ter plekke! Hij zal ervoor zorgen dat jij op z’n minst met tien vrouwen een gesprek hebt gehad en hij zal niet stoppen totdat jij je doelen hebt bereikt! De meest voorkomende doelen zijn;

 • Meer telefoon nummers regelen.
 • Meer dates.
 • Seks met vrouwen (indien het pupil die nog niet gehad heeft).
 • One-night-stands.
 • Een relatie met een leuke vrouw onderhouden.
 • Beter kunnen omgaan met vrouwen.

Het zijn tegelijk ook nog eens leuke uitdagingen, maar als jij denkt dat een coach jou hierbij niet kan helpen dan heb je het zwaar mis! (Een goede coach dan, haha) Een goede coach heeft ook de vijf basis principes meer dan onder controle (Zelfvertrouwen, Oogcontact, Lichaamstaal, Fysiek Escalatie & Glimlachen) en hoort altijd heel scherp te zijn tegenover zijn pupillen.

De beste aspecten van een coach zijn:

 • Hij motiveert zoals geen ander.
 • Een scherpe coach heeft altijd van die ”oooh ja, natuurlijk!” tips die jou wakker maken.
 • Geeft een schop onder je kont wanneer je het nodig hebt.
 • Grijpt diep in je ziel, pakt de slapende Casanova in je en schud hem wakker zodat hij niet meer in slaap valt!

Het laatste punt klinkt een beetje drastisch, maar het is wel zo. Een coach inschakelen is een zeer verstandige keuze om je verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van vrouwen versieren.

Uit Eigen Ervaring

Ik zal je eerlijk vertellen dat ik in het eerste anderhalf jaar van mijn verleiders avontuur mijn kennis op twee boeken was gebaseerd. Ik lees graag in het Engels maar grappig genoeg was mijn eerste boek over vrouwen versieren in het Nederlands, een dun boekie van maar tweehonderd pagina’s.

Daarna las ik een ander boek die ik later in Afrika (Kenia) had gevonden die mij heel erg had geholpen, mijn punt is dat ik in het eerste twee jaar eigenlijk geen coaching of begeleiding heb gehad; ik was maar naar één lokale seminar geweest van een aantal goede Nederlandse sprekers voor wat extra motivatie, dat hielp zeker!

Hoe kun je ervoor zorgen dat je toch goed wordt zonder een coach?

 1. Zorg ervoor dat je jezelf goed kan motiveren.
 2. Onderneem actie in je eentje, dit kost veel [mentale] kracht en doorzettingsvermogen, maar uiteindelijk wel de moeite waard.
 3. Een goede bron van kennis hebben en een goede arsenaal van tips onthouden voor wanneer je de eenzame wolf gaat spelen.

Jezelf helpen door jezelf te motiveren kan zeker, maar toen heb ik veel geluk gehad om de gelegenheid te krijgen om naar Las Vegas te kunnen om coaching te volgen van iemand die mij echt aansprak, namelijk; Artisan.

Artisan is een Amerikaan die ontzettend veel charme en empathie voor vrouwen heeft, je ziet gelijk in zijn ogen en lichaamshouding dat hij goed is met vrouwen versieren, en zodra deze man begint uit te leggen hoe jij jezelf kan verbeteren op het gebied van vrouwen versieren begin je je af te vragen hoe je ooit zonder hebt kunnen doen. Oke, dat weet je wel, maar je begrijpt wel wat ik bedoel, haha.

Ik was in totaal twee weken in Las Vegas puur om vrouwen te versieren, het was pas in de tweede week voor maar vier dagen dat hij mij ging coachen. Vrouwen benaderen lukte mij wel, telefoon nummers opslaan ging wel redelijk, maar na de ultra professionele begeleiding van Artisan was het mij gelukt om met een ontiegelijk mooie vrouw seks te hebben.

Wanneer ik vrouwen versier gaat draait niet niet alleen maar om seks natuurlijk, het was ook nog eens een geweldige jonge dame die ik zo nu en dan wel stiekem mis en zou graag een tijdje met haar om willen gaan (some day…some day…).

De volgende ochtend, met een klein brandende gevoel van trots wachtte ik op Artisan, ik kon natuurlijk niet wachten om hem het goede nieuws te vertellen. Dus wanneer ik hem uiteindelijk een plaatje liet zien van haar op mijn telefoon keek hij met grote ogen en een glimlach naar het beeldscherm en zei hij met een Amerikaans accent; ”Oh yeah, she is definitely hot!” En met trots vertelde ik hem ook dat hij zijn werk en doel als coach wel veel meer dan voldoende heeft bereikt!

Laatste Woord

Je zal nu wel denken; ”Is deze man nu mij wat reclame voor een coach aan het aansmeren?!” Mijn antwoord; ”Fuck yeah!!!” Het is een absolute aanrader een coach in te schakelen, ook al zit je redelijk op niveau er zijn een heel aantal coaches die jou tot het volgende stap kunnen brengen, er zijn namelijk een heel aantal aspecten op het gebied van vrouwen versieren die (voor mij dan) te interessant zijn om te laten liggen;

 • Strippers versieren (mijn favoriet).
 • Hoe regel je een trio?
 • Een groep van vier of meer dames versieren.
 • Jou leven stijl op een hoger pitje plaatsten.

En als de coach al zo goed is met vrouwen versieren, kan je nagaan wat voor een goede Wingman (iemand die jou steunt tijdens het versieren) hij is! De prijs die een coach jou soms voorstelt kan een beetje pijn aan je bankrekening doen, maar de ervaringen die jij zal (gegarandeerd, met een goede) zal opdoen?

PRIJS LOOS !!!

2 Reacties op "Een (Dating) Coach Inschakelen Is De Beste Investering Ooit!"

 1. RomeroDasilva

  says:

  Heey, ik zoek een coach iemand heb die mij ondersteunt doormiddel van een gesprek en kijken bij het bereiken van mijn dagelijkse doelen.
  een coach zou mooi zijn weet je iets of iemand.
  (INFIELD hulp is a no go)

  Romero

  • Pauline

   says:

   Hoi RomeroDasilva, zoek je nog steeds een coach? Want ik zoek een coachee.

   Ik ben trainer/ coach en geschoold tot trainingsactrice. Je kunt met mij dus ook gesprekken oefenen of een oefendate doen.

   Groetjes Pauline

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *