Wat Is Jouw Geheime Excuus voor Geen Succes met Vrouwen?

afgewezen man

Laatst zag ik een reactie op een artikel. Meestal is dat een opmerking of vraag… soms is het ook een reactie van een man op een reactie van een vrouw.

Als een vrouw namelijk reageert op één van onze artikelen over seks (en dat gebeurt nogal eens), zijn er continu reacties van mannen die met haar willen afspreken en de “sekshandeling” waar het artikel over gaat graag op haar voor willen voordoen… haha!

Ze willen haar “helpen”, uiteraard volledig belangeloos.

Soms zijn deze reacties echt té hilarisch, maar gelukkig zijn deze mannen wel direct op de juiste site om te leren hoe vrouwen te benaderen op een manier waarmee je ook daadwerkelijk kans maakt :P.

Maar goed, de reactie waar ik het over ga hebben was er niet zo één. Het was er één met een verkeerd beeld van dating en vrouwen.

Laten we de reactie bekijken en daarna vertel ik mijn ongezouten mening over het verhaal.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Reactie

Ik heb in heel mijn leven nog maar 4 dates gehad. De laatste was 8 jaar geleden. Ik ben er nu 30. Ik zie er nochtans niet slecht uit, ben intelligent en heel rustig alhoewel ik ook redelijk wild kan zijn. Verzorg mij en probeer alles te zijn wat vrouwen willen.

MAAR! Ik heb enkele merkwaardige dingen vastgesteld bij vrouwen: ze vallen op klootzakken, ze permitteren zich alles terwijl wij mannen op het kleinste foutje worden afgerekend. Veel vrouwen zijn ook pure golddiggers die weten dat als ze hun man dumpen, er direct andere klaarstaan. Ik heb in de laatste 2 jaar op verschillende datingsites gezeten en ik heb 3 mensen leren kennen die me ondertussen al gedefriend hebben op face book zonder duidelijke reden. Iedere vrouw waarmee ik afspreek daagt niet op. En het enige waarover ze blijkbaar kunnen praten is hun werk en vrienden die ik totaal niet ken. Hun hobby’s zijn meestal shoppen en uitgaan. Belachelijk! Ik moet vaststellen dat daten een illusie is dat alleen maar in films en series voorkomt. Hier in België zijn de vrouwen alvast te pretentieus om te daten met iemand die er niet uitziet als een cliché (roos hemdje, piekhaar vol gel, overgeparfumeerd en macho).

“Verzorg mij en probeer alles te zijn wat vrouwen willen”

Bij deze zin begon ik met mijn hoofd te schudden.

Waarom?

Als je zegt dat je alles probeert te zijn wat vrouwen willen, dan ben jij je dus aan het aanpassen voor vrouwen om door hun geliefd te worden.

Je plaatst je dan heel afhankelijk op. Het laat zien dat jij heel graag vrouwen wilt en dat je er alles aan doet om in hun straatje te vallen.

Maar waarom ga je er gewoon niet van uit dat jij NU al alles bent wat vrouwen willen en dat ZIJ geluk hebben als ze überhaupt met jou in contact komen?

En dan nog iets: waarom vraag je jezelf zoveel af wat vrouwen willen en niet gewoon wat JIJ wilt. Wat wil JIJ in een vrouw?

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

(Voor)oordelen

Uit het verhaal maak ik op dat je heel wat (voor)oordelen hebt over vrouwen. Maar hoe kan je alles over vrouwen weten als je zegt dat je zo weinig ervaring hebt?

Daar zit al een grote tegenstrijdigheid.

Je zegt dat daten een illusie is uit films, maar volgens mij draai jij zelf juist een heleboel films af in jouw hoofd van hoe vrouwen volgens jou zijn, zonder dat je dit verifieert met de realiteit.

Er zijn inderdaad veel vrouwen die de hobby’s shoppen en uitgaan hebben, ja, maar ga maar eens naar een yoga-les en je zult vrouwen tegenkomen die niet dat soort hobby’s hebben.

Als jij vrouwen wilt ontmoeten die niet die hobby’s hebben, dan moet je vrouwen dus NIET tijdens het uitgaan ontmoeten of in een winkelstraat.

Het is hun schuld!

Het verhaal wat volgt zegt één duidelijk ding:

Het ligt allemaal aan hun en jij kan er niets aan doen!

En als jij zo denkt, dan straal je dat uit en blijft dat inderdaad voor eens en altijd jouw levensverhaal.

Deze gedachtegang alleen al maakt succes onmogelijk.

Jij bent het slachtoffer…

Ik denk niet zozeer dat je weinig succes hebt omdat je niet aantrekkelijk bent, je plaatst jezelf alleen in een slachtofferrol omdat er volgens jou iets mis is met alle vrouwen en dat jij daar zelf helemaal NIETS aan kunt doen.

Ik zie veel vaker dat mensen zich opstellen als slachtoffer, bijvoorbeeld mensen die jarenlang geleden ontslagen zijn door hun baas en het er nog steeds over hebben hoe slecht ze behandeld zijn.

Maar waarom zou je je eigenlijk als slachtoffer opstellen?

Daar zijn twee antwoorden voor:

 1. Aandacht
 2. Een verklaring dat jij er niets aan kon doen

Het eerste punt is duidelijk: als jij tegen mensen zegt dat jij het moeilijk hebt, krijg je vaak aandacht.

Mannen zijn overigens behoorlijk goed hierin, met name als ze bijvoorbeeld ziek zijn. Dan stellen ze zich soms een stuk meer aan dan vrouwen en proberen ze eigenlijk door zielig te doen aandacht te krijgen.

Het tweede punt is iets complexer. Als het jou niet lukt om iets te bereiken is het voor mensen heel moeilijk om dingen te zeggen als:

 • Het is MIJN schuld (en niet van de ander)
 • IK moet veranderen (in plaats van: zij moeten veranderen)
 • IK moet doorgaan (in plaats van: het lukt toch niet dus ik leg me er bij neer)

Het verhaal laat duidelijk zien dat deze persoon het al opgegeven heeft.

Vrouwen zijn ‘gemene wezens’ en zij moeten veranderen, ik niet. Ik kan er niets aan doen… en omdat dat zo is, hoef ik nu ook geen actie meer te ondernemen om het alsnog te proberen.

Je kunt rustig ademhalen. Je hoeft gelukkig niets meer te doen aan de situatie (waar je eigenlijk best wel blij mee bent want eigenlijk vond je vrouwen aanspreken toch best wel eng maar nu er niets meer aan de situatie te doen is, is dat overbodig).

Yes, nu hoef ik door deze reden niet meer uit mijn comfortzone!

Maar wat als je nog 10 jaar zo blijft denken…

De vraag ten aanzien van dit verhaal is: wat gaat er gebeuren als je nog tien jaar precies denkt zoals je nu denkt?

Denk je dan dat je een relatie hebt? De kans is heel minimaal.

Wat is jouw geheime excuus?

De conclusie is misschien wel dat veel mannen een ‘geheim excuus’ hebben waardoor succes met vrouwen bij voorbaat al onmogelijk is.

Ik heb ook jaren een overtuiging gehad ten aanzien van relaties. Mijn overtuiging was dat relaties niet werkten omdat ik eigenlijk niemand in mijn directe omgeving kende die een succesvolle relatie had.

Daardoor had ik zelf ook geen relatie… toeval? Natuurlijk niet! Ik geloofde er namelijk niet in, en mijn excuus was dat relaties niet werken, wat uiteraard onzin is.

Wat is jouw geheime excuus?

Ben je te klein, niet aantrekkelijk genoeg, niet slim genoeg, niet mannelijk genoeg, in het verkeerde land geboren, te dik, etc., etc.

Ik ben benieuwd naar je reactie…

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

18 Reacties op "Wat Is Jouw Geheime Excuus voor Geen Succes met Vrouwen?"

 1. leroy says:

  he oscar! ik vind een meisje je leuk maar wat moet ik allemaal tegen haar zeggen en hoe moet ik me gedragen..moet ik bijv ut gesprek beginnen of zij?
  alvast bedank

  • Jonathan Johnson says:

   Beste Leroy,

   Je eerste vraag is veel te breed. Ik heb geen idee over wat voor situatie je zit. Het is hetzelfde als een dokter bellen en zeggen: ik heb last van mijn knie, wat moet ik doen? Een dokter kan daar niets mee.

   Het gesprek kan je beter zelf beginnen of je moet hopen dat zij jouw toevallig een keer aanspreekt, maar die kans is waarschijnlijk zo klein als een prijs winnen met een kraskaart in de meeste gevallen :P

 2. Zuwiz says:

  Oscar, echt een geweldig artikel! Ik had overal bij jouw commentaar zo'n 'aha' moment, omdat ik gewoon exact hetzelfde dacht als jij geschreven had.

  Ik heb ook veel excuses verzonnen omdat het natuurlijk zo gemakkelijk is. Ik dacht meestal gewoon dat ik haar niet waard was en ja dan denkt zij dat ook, maar ik ben blij dat ik uiteindelijk tot besef ben gekomen dat dit gewoon dikke bullsh*t is.

  • Jonathan Johnson says:

   Thanks!

   Ik denk dat dit geheime excuus ook geldt voor alle andere gebieden in je leven, zoals het krijgen van een baan, financiële vrijheid en ga zo maar door.

   Vaak is eerlijk en confronterend zijn tegen je zelf al de eerste grote stap richting succes, niet zozeer de vaardigheden en technieken die je toepast.

 3. blaze says:

  Ik weet dat het internet niet echt de place 2 be is om vrouwen te versieren,maar als ik kijk naar de weeromstandigheden in dit land waarbij het 9 van de 10 keer regent heb ik echt geen echt motivatie om vrouwen op straat aan te spreken.En uitgaan is ook niet me ding want ik krijg keelpijn en hoofdpijn van al dat geschreeuw door de muziek heen..

  • Jonathan Johnson says:

   Je denkt in moeilijkheiden ipv mogelijkheden.

   Waarop baseer jij dat het internet niet de place 2 be is om vrouwen te ontmoeten? Heb je het al geprobeerd?

   Overigens zijn er ook een heleboel overdekte winkelcentra.

 4. blaze says:

  maar die overdekte winkelcentras zijn klein,is just a matter of time voordat ze doorhebben dat je dames loopt aan te spreken of je moet al heel goed zijn met vrouwen zodat je na 3 a4 vrouwen te hebben aangesproken al een nummer hebt geregeld.En op het internet draait alles ook weer om ''sociaal proof''' plus je hebt je stemgeluid en lichaamstaal niet.Ik ben al 3 jaar bezig met dames versieren op het internet.Meeste dames die ik aanspreek op internet tonen effe intresse en dan weer opeens ''silent treatment''(desintresse).Omdat ik nou eenmaal weinig vrienden heb en me wall ook dood is zullen wel een rol erbij spelen.Maar ik heb helemaal geen behoefte aan veel vrienden en mister populair te worden alleen maar om vrouwen aan te trekken.Ik neem genoegen aan weinig en ben iemand die het graag 1 per keer aanpakt,maar het lijkt hoe meer waarde je hecht aan iets des te minder je krijgt.Wat ook een sticking point kan zijn is dat ik te beschikbaar ben,maar ik vergeet die dame als ik me beschikbaarheid beperk.Het geeft je een gevoel van heeft dit zin of....Wil ze wel of...?

  • Jonathan Johnson says:

   Je denkt weer in moeilijkheden ipv mogelijkheden.

   Het klinkt een beetje als: ik wil Frans leren... MAAR:

   - Ik wil geen woordjes in me hoofd stampen want dat vind ik saai
   - Grammatica sla ik over want dat heb ik al zo vaak geprobeerd en snap ik niet
   - Een reisje maken naar Frankrijk om sneller frans te leren wil ik ook niet want dat is te duur

   Maar wat houd je dan over?

   Heb je de internet dating formule al geprobeerd?

   Voor mij is het berichtjes knippen en plakken en ik heb dates.

 5. blaze says:

  Ik zal het proberen,maar je kan wel iers lezen en begrijpen(theorie)maar het toepassen is zowiezo al wat moeilijker(praktijk)

  • Jonathan Johnson says:

   En nog iets... uitgaan hoeft absoluut niet te betekenen dat je moet gaan schreeuwen door harde muziek. Er zijn genoeg uitgaansgelegenheden waar de muziek zacht staat.

   Als je echt vrouwen wilt ontmoeten is er altijd een manier... de vraag die ik mannen dan ook vaak stel is: hoe graag wil je het?

 6. wayo_@live.nl says:

  ik zeg jullie eerlijk ik geef niks en niemand de schuld ben nu 24 jaar oud en heb tot nu toe nooit een vriendin gehad of een leuke tijd met een vrouw in een discotheek zelf ben ik ervan overtuigd dat het niet aan me uiterlijk ligt maar aan me persoonlijkheid.om het feit dat ik te bang ben om vrouwen aan te spreken omdat ik bang ben dat ik niet uit me woorden kom of met vragen achterelkaar meer op een interviewer te lijken ik wordt gek van mezelf daarom heb ik gezocht naar informatie en ben op dit site terecht gekomen en zal alles uit de kast moeten halen om succesvol te worden met vrouwen.maar toch vraag ik me 1 ding af waarom zouden me ouders zeggen dat ik me kapsel en kleding moet veranderen om kans te maken ik had eerder de kleding en de kapsel die waarvan hun zijden dat ik dan succesvoller wordt en dat was nog niet gebeurt dus aan me uiterlijk ligt het niet.nu ik het site voor een grote gedeelte heb gelezen geloof ik niet dat als veel mannen een gespierd lichaam en een sixpack als mij hebben niet nog succesvoller in vrouwen zouden worden omdat ik tot de ontdekking ben gekomen dat ze meer naar de inhoud kijken dan naar de uiterlijk

  • Jonathan Johnson says:

   Dat is al een mooie stap.

   Mensen in je directe omgeving geven je vaak tips op basis van logica. Dus bijvoorbeeld: wees lief, koop dit soort kleding etc.

   Bedenk je dan altijd dat vrouwen emotioneel zijn en niet logisch.

   Veel betere tips zijn dus gebaseerd op emotie dus bijvoorbeeld: laat vrouwen lachen, geef ze een veilig en zeker gevoel door de leiding te nemen, laat je dominantie zien etc.

 7. frans says:

  Beste Oscar,

  Ik heb heel veel informatie van jou binnen gekregen, maar twijfel om een boek te downloaden.
  Waarom? Is het niet zo dat alles valt of staat met zelfvertrouwen. Ik ben 53 jaar en sinds twee jaar alleen en heb mij in het eerste moeilijke jaar begeven in het uitgaansleven. Achteraf kan ik zeggen dat ik veel wanhopige en eenzame mannen en vrouwen heb gezien die een belangrijk ding missen....zelfvertrouwen. Ik heb openingszinnen gehoord waarvan mijn broek afzakt en pogingen gezien om iemand te versieren, maar het was allemaal zo gekunsteld en onecht. Op onecht gedrag wordt je uiteindelijk toch afgerekend en sta je weer alleen. Waarom zoveel boeken en gebruiksaanwijzingen. Het lijkt wel een studie van jaren om iemand te krijgen, in bed of als de ware liefde. Je kan lezen en lezen tot je ogen op je voeten liggen, maar draait het allemaal niet om een ding? Zelfcompassie en vertrouwen in jezelf!
  Ik merk nu, na een triest jaar, dat ik veel beter in mijn vel zit en ook weer de rust en zelfvertrouwen uitstraal van vroeger en dat het veel simpeler is om contact te maken.
  Vrouwen voelen dat en komen dan sneller op je af.

  Beste Oscar, ik lees met plezier de tips die je geeft, maar je kan duizenden boeken lezen over versieren en openingszinnen uit je hoofd leren, maar het moet uiteindelijk allemaal uit je hart komen en ook levensplezier uitstralen, anders is het toch een missie die gedoemd is om te mislukken

  Groet,
  Frans

  • Jonathan Johnson says:

   Maar die zinnen kunnen je wel op het juiste pad brengen.

   Je moet eerst doen alsof je die super aantrekkelijke persoon te zijn om het daarna te worden. Je kunt die stap niet overslaan.

   Je kan namelijk ook niet vanuit het niets een professionele tennisser worden. Als jij niet goed in tennissen bent moet je veel oefenen (en wat theorie lezen) zodat jij uiteindelijk jou tennis style vindt waar jouw beste talent naar boven komt.

   Zonder te oefenen, kom je nooit tot je potentiële talent.

   De aanname dat ik alleen maar openingszinnetjes vertel op dit blog is onjuist. Ik heb meer psychologische begrippen uitgelegd dan openingszinnen, maar ik ben er al erg aan gewend dat als ik mensen vertel dat ik mannen leer vrouwen te ontmoeten, dat ze dan zeggen: je leert vast trucjes en openingszinnen.

   Mensen snappen vaak niet dat als je echt goed wilt worden, je je beste zelf moet worden en dat heeft niet te maken met zinnetjes maar alles te maken met zelfontwikkeling.

 8. Nans says:

  Hoi,
  Ik zou wel een workshop be zoeken, hou je me op de hoogte,
  Greetzs Nans

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d