Heeft Ze Interesse in Mij? Ontdek 7 Signalen van Vrouwen

Vrouwen zijn nou niet bepaald een open boek. Als ze je leuk vinden, doen ze eigenlijk hun best om dat zo min mogelijk duidelijk te maken. En toch moet jij op een of andere magische manier weten of ze geïnteresseerd in je zijn… Gekkenwerk!

Maar niet getreurd: wij weten precies de interessesignalen die bijna alle vrouwen uitstralen als ze je leuk vinden. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om te zien of een vrouw interesse in je heeft; je moet gewoon weten waar je op moet letten. Ontdek daarom hier de 7 belangrijkste interessesignalen van vrouwen!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Signaal #1: Ze frunnikt veel aan zichzelf

Is het je weleens opgevallen dat een vrouw de hele tijd aan haar haar of haar kleding zat, terwijl je met haar aan het praten was? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk een grote kans op een date misgelopen!

Het is namelijk een teken van interesse als vrouwen veel aan zichzelf frunniken.

signaal2Dit gaat vaak niet eens bewust, maar heel onbewust. Ze weet dat ze zich tot je aangetrokken voelt, en daarom doet ze haar best om er zo goed mogelijk voor je uit te zien. Daarom zal ze de hele tijd proberen haar kleding glad te strijken, haar haar goed te doen of rechtop te zitten.

Ze wil namelijk haar beste versie van zichzelf aan jou laten zien. Als een chick dus in slonzige kleding met onverzorgd haar met je praat, en geen enkele moeite doet om er een beetje charmant uit te zien, kun je het wel vergeten.

Als ze vaak haar haar achter haar oor doet, zendt ze bovendien nog een signaal naar je uit. Ze geeft dan namelijk (onbewust) haar nek bloot. Je zou het misschien niet verwachten, maar de nek is een belangrijke erogene zone. Door heel subtiel haar nek aan jou te laten zien, geeft ze aan dat ze jou zeker wel ziet zitten 😉

Signaal #2: Ze doet moeite in een gesprek

Je hebt vast weleens van dit soort gesprekken gehad: gesprekken waarbij je zelf alle moeite moet doen om de conversatie gaande te houden. Jij stelt alle vragen, probeert interesse te tonen; het enige dat zij zegt, is ‘ja’ of ‘nee’. Grote kans dat je er dan snel klaar mee bent.

Heb je echter geluk, en toont zij juist wel interesse in je tijdens een gesprek? Jackpot! Dit is waarschijnlijk het meest ‘obvious’ signaal dat je van een vrouw gaat krijgen. Hoe merk je dat ze interesse in je heeft in een gesprek?

 • Ze wil alles van je weten
 • Ze stelt veel vragen
 • Ze haakt in op wat je zegt met haar eigen verhalen
 • Ze lacht veel om je grapjes
 • Ze doet haar best om het gesprek gaande te houden
 • Ze haalt een drankje voor je om verder te blijven praten

signaal3De beste manier waarop je kunt zien of ze echt interesse in je heeft, is tijdens een dood moment in het gesprek. Hoe leuk jullie het ook hebben, er gaat altijd een moment zijn waarop jullie allebei even niet weten wat je moet zeggen.

Als zij dan zelf een poging doet om het gesprek te heropenen, weet je dat je goed zit.

Ze kan namelijk ook allerlei dingen proberen om onder het gesprek uit te komen, zoals naar de wc gaan, of teruggaan naar haar vriendinnen. Op het moment dat ze een vraag aan jou stelt, weet je zeker dat ze met je wil blijven praten. En misschien wel meer…

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Signaal #3: Ze raakt je op allerlei manieren aan

Als mannen naar mij toekomen en vragen: “Jonathan, hoe weet ik nu of ze me leuk vindt?”, dan is er meestal één vraag die ik ze terug stel. Hoe vaak raakt ze je aan?

signaal4Wanneer je iemand leuk vindt, wil je die persoon graag aanraken. Of het nou een knuffel of een klopje op de schouder is; bij iedere aanraking gaan er als het ware vlinders door je buik. Dat is nu eenmaal hoe wij mensen werken: aanraking geeft namelijk een zeker signaal van intimiteit af.

Je kan er dus vrij zeker van zijn dat een chick je wel ziet zitten, als ze je vaak aanraakt. Dit kan op allerlei mogelijke manieren zijn. Ze kan kort haar hand op de jouwe leggen als jullie aan tafel zitten te praten, maar ze kan je ook een knuffel geven bij aankomst of vertrek.

Er is één soort specifieke aanraking, waarbij je met bijna 100% zekerheid kan zeggen dat ze je leuk vindt: ze slaat je op een speelse manier. Jij maakt bijvoorbeeld een flauwe, grappige, of licht gemene opmerking. Zij slaat of stompt je dan zachtjes tegen je arm of je schouder, terwijl ze iets zegt als: “Jij bent echt zo erg, dat zeg je toch niet!”

Hoewel het er dan misschien op lijkt dat ze het niet leuk vindt wat je zegt, vindt ze het juist wel heel leuk, en zoekt ze gewoon een manier om je aan te raken. Zoekt ze dus vaak zo’n confrontatie op, of gaat ze zelfs bijna met je stoeien? Dan kun je haar maar beter gelijk gaan zoenen!

Signaal #4: Let op haar gezicht

Haar gezicht geeft een schatkist aan signalen weer over haar mogelijke interesse in jou. Ze weet het misschien zelf niet eens, maar met haar gezicht zegt ze veel meer over hoe leuk ze je vindt dan met haar woorden!

signaal5Waar je het meest op moet letten, zijn haar ogen. Haar ogen spreken letterlijk boekdelen. Ten eerste gaat het over oogcontact. Vrouwen die geïnteresseerd in je zijn, zullen veel oogcontact met je maken. Dit geldt zelfs als ze nog niet met je in gesprek zijn! Zie je dus een vrouw aan de andere kant van de kamer steeds naar je kijken, stap er dan op af!

Overdrijf het oogcontact ook niet, en blijf haar niet de hele tijd aanstaren. Dit komt namelijk nogal creepy over. Het beste is om zo’n 60 tot 70% van de tijd oogcontact te maken. Verbreek je het oogcontact? Dan kun je het beste naar haar lippen kijken. Hiermee geef je haar het onbewuste signaal dat je haar wilt zoenen.

Een ander – iets lastiger – ding om naar te kijken, zijn haar pupillen. Deze verwijden zich namelijk als een vrouw jou aantrekkelijk vindt. Nu kan ik me voorstellen dat het lastig is om de grootte van haar pupillen in te schatten als je een gesprek voert. Let hier dus niet al te veel op, maar probeer of je goed zicht op haar pupillen kunt krijgen.

Ten slotte: haar lippen. Doet ze regelmatig een beetje lipgloss of lipstick op? Maakt ze vaak haar lippen nat met haar tong? Of bijt ze zelfs op haar onderlip? Dan kun je zeker weten dat ze je leuk vindt! Met deze signalen maakt ze namelijk onbewust duidelijk dat ze je wil zoenen – al heeft ze dat zelf waarschijnlijk niet eens door!

Signaal #5: Haar houding ten opzichte van jou

Je hebt de trend ondertussen wel door: eigenlijk zegt ze veel meer met haar lichaamstaal dan met wat ze werkelijk zegt. Als je alleen op haar woorden afgaat, kun je waarschijnlijk niet uitvogelen of ze nou interesse in je heeft of niet. Maar de signalen die haar lichaam afgeeft – die zijn vaak luid en duidelijk.

Couple fighting young woman about to cry

Dat geldt ook voor haar houding. Het zijn subtiele dingen, maar als je erop let, kun je ze bij elke vrouw zien. Ik heb de belangrijkste punten wat betreft haar houding voor je op een rijtje gezet:

 • Ze staat dichtbij je. Deze lijkt me duidelijk; hoe dichterbij ze staat, hoe meer interesse ze in je heeft. Ze kan je dan namelijk makkelijker aanraken en meer intimiteit creëren.
 • Ze heeft haar heupen naar je gericht. Hier kun je vooral op letten als je je in een groep bevindt. Staat ze eventjes met iemand anders te praten, maar heeft ze haar heupen nog steeds naar jou gericht? Dan heeft ze veel meer interesse in jou dan in die ander ????
 • Ze leunt naar voren als ze met je praten. Zitten jullie aan tafel te daten, en leunt ze voorover? Dan komt ze niet alleen geïnteresseerd over, maar is ze dat waarschijnlijk ook.
 • Ze maakt haar rug hol. Op het moment dat ze haar rug hol maakt, gebeuren er een paar dingen. Haar buik lijkt platter, haar borsten groter en haar nek langer. Kortom, allerlei dingen waardoor ze aantrekkelijker op jou overkomt. En waarom zou ze dat nou willen…?
 • Ze houdt haar palmen naar je toe. Kijk eens naar haar handpalmen wanneer jullie tegenover elkaar staan. Zijn ze open, naar jou gericht? Dan betekent het dat ze voor je openstaat.
 • Ze houdt haar hoofd scheef. Misschien heb je weleens bij honden gemerkt dat ze vaak hun hoofd scheefhouden, als ze iets zien wat ze interessant vinden. Op dit gebied doen vrouwen eigenlijk hetzelfde; houdt ze haar hoofd scheef, dan heeft ze interesse in je.

Signaal #6: Ze spiegelt jouw bewegingen

signaal7Eigenlijk zijn wij mensen ontzettend simpel: als iets of iemand lijkt op onszelf, dan vinden we het vaak leuk. Dit verklaart onder andere waarom mensen vaak aangetrokken worden tot mensen die een beetje op hen lijken, maar het verklaart ook iets anders.

Het verklaart waarom zij soms exact jouw bewegingen nadoet.

Let hier eens op. Als jij met je armen over elkaar gaat zitten, doet zij dat ook? Verander eens opzettelijk van houding met je benen, of kriebel even aan je neus. De kans is groot dat zij deze bewegingen onbewust nadoet, wanneer ze interesse in je heeft.

Je kunt deze informatie trouwens ook gebruik om haar meer geïnteresseerd in je te krijgen. Lach bijvoorbeeld als zij lacht, en doe zelf haar bewegingen na. Wees hier uiteraard wel een beetje subtiel in, want je wilt natuurlijk niet overkomen als een papegaai.

Signaal #7: Ze stemt in met wat je zegt

signaal8Wat is volgens jou leuker: een gesprek hebt met iemand die de hele tijd tegen je ingaat, of een conversatie met iemand die het grotendeels met je eens is? De laatste natuurlijk! Als jullie de hele tijd met elkaar discussiëren over van alles en nog wat, kun je geen gemeenschappelijke interesses ontdekken.

Ze zal haar best doen om dit te voorkomen, wanneer ze je leuk vindt. Dit doet ze door voornamelijk in te stemmen met wat je zegt. Als jij het café dus erg rumoerig vindt, zal ze het hier waarschijnlijk mee eens zijn. En als jij in de club aan haar voorstelt om een drankje te halen, zal ze hier maar al te graag mee instemmen.

Je kunt het ook zien aan hoe ze reageert op jouw reacties. Kijk eens naar het onderstaande voorbeeld:

 • Zij: “Ugh, er is weer voetbal op televisie… Ik vind hockey veel leuker!”
 • Jij: “Oh, ik vind hockey juist weer niets, doe mij maar tennis.”
 • Zij: “Ja, ik heb eigenlijk ook al heel lang niet meer gehockeyd, ik vond het toch niet zo leuk.”

Kortom, ze wil graag dat jullie op één lijn zitten, want dan is de kans groter dat je haar ook ziet zitten. Het is dus ook aan jou om het initiatief tot iets te nemen. Zij zal dat niet zo snel doen, omdat ze bang is dat je haar afwijst. Wees dus zelf assertief, en stel bijvoorbeeld voor om ergens anders heen te gaan of samen iets te doen.

Wanneer moet je ervoor gaan?

Je kunt natuurlijk wachten tot je een ons weegt, tot je al deze signalen bij haar hebt geteld. Vaak is dat niet nodig; twee of drie van deze signalen zijn al meer dan genoeg om te weten dat ze interesse in je heeft. En hoe veel signalen ze ook afgeeft; zij zal niet degene zijn die het initiatief neemt om verder te gaan.

Wacht dus niet te lang, maar ga zelf over op de volgende stap!

Een bekende Formule 1-coureur zei ooit: “als je enkel probeert om niet te verliezen, zal je nooit winnen.” Je kunt dus niet afwachtend zijn en hopen geen fouten te maken – ooit moet je ervoor gaan. En als je deze signalen hebt gezien, kan het eigenlijk niet misgaan!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Heeft Ze Interesse in Mij? Ontdek 7 Signalen van Vrouwen"

 1. raak says:

  Gereageerd, maar komt een error in beeld. Wel goede inzichten. Hoe gaat het nu met uw liefde. Ik ben geheel van de dijk :P

 2. Jonathan Johnson says:

  Ik snap je reactie niet helemaal.

  Wat bedoel je?

 3. rodney says:

  Vrouwen kunnen ook ruzie met je zoeken wanner ze verliefd op je zijn en je ze niet zien zitten. Ik heb dat twee keren mee gemaakt van twee dames die mij uitschelden en mij nog erbij zeggen dat ze mij haten en op een dag begon ik ze gewoon te groeten en ik vroeg ze waarm ze mij uit gingen schelden en ik kreeg als antwoord dat ik echt wou spelen terwijl ze een oogje op me hadden" dus als een meisje ruw met jou praat of uitscheld vindt ze jou in de meeste geval ook leuk hor!

 4. Dirk says:

  Ik ben alleenstaande vader van een zoontje van 3,5j.
  Er is een leuke meid die werkt in een pizzeria en zij is heel erg spontaan lief en zorgzaam naar mijn zoontje.vandaag hadden wij haar voor de 2de keer ontmoet ze vraagt hem veel enz. En kijkt mij vaak aan.
  En ze staat bijna de heletijd bij ons aan tafel. Ik had autotjes meegenomen voor mijn zoontje en daar waren wij mee aan het spelen tot het eten klaar was, en zij komt ineens plotseling meespelen. En begon tegen mijn auto aan te botsen. Toen het eten kwam pakte zij mijn zoontje zijn rugzakje bij mijn benen op de grond en zei ik zal de auto's wel even opruimen. Dan hoeft je papa dat niet te doen. In al die tijd als alleenstaande vader en dat is bijna 1jaar heb ik niemand
  Meegemaakt die zo behulpzaam en lief en geïnteresseerd is naar hem toe. Zelfs familie en vrienden niet zoals zij dat is. (Dit is even in het kort opgeschreven) Dat zette mij aan het denken.... waarom doet ze zo?
  Zou ze mij ook leuk vinden?
  Of gaat het puur om mijn zoontje?
  Ik vind haar namelijk wel leuk.. vooral omdat zij zo leuk met mijn zoontje is.. en normaal is mijn zoontje terug houdend naar andere mensen.. zelfs mensen die hij al een hele tijd kent. Maar bij haar is hij totaal anders. Heel vreemd vind ik het allemaal..
  Ik ben benieuwd wat voor reacties hierop komen.
  Groetjes

  • ton says:

   goede signalen van haar en van je zoontje . laat haar ook weten dat jij haar leuk vind.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d