Flirten Met Iedereen & Wordt Een Populaire Man!

Zakelijk flirtenVeel mannen denken dat het flirten begint als je de kroeg of club instapt waar je die avond uitgaat.

Dit vind ik zelf een fabeltje! Flirten begint al vanaf dat je de eerste stap buiten de deur zet. Praat met je omgeving.

Vaak wordt gezegd dat de meeste vrouwenverslinders zelfs heteroseksuele mannen aantrekken omdat die nieuwsgierig zijn naar wat hij nou eigenlijk doet. Vandaag ga ik jullie vertellen wat het nut er van is en hoe je dit het beste kan doen!

Vriendinnen Die Jou Social Proof Geven

Zoals al eerder verteld kun je het best vrouwen bevriend houden om veel redenen.

Eén van die redenen is ook dat als je een club of kroeg in stapt met vijf vriendinnen het een enorme voorgeselecteerdheid (social proof) heeft op de andere vrouwen, maar ook mannen, aanwezig.

Stel je nu eens voor dat je uitgaat zonder vriendinnen en in de rij staat van de club waar je naar binnen gaat. Het is dan goed mogelijk dat je al wat vrouwen ziet die jou wat lijken en een slimme keus is dan ook om ze alvast aan te spreken!

Maar we beginnen bij het begin. Je stapt uit huis en loopt/rijdt weg naar de uitgaansgelegenheid. Je hebt met je vrienden afgesproken in een café waarna jullie daarna nog uitgaan. Het is slim om de bewaker van de kroeg aan te spreken en een gesprek op te bouwen.

De volgende keer dat je daar bent zal hij je herkennen en waarschijnlijk weer een gesprek met je aangaan. Eenmaal binnen bestel je een biertje bij een knappe serveerster. Hiermee moet je voorzichtig zijn want ze hebben werk te verrichten! Ze zullen ook wat aardiger zijn dan normaal omdat je slechts een klant bent.

Als je met haar flirt kom je vanzelf al in het patroon om met iedereen te flirten die avond. De volgende keer dat je daar bent en zij werkt zal ze je waarschijnlijk ook nog eens herkennen.

Personeel Wat Jouw Herkent!

Het voordeel van dit alles is dat het personeel van de plek waar je komt je kent, je bent op dat moment daar ‘beroemd‘. De mensen om je heen zullen het namelijk door hebben en denken dat je speciaal bent of bevriend bent met de eigenaar. Hiermee toon je aan dat je op dat moment van hogere waarde bent.

Door dit alles kom je ook nog eens ‘in het moment’. Dit is iets psychologisch waardoor die avond voor jezelf al wat meer gaat slagen en je tegenslagen beter oppakt. Je raakt gewend aan het ritme mensen aan te spreken en zal er dan dus minder moeite mee hebben.

Dat ene biertje zijn er inmiddels drie geworden en je gaat door naar de club waar je van plan was uit te gaan. Je ziet een lange rij staan en besluit tegen een groep vrouwen te praten die al wat meer vooraan staan. Je intentie is hierbij niet om eerder aan de beurt te komen maar dit kan in de meeste gevallen wel!

Je begint wat te flirten en mag uiteindelijk bij hun staan terwijl de rest van de rij ziet wat er gebeurt.

Jullie zijn vooraan en je gaat een gesprek aan met de beveiliger, waarna de vrouwen waar je mee in de rij stond versteld staan omdat zij denken dat je hem kent. Ook met de vrouw die jou bij binnenkomst je kaartje verkoopt flirt je wat mee.Hetzelfde als bij de garderobe.

Je vertelt de dames dat ze de eer hebben aan jou zijde de club binnen te mogen lopen en ze staan om je heen en houden je arm vast. Je komt binnen en iedereen ziet je binnenkomst. Na een uurtje krijg je dorst en begin je na het bestellen van je drankje te flirten met de barvrouw. Hierna moet je naar de wc en flirt je met de wc-juf.

Het is enorm veel flirten, maar ook enorm leuk en in je voordeel! Als je het goed hebt afgehandeld die avond zal je de volgende keer als een koning worden behandeld.

Ik heb zelf avonden meegemaakt dat ik gratis binnen kwam, gratis mijn spullen bij de garderrobe kon zetten, gratis drankjes de hele avond had, en gratis naar de wc kon. Ik moet er wel bij vertellen dat ik de eigenaar een keer daarvoor had gesproken op verzoek van de barvrouw.

Flirt dus niet alleen met de vrouwen in die club, en begin niet pas als je binnen bent. Een enorm groot deel is ook er buiten. Het geeft ook enorm veel aanzien als iedereen ziet dat je alles krijgt en kan flikken.

Vrouwen zullen zich dus onbewust aangetrokken tot je voelen omdat het personeel van de club dat ook al doet. Je maakt hiermee dus een grote stap in de voorselectie.

1 Reactie op "Flirten Met Iedereen & Wordt Een Populaire Man!"

  1. Wim

    says:

    Ik hoef niet altijd in een kroeg of club te zijn oom te gaan flirten met vrouwen . Dit kan ik overal doen waar ik ben in de trein naar mijn werk of terg naar huis . Want in de trien zie ook veel leuke vrouwen en meisjes . Zelf zie ik wel een dat de meisjes of vrouwen geil kijken naar ander of naar mijn toe . Ik heb zelf ook wel eens ge hand dat ik geil keek naar een meisje die naast mij zant , en zij ook geil keek naar mij toe toen wee de trein uit stapte . Maar ik heb niks tegen haar ge zegt . Dat vind ik nu wel stom van mij . Oom dat ik ook een kans kon maak een oom sex met haar te krijg een . Of een lang nee verkeren kon hebben met haar . Dus je hoeft niet uit te gaan oom vrouwen te versieren en te flirten .

    Maar dat heeft ook Tariq ook al ge zegt hier in deze blog .

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *