Goede Seks Is Belangrijk

tn_dreamstime_xs_4260598Seks.

Dit woordje van vier letters is misschien wel het belangrijkste woord wat er is.

Het kan wel eens voorkomen dat stelletjes die al een lange tijd een (seks)relatie hebben, wat minder goede seks hebben.

Dit zorgt niet alleen voor een minder goede relatie, maar zorgt er ook voor dat jij minder lekker in je vel zit. De seks is immers niet goed, en goede seks is heel belangrijk.

Lees in dit artikel hoe je er voor kan zorgen dat je weer goede, gepassioneerde seks kunt hebben!

Als je al een tijdje een relatie hebt, zul je ongetwijfeld al weten wat je partner lekker vindt. Maak hier dus gebruik van, en denk niet alleen aan jezelf! Zorg er voor dat je partner het naar haar zin heeft, want zo zal zij jou ook eens goed verwennen ;).

Om die hete, gepassioneerde seks weer terug te krijgen, is het belangrijk om echt de liefde te bedrijven met emotie. Denk niet dat het even een vluggertje wordt, maar besteed er echt aandacht aan.

Het is dus belangrijk om vanaf het begin af aan niet meteen naar haar borsten te grijpen, maar besteed aandacht aan haar.

Zorg voor een uitgebreid voorspel!

Zoen eerst een tijdje met elkaar, en leg je handen dus nog niet meteen op haar borsten, of ga nog niet meteen met je hand in haar broek. Zoen eerst een tijdje, en ga zo telkens een stukje verder.

Vrouwen vinden het heerlijk als je zachtjes aan haar oren likt. Dit maakt haar opgewonden.

Nogmaals: let er op dat je alles met passie doet, en niet alleen aan jezelf denkt.

Goede seks komt van twee kanten ;).

Vrouwen houden er van dat ze een man in bed hebben, die weet wat hij doet. Als zij dus niet het initiatief neemt, dan doe jij het. Trek nu bij elkaar de kleren uit. Als jij bij haar begint, zal zij jou ook beginnen uit te kleden.

Het is ook altijd opwindend om een tijdje met elkaar te zoenen in het ondergoed. Zo kun je nu overal veel beter aanzitten en voelt het veel lekkerder aan ;). Raak haar af en toe aan op haar erogene zones.

Zij zal waarschijnlijk ook bij jou eens goed voelen ;).

Veel stelletjes blijven bij hetzelfde standje. Het wel bekende man-boven-vrouw-standje. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar op den duur kan dit heel saai worden.

Verander dus eens van standje! 

Laat haar bovenop zitten. Dat kan met haar borsten naar jou toe, maar ook met haar kont naar jou toe, wat ook erg opwindend is.

Een ander opwindend standje is op zijn hondjes. Dit is niet alleen erg opwindend, maar ook nog eens een erg stimulerend standje. Zo kun je met dit standje haar g-spot makkelijker bereiken, en stimuleert het jouw penis veel beter.

Het allerbelangrijkste van allemaal is, om samen op dezelfde emotionele lijn te zitten.

Als jullie zorgen hebben, praat deze dan eerst uit. Goede seks is vaak blije seks. Zorg dat je af bent van al je zorgen, en praat ruzies uit.

Kom allebei op diezelfde emotionele hoogte!

 

2 Reacties op "Goede Seks Is Belangrijk"

  1. Juna

    says:

    Bedankt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *