7 Tips om een Succesvol Tinder / WhatsApp Gesprek te Voeren

De opkomst van smartphones en andere technologie heeft een ingrijpende invloed op de hele wereld gehad. De datingwereld is hierop zeker geen uitzondering. Het komt steeds vaker voor dat mensen elkaar ontmoeten via apps als Tinder. We zijn continu met elkaar in contact via WhatsApp, waardoor we ook continu met elkaar kunnen flirten.

In principe is dit alleen maar positief, want voor veel mensen maakt dit alles het makkelijker om mensen te ontmoeten. Voor anderen brengt dit echter juist vooral moeilijkheden met zich mee. Daarom wil ik je in dit artikel enkele concrete tips geven om met een vrouw een succesvol gesprek te voeren op WhatsApp, Tinder, of welke chatdienst dan ook.

De tips die ik zal aanhalen zijn direct op jouw gesprekken toe te passen, dus na het lezen ervan kun je hopelijk direct beginnen met het in de praktijk brengen van je nieuwe flirtkennis. Ik zal in dit artikel de volgende tips bespreken:

  • Begin met een originele opening
  • Wees niet wanhopig
  • Plaag een klein beetje
  • Besteed zorg aan je spelling en grammatica
  • Kap een gesprek af voordat het doodbloedt
  • Maak het gesprek persoonlijk
  • Wees dubbelzinnig

Tip 1: Begin met een originele opening

Eerste indrukken zijn heel bepalend voor hoe iemand tegen je aankijkt, en je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Je kan dit dus maar beter doen op een originele, pakkende manier. Dit had je misschien zelf ook al wel bedacht, maar dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Je zal niet elke keer met de beste openingszin ooit op de proppen kunnen komen.

gesprek2Dit is ook niet wat ik van je vraag. Wat ik je vooral wil meegeven, is dat je het gesprek niet moet beginnen met een standaardbegroeting als “hoi” of “hallo”. Jij zal niet de enige match zijn die zij heeft op Tinder, en ik denk dat 9 op de 10 mannen op zo’n afgezaagde manier het gesprek beginnen. Als je interesse bij haar wil wekken, moet je juist zorgen dat je eruit springt.

Als je op zoek bent naar een opening, kijk dan gewoon even op haar profiel. Staat er iets leuks in haar Tinderbio of WhatsAppstatus waarop je kan inhaken? Draagt ze iets opvallends op haar profielfoto waar je iets mee kan? Speel hier dan op in. Als jij met een persoonlijke opening komt, zal ze zien dat je in haar geïnteresseerd bent, en zal ze sneller terug berichten.

Als jij laat zien dat je geen moeite wil doen, waarom zou ze dan met je verder praten?

Een “openingszin” kan goed werken, maar kan ook juist een heel negatief effect hebben. Een creatieve, grappige en originele openingszin laat zien dat jij humor hebt. Een standaard, afgezaagde of grove openingszin kan juist de doodslag zijn voor jullie gesprek.

Verval dus als het even kan niet in clichés als “Is het hier zo warm, of komt het door jou?”. Dergelijke openingszinnen hoort ze waarschijnlijk wekelijks. Lees ook eens het volgende artikel voor goede openingszinnen.

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Tip 2: Wees niet wanhopig

Het is heel begrijpelijk dat je, als je met een leuke vrouw aan het chatten bent, zo veel mogelijk met haar wil praten. Dit kan echter in je nadeel gaan werken. Je kan je beter een beetje inhouden, en haar niet bombarderen met berichten. Haar zo nu en dan een berichtje sturen om je interesse te tonen is goed, maar je wil niet te wanhopig overkomen.

Vrouwen vinden een beetje mysterie vaak wel aantrekkelijk, en mannen die al heel snel kleverig gaan doen juist niet. Je kan haar dus beter niet zes vragen achter elkaar stellen. Wees af en toe een beetje afwachtend en wacht tot zij een keer het initiatief neemt.

Je wilt geïnteresseerd overkomen, maar niet wanhopig of stalkerig.

gesprek4Ideaal is het als jij ongeveer evenveel berichtjes stuurt als zij, of als zij zelfs iets meer berichtjes stuurt dan jij. Als je haar af en toe eventjes laat wachten op een berichtje, dan is de kans groot dat ze ongeduldig wordt en zich misschien wel gaat verheugen op je antwoord. Op die manier is de kans een stuk groter dat ze je leuk zal gaan vinden.

Wie begint het gesprek?

Iets anders waarop je kan letten, is hoe vaak jullie allebei een gesprek beginnen. Misschien stuur je wel ongeveer evenveel berichten, maar ben jij altijd degene die het gesprek moet starten. Misschien geeft zij wel alleen antwoord op jouw vragen, maar vraagt ze zelf niets.

Dit is natuurlijk ook niet goed, en dit kan betekenen dat ze niet echt interesse in je heeft. Het kan goed zijn om dan eens even een tijdje niet te beginnen met praten. Wellicht dat zij zich dan een keer het gesprek begint, als ze realiseert dat ze jullie gesprekken toch wel mist.

Als laatste tip wil ik je hierbij nog wel meegeven dat je er ook niet in moet doorslaan. Een beetje mysterieus zijn is leuk, maar je moet haar ook niet het idee geven dat je geen interesse in haar hebt. In dat geval zal zij waarschijnlijk ook weer gewoon naar een gesprek met een andere man overstappen.

Laat haar dus af en toe even wachten, maar laat haar niet steeds een hele dag wachten tot je iets terugzegt.

Tip 3: Plaag haar een beetje

Veel mannen denken dat ze zo aardig mogelijk moeten doen tegen een vrouw die ze willen versieren, maar deze tactiek werkt vrijwel nooit. Wat je beter kan doen, is haar een klein beetje plagen. Op die manier kun je een soort gevoel van intimiteit tussen jullie creëren, alsof jullie elkaar al langer kennen.

gesprek3Hierdoor kun je makkelijker de stap maken naar intiemere en meer persoonlijke gespreksonderwerpen. Er is natuurlijk wel een verschil tussen een plagerijtje en een belediging. Het is belangrijk dat ze doorheeft dat je iets voor de grap zegt, en dat je niet oprecht gemeen tegen haar probeert te doen.

Een speelse, knipogende emoji achter je opmerking kan daar al heel erg bij helpen. Bedenk ook dat zij er ook om moet kunnen lachen, en dat je daarom beter geen grappen kan maken over hele persoonlijke onderwerpen.

Als je ergens zelf niet om zou kunnen lachen, zeg het dan ook niet als grap tegen haar.

Misschien schrik je er een beetje van als ze jou begint terug te plagen, maar dat is natuurlijk alleen maar een goed teken. Het geeft aan dat je strategie werkt. Als ze echter beledigt reageert, of jou oprecht gaat beledigen, dan ben je te ver gegaan.

In zo’n geval kun je maar het beste je excuses aanbieden, en uitleggen dat je het als grapje bedoelde. De kans is echter groot dat jullie gesprek dan voorgoed klaar is, dus wees echt voorzichtig.

Tip 4: Besteed zorg aan je spelling en grammatica

Misschien vind je dit wel een heel vreemde tip, omdat je hier zelf nooit op zou letten, maar het is wel degelijk iets belangrijks. Als zij hier een beetje gevoelig voor is, kun je met slecht lopende zinnen en constante spelfouten al je kansen bij haar verpesten.

gesprek5

Als je flirt, wil je grappig, intelligent en mysterieus zijn, en dat lukt je niet als je niet eens een fatsoenlijke zin kan vormen.

Foute spelling en slecht lopende zinnen kunnen je heel dom doen overkomen, maar dit is nog niet eens alles. Je geeft hiermee namelijk ook de indruk af dat je geen moeite in haar wil steken. Als je niet eens de moeite neemt om je zinnen even na te lezen, waarom zou zij dan de moeite nemen om een gesprek met jou te gaan voeren?

Ook hierin moet je natuurlijk niet doorslaan. Als jij ineens ontzettend ingewikkelde zinnen gaat vormen, vol met moeilijke woorden die je in het dagelijks leven nooit zou gebruiken, dan prikt zij daar natuurlijk dwars doorheen. Bovendien creëer je zo een veel te formele sfeer, terwijl je juist speels en enigszins intiem wil zijn.

Je moet dus niet heel anders praten dan je normaal zou doen, maar gewoon met iets meer aandacht voor je spelling en zinsbouw.

Tip 5: Kap een gesprek af voordat het doodbloedt

Ik snap best dat je graag zo lang mogelijk wil praten met iemand die je leuk vindt, maar meestal kun je dit beter niet doen. Als je een gesprek te lang laat doorgaan, is de kans groot dat je op een gegeven moment gewoon geen onderwerpen meer hebt om het over te hebben. Je gesprek wordt dan saai en misschien wel wat ongemakkelijk.

gesprek6Zorg dus dat je dit punt niet bereikt, door jullie gesprekken op tijd af te kappen. Als je het idee hebt dat jullie bijna geen onderwerpen meer hebben, dan moet je eigenlijk stoppen met het gesprek. Idealiter doe je dit op een moment dat het gesprek nog wél interessant is. Wanneer je dat doet, vindt ze het waarschijnlijk oprecht jammer dat jullie gesprek ophoudt, en blijft ze in jou geïnteresseerd.

Als ze het niet jammer vindt als jij het gesprek afkapt, dan doe je iets verkeerd.

Uiteraard moet je hierin wel een beetje beleefd blijven. Een gesprek afkappen doe je niet met een mededeling als “Ik wil niet meer praten, dag.” Na zo’n botte opmerking hoef je niet te verwachten dat ze later nog met je wil praten.

Je kan beter iets zeggen als “Ik moet nu weg, maar ik spreek je later!” Hiermee laat je zien dat je nog wel geïnteresseerd bent in haar, en je geeft haar de tijd om zich te gaan verheugen op jullie volgende gesprek. Voor meer tips over wat te doen als het gesprek stilvalt lees je hier.

Tip 6: Maak het gesprek persoonlijk

Bij flirten gaat het er uiteindelijk om dat je een gevoel van intimiteit en vertrouwen creëert. Dit kun je bereiken door de berichten die je stuurt een beetje persoonlijk op haar af te stemmen. Een makkelijke manier om dit te bereiken, is door af en toe haar naam te noemen in je berichtjes.

Couple in bed with iPadsDit moet je natuurlijk ook weer niet in elk berichtje doen, want dan gaat het opvallen, en ziet ze dat je het expres doet.

Je kan ook intimiteit creëren door haar een koosnaampje te geven, en haar af en toe met dat koosnaampje aan te spreken. Je kan zo’n bijnaam baseren op van alles: haar profielfoto, haar WhatsAppstatus of Tinderbio, iets wat ze tegen jou heeft gezegd…

Het maakt niet uit, als het maar persoonlijk is. Overigens werkt het vaak nog beter als je het baseert op iets dat ze tegen jou heeft gezegd, want dan laat je zien dat je naar haar hebt geluisterd en interesse in haar hebt. Meer tips over een gesprek persoonlijk maken lees je hier.

Wat ook nog kan helpen, is om het vaak over “wij” of “ons” te hebben, in plaats van alleen maar over “ik” en “jij”. Zo suggereer je op een subtiele manier dat jullie bij elkaar horen, en is de kans groter dat zij onbewust ook zo over je gaat denken. Op die manier zal ze je eerder leuk gaan vinden.

Tip 7: Wees dubbelzinnig

Uiteindelijk draait versieren om dat je bij iemand seksuele interesse wekt, dus het kan helpen om het gesprek een beetje die kant op te sturen. gesprek8Een opmerking als “Ik heb zin in seks” of  “Wat heb je aan?” zal hier echter niet bij helpen, omdat dit erg agressief en bedreigend overkomt, zeker als je iemand niet goed kent.

Je moet dit dus een beetje subtiel doen, door middel van dubbelzinnige opmerkingen. Als zij bijvoorbeeld iets zegt dat je dubbelzinnig kan opvatten (zoals “dat is een hele mond vol”), maak daar dan een grapje over. Zo plaats je het idee in haar hoofd, zonder dat jij het zelf expliciet hoeft te benoemen.

Hopelijk helpen deze tips je om tegen vrouwen te praten via Tinder, WhatsApp of andere chatdiensten. Net als in het echt vrouwen versieren is het natuurlijk geen exacte wetenschap, maar deze tips moeten je in ieder geval een heel eind op weg helpen.

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d