Seks en Communicatie Gaan Hand in Hand

Womans Back

Soms gaat seks niet altijd vanzelf, wanneer je een leuke dame thuis hebt heb je kans dat ze nerveus is of gewoon zich niet vanuit haar zelf gaat uitkleden. Vrouwen vinden het vaker niet erg als een man weet wat hij doet wanneer het op leiden neerkomt.

De meeste mannen zijn bang om aan een vrouw te vragen wat ze lekker vind in bed, een beetje angstig om een reactie te krijgen die ze niet willen horen, maar als je het vraagt kom je er juist sneller achter. Wanneer je nieuwsgierig bent naar de verlangens van een vrouw dan waardeert de vrouw dat heel erg, je laat dan zien dat het jou echt interesseert en om haar behoeftes geeft.

Communicatie is een essentieel sleutel voor het behouden van een gezond en sterke [seksueel] relatie. Je hoeft niet alleen met woorden te communiceren maar vertel ook iets met jou lichaam. Let goed op de signalen wat vrouwen afgeven en communiceer daarmee met lichaamstaal terug.

Het zal je verbazen hoeveel verhalen ik wel niet heb gehoord van mannen die wel snel nummers en dates kunnen regelen maar eigenlijk best zwak zijn in het communiceren met vrouwen. Om echt naar haar te luisteren zodat jij haar behoeftes nog beter kan voldoen.

In het volgende artikel deel ik een aantal tips over hoe je beter kan communiceren met vrouwen.

Veel lees plezier…

Luisteren

Je kent het wel, wanneer een vrouw zegt of schreeuwt ”Je luistert nooit!!!” En dat is ook waarschijnlijk wel zo, mannen horen vrouwen wel maar of ze daadwerkelijk goed luisteren en echt bij het gesprek zijn is een ander verhaal. Wat is het verschil? Wanneer je een vrouw alleen hoort dan zul je haar niet helemaal begrijpen, alsof het achtergrond muziek is in de lift, na een tijdje hoor je het niet eens meer omdat het maar op de achtergrond valt.

Maar als je echt aandachtelijk aan het luisteren bent dan merkt de vrouw dit ook en zal ze het heel erg veel waarderen, je hebt dan ook een grote kans dat ze dit tegen je zegt ”Wow, ik weet niet wat het is maar ik voel me zo op me gemak bij jou.” Dit komt omdat je goed aan het luisteren bent en met volle aandacht antwoord geeft op wat ze te zeggen heeft.

Hoe luister je goed ?

Ik zou niet weten of deze methodes wetenschappelijk bewezen zijn en het echt als feit bestaat alhoewel ik wel heb gemerkt dat het werkt. Natuurlijk hou je van muziek, wat voor muziek maakt niet uit ik weet alleen dat je een soort muziek stijl wel als preferentie hebt. Ken je dat wanneer je door je MP3 speler lijst heen gaat en je een nummer tegen komt waarbij je even je gedachtes op stil moet zetten om naar dat awesome nummer te luisteren? Met deze mind-set kun je ook naar de vrouw luisteren waarmee je een gesprek voert, luister niet alleen naar haar worden maar ook alle klanken, de snelheid en de stiltes ertussen in.

Als je een beetje muzikaal bent dan heb je het zeker in je om goed te luisteren, ben je een echt muzikaal persoon dan kan je al helemaal goed luisteren. Met een beetje oefening wordt je al gauw een goede luisteraar. Je kan het ook aan vrouwen zelf vragen;

  • Luister ik goed?
  • Heb je het gevoel dat ik mijn aandacht erbij hou?
  • Op een schaal van één tot tien, hoe goed luisteren mannen?

Zo kom je er ook snel achter wat je te doen staat om een goede luisteraar te worden.

Praat met je lichaam

Vaak moet je juist niet zeggen wat je gaat doen, maar daadwerkelijk gaan doen zonder woorden. Wanneer je op een aantal dates geweest bent met een dame en jullie al best intiem bezig zijn dan kun je al dingen doen zonder erover te praten. Je moet haar niet vertellen dat je het gevoel hebt om haar in d’r nek te zoenen maar je moet het doen. En ten aller tijden zeker niet vragen! Dit is een subtiel teken van onzekerheid en teveel van dit soort gedrag kan een nare nadeel voor jou zijn.

Alle dingen die je voelt om te doen moet je ook doen, natuurlijk op een subtiele en verleidelijke manier. Als je spontaan wilt zijn door bijvoorbeeld haar hand vast te pakken en in een tram of bus te stappen omdat je geen zin hebt om dat lange stuk te lopen dan moet je haar natuurlijk niet keihard bij de arm trekken in haar in de bus werpen. Pak haar hand vast, zeg ”kom” en gewoon gaan. Leg dan in de bus of tram uit dat je geen zin had om te lopen.

Oogcontact 

Wanneer je oogcontact kan houden, niet staren, op een subtiele manier dan is dit een goed teken dat jij je aandacht er ook bij kan houden. Ik weet niet wat het is tegenwoordig maar ik merk dat mensen oogcontact niet meer gewend zijn omdat we ons veel meer op ons gemak voelen achter een computer scherm en veel in ons telefoon zitten.

Houd dus goed oogcontact! Dit is zo belangrijk op alle vlakken van vrouwen versieren.

In Bed

Wanneer je op een intiem niveau zit met je huidige dame en jullie lekker in bed bezig zijn dan moet je naar haar lichaam luisteren. Ik bedoel niet dat je je oor op haar buik of borstkast moet leggen om alles van binnen te horen, maar probeer echt je best te doen om alles zo goed mogelijk aan te voelen.

Hoe beweegt ze, wanneer kreunt ze en wat doe jij waarbij ze meer gaat kreunen? Als zij jou niet verteld wat ze lekker vind moet je zeker niet twijfelen om het te vragen. Zet je beste verleidelijke stem in, fluister in haar oor of kijk in haar ogen en vraag ”Wat wil je dat ik bij je doe?” Dit zorgt ook gelijk voor meer stimulatie tussen jullie en ze zal het super geil vinden dat je haar de touwtjes in handen geeft.

Groetjes, Arellius*

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *