3 Tips om Haar te Versieren Zelfs Als Ze Hard-to-Get Speelt

Misschien ken je wel het gezegde dat vrouwen van Venus komen, en mannen van Mars. Hiermee wordt bedoeld dat mannen en vrouwen totaal verschillende wezens zijn, die heel anders met bepaalde dingen omgaan. Dit kan natuurlijk nog weleens tot botsingen leiden, en nergens is dat zo duidelijk als wanneer het gaat om flirten.

Een goed voorbeeld daarvan is “hard to get” spelen. Vrouwen doen vaak alsof ze minder geïnteresseerd zijn in mannen dan daadwerkelijk het geval is, waardoor een man beter zijn best moet doen. Mannen snappen dit vaak niet, omdat zij zelf veel directer in hun aanpak zijn. Zij raken daarom vaak te snel afgeschrikt als vrouwen dit doen.

Dat is jammer, want als een vrouw hard to get speelt, wil dat helemaal niet zeggen dat ze geen interesse in jou heeft. Als je weet hoe je zo’n situatie moet aanpakken, dan moet het je vaak echt wel kunnen lukken om iemand te versieren, ook als ze hard to get speelt. Maar hoe doe je dat dan precies? Dat wil ik jou graag leren in dit artikel. Ik zal de volgende vragen gaan bespreken:

  • Waarom spelen vrouwen hard to get? 3 redenen
  • Hoe herken ik of een vrouw hard to get speelt?
  • Hoe ga ik om met een vrouw die hard to get speelt? 3 tips

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom spelen vrouwen hard to get? 3 redenen

Zoals ik net al heb gezegd is het voor mannen, die vaak erg direct zijn in hun aanpak wat flirten betreft, niet zo makkelijk te begrijpen waarom vrouwen hard to get zouden spelen. Als je iemand wel ziet zitten, dan is het toch voor iedereen makkelijker als je gewoon zegt war het op staat?

Hier is zeker wat voor te zeggen, maar ik zal je proberen uit te leggen hoe het komt dat vrouwen dit toch meestal niet doen. De volgende drie redenen zijn de belangrijkste bij het beantwoorden van de vraag waarom vrouwen hard to get spelen:

  • Vrouwen zijn kieskeuriger dan mannen
  • Vrouwen zijn bang voor slutshaming
  • Ze vindt je oprecht leuk

Ik zal elk van deze drie redenen even kort verklaren, en uitleggen waarom deze leiden tot hard to get spelen.

Reden 1: Vrouwen zijn kieskeuriger dan mannen

hard-to-get2Ik generaliseer hier misschien wel een beetje, maar over het algemeen is het echt zo dat vrouwen kieskeuriger zijn dan mannen wat betreft hun partnerkeuze. Ik bedoel ik zowel hun keuze voor een langdurige partner als hun keuze voor een onenightstand. Dit laatste klinkt misschien raar, maar het is allemaal wetenschappelijk te verklaren.

Eigenlijk is het vanuit het oogpunt van de evolutietheorie heel logisch dat vrouwen kieskeuriger zijn in hun keuze voor een sekspartner. Een man kan zoveel kinderen verwekken als hij wil, maar een vrouw kan in principe maar één keer per negen maanden een kind krijgen. Instinctief zijn ze daarom kieskeuriger, omdat ze wel sterk nageslacht willen.

Als je als oervrouw maar één keer in de negen maanden een kind kon krijgen, dan deed je dat niet met de eerste de beste man.

Dit is natuurlijk allemaal onbewust. Vrouwen denken er meestal niet bewust over na of je wel een goede vader zou zijn en of jullie kinderen wel mooi zouden zijn, zeker niet als ze gewoon op zoek zijn naar een onenightstand. In hun onderbewuste spelen deze oerinstincten echter nog steeds een rol, en dit is waarom ze zo kieskeurig zijn.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Reden 2: Vrouwen zijn bang voor slutshaming

hard-to-get3Mannen en vrouwen zijn over de jaren heen steeds meer gelijk aan elkaar geworden, maar dat is helaas nog niet op alle vlakken zo. Een goed voorbeeld daarvan is het fenomeen slutshaming: als een vrouw met veel mannen naar bed gaat, dan wordt ze voor slet uitgemaakt. Wanneer een man met veel vrouwen seks heeft, dan vinden mensen dat eerder stoer dan slecht.

Hoewel dit natuurlijk niet eerlijk is, is het wel gewoon de werkelijkheid, en dit is een van de redenen dat vrouwen de neiging hebben om hard to get spelen. Als ze te gewillig overkomen, zijn ze bang dat mensen ze zien als makkelijk. In onze samenleving is het nog steeds zo dat vrouwen daarop afgerekend worden.

Vrouwen willen niet altijd hard to get spelen, maar ze hebben vaak het idee dat het moet.

Dit is voor zowel man als vrouw jammer: de vrouw wil helemaal niet hard to get spelen, maar heeft het idee dat dat moet omdat ze anders als slet wordt gezien, en de man moet veel meer moeite doen om erachter te komen of een vrouw hem ziet zitten of niet. Desalniettemin is dit in 2018 helaas nog gewoon de realiteit.

Reden 3: Ze vindt je oprecht leuk

hard-to-get4Een andere reden waarom iemand hard to get kan spelen, is omdat ze je misschien wel gewoon echt leuk vindt. Als een vrouw het idee heeft dat ze met jou misschien wel méér wil dan alleen een onenightstand, dan wil ze nog weleens hard to get spelen om te zien of jij haar ook écht ziet zitten. Ze is niet geïnteresseerd in één leuke nacht: ze wil dat er de mogelijkheid bestaat tot iets serieus.

Veel mannen geven op zodra een vrouw een beetje hard to get speelt, terwijl dit vaak juist betekent dat ze interesse in je heeft.

Bovendien is hard to get spelen ook gewoon een flirttechniek, en eentje die volgens onderzoeken redelijk goed werkt. Mensen voelen zich sneller aangetrokken tot dingen of personen die ze niet zo makkelijk kunnen krijgen. Je wilt haar dus meer als zij het voor jou een beetje moeilijk maakt. Ook in dit geval betekent het dus juist dat ze interesse in je heeft als je hard to get speelt.

Dit zijn de drie belangrijkste redenen dat vrouwen hard to get spelen. Iets wat al deze redenen gemeen hebben: het heeft er niets mee te maken dat vrouwen je niet leuk zouden vinden, en kan zelfs het tegendeel betekenen. Laat je dus niet te snel ontmoedigen, maar pas de tips in dit artikel toe, en waarschijnlijk zul je erachter komen dat ze best interesse in je heeft.

Hoe herken ik of een vrouw hard to get speelt?

Je weet nu dus waarom vrouwen hard to get spelen, maar daarmee ben je er nog niet. Het is vaak best lastig om te herkennen of een vrouw hard to get probeert te zijn, of gewoon écht geen interesse in je heeft. Het verkeerd interpreteren van signalen kan bovendien leiden tot erg vervelende situaties: je wil natuurlijk geen vrouw lastigvallen die niet op je zit te wachten.

Dat sommige vrouwen hard to get spelen, geeft jou nog niet het recht om ongeïnteresseerde vrouwen lastig te vallen.

hard-to-get5De hoofdregel luidt als volgt: als een vrouw echt ondubbelzinnig zegt dat ze geen interesse heeft, dan zal je daar gewoon naar moeten luisteren, jammer maar helaas. Als ze echter zelf aangeeft dat ze twijfelt, dan is de kans groot dat ze hard to get aan het spelen is.

Als ze bijvoorbeeld zegt “Ik wil niet met je afspreken”, dan moet je echt accepteren dat het niks wordt, maar als ze zegt “Misschien wil ik wel helemaal niet met je afspreken”, dan weet je dat je waarschijnlijk een prima kans hebt.

Je kan ook letten op haar lichaamstaal. Een vrouw die echt geen interesse in je heeft zal haar lichaam van je wegdraaien, haar armen over elkaar houden en niet lachen.

Wanneer ze je eigenlijk wel ziet zitten, zal ze je lichaam waarschijnlijk naar je toe draaien (ze zal hooguit haar schouders wat wegdraaien) en een beetje giechelen of lachen. Ook zal ze waarschijnlijk naar beneden kijken. Als ze naar boven of opzij wegkijkt, dan vindt ze je waarschijnlijk niks.

Ten slotte wil ik nog even ingaan op flirten via WhatsApp of sms, omdat de signalen hier een beetje anders zijn. Als ze niet of kortaf reageert op je berichten, dan betekent dat bijna altijd dat ze geen interesse in je heeft. Als ze echter alleen maar lang wacht met reageren, dan is de kans groot dat ze hard to get probeert te zijn.

Hoe ga ik om met een vrouw die hard to get speelt? 3 tips

Je weet nu waarom een vrouw hard to get speelt, en je kan een beetje herkennen wanneer dat het geval is. Op zichzelf heb je hier echter nog vrij weinig aan. Voordat je iets met deze informatie kan, moet je eerst weten hoe je moet omgaan met vrouwen die hard to get spelen.

Gelukkig heb ik enkele tips die je kan gebruiken om hier doorheen te prikken. De volgende tips werken meestal goed als een vrouw zich moeilijk opstelt:

  • Benoem de situatie
  • Maak het een beetje belachelijk
  • Speel het spelletje mee

Tip 1: Benoem de situatie

hard-to-get6De makkelijkste en misschien ook wel meest voor de hand liggende manier om door een vrouw die hard to get speelt, is door gewoon op een gegeven moment te benoemen dat ze hard to get aan het spelen is, en dat je dat niet fijn vindt. Dit klinkt misschien alsof je haar echt ergens mee moet confronteren, en als iets waar je haar misschien mee afschrikt, maar dat hoeft helemaal niet.

Zo kun je het bijvoorbeeld op een semi-grappige manier doen. Je kan bijvoorbeeld zeggen “Ik weet niet voor wie je nu hard to get speelt, maar voor mij hoeft het niet hoor”. Waarschijnlijk is zij zich er niet eens bewust van dat ze dat doet. Door het alleen maar te benoemen gaat zij vaak al denken “Ja, waarom doe ik dit eigenlijk?”. Waarschijnlijk houdt ze er vervolgens snel mee op.

Soms hebben vrouwen pas door dat ze hard to get aan het spelen zijn zodra jij dat benoemt.

Wat je ook gewoon kan doen is eerlijk zijn, en aan haar vragen of ze hard to get speelt. Je kan er gewoon eerlijk bij vertellen dat je dat nooit zo snel herkent. Als je dit een beetje met een glimlach zegt, kan ze de eerlijkheid en de directheid vaak wel waarderen, en zal ze zoiets zeggen als “Misschien een klein beetje”. Jij weet vervolgens wel hoe de vork in de steel zit.

Tip 2: Maak het een beetje belachelijk

hard-to-get7Een andere manier om te zorgen dat een vrouw stopt met hard to get spelen, is haar een beetje belachelijk maken om het feit dat ze hard to get speelt. Let hier wel op: hiermee bedoel ik dat je haar een beetje moet plagen. Haar écht belachelijk maken lijkt meer op pesten, en daarmee zorg je niet bepaald dat ze zich tot je aangetrokken voelt.

Maak gewoon een grapje tegen haar. Zeg bijvoorbeeld “Ik vind het wel leuk hoor, dat hard to get spelen, deed ik ook altijd toen ik 16 was”. Hiermee laat je haar inzien dat het een beetje kinderachtig is wat ze doet, zonder dat je haar echt aanvalt. Bovendien laat je zien dat je humor hebt, iets wat vrouwen doorgaans erg aantrekkelijk vinden.

Tip 3: Speel het spelletje een beetje mee

hard-to-get8Een derde en laatste ding dat je kan doen, is gewoon meespelen met haar spelletje. Als zij zegt “Misschien wil ik wel helemaal niet met je mee naar huis” kun je iets terugzeggen als “Misschien wil ik dat ook wel helemaal niet”. Zorg dat je hierbij niet boos overkomt, maar lach er juist een beetje speels bij, zodat zij kan zien dat je het verleidingsspel meespeelt.

Als ze aan je vraagt “Ben je nou met me aan het flirten” (of iets in die trant), dan kun je een beetje onwetend spelen, en iets zeggen als “Huh, hoe kom je daar nou bij, ik ben gewoon een man die nu al een halfuur met een vreemde vrouw staat te praten in een bar, waarom zou ik met je aan het flirten zijn?” Zo maak je duidelijk dat dit wel degelijk het geval is.

Hopelijk kun je met dit artikel bepalen wanneer een vrouw hard to get speelt, en daar vervolgens keihard doorheen prikken: uiteindelijk is dit beter voor zowel jou als haar, omdat jullie sneller doorkrijgen wat jullie van elkaar willen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d