Vrouwen Versieren: Het Eerste Contact

Vrouw en man in een barHetgeen waar veel mannen tegenop zien is het eerste contact leggen met vrouwen.

Want hoe moet dat nou? Is er één of andere perfecte openingszin die vrouwen meteen laat smelten?

Of is juist een drankje aanbieden een goede manier om een vrouw te benaderen?

Er is geen perfecte openingszin… en het drankje moet ze zelf verdienen.

Voordat je op stap gaat zijn er een paar hele belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. Vrouwen vinden het namelijk juist erg belangrijk dat de man er verzorgd uit ziet. Het maakt niet uit of je knap of lelijk bent, als je maar een verzorgde man bent. Want een goed verzorgde man, kan haar in de toekomst ook goed verzorgen.

Ook is het belangrijk om zelf goed in je vel te zitten.

Zorg er voor dat je niet bezig bent met allerlei zorgen. Het is belangrijk om met je hoofd in het juiste moment te zitten. De vrouw moet het idee hebben dat jij voor haar kan zorgen, en dat kun je niet als je zelf met allerlei problemen zit.

De juiste uitstraling

Wanneer je in de kroeg of club bent beland, is het erg belangrijk om met een grote lach binnen te komen. Laat zien dat je het naar je zin hebt. Wanneer vrouwen dit zien zullen ze al meteen veel meer interesse in je hebben dan wanneer je erg verlegen en saai binnenkomt.

Probeer bij binnenkomst met zoveel mogelijk mensen te praten, ook met mannen en vrouwen die je niet aantrekkelijk vindt. Dit laat zien dat je veel mensen kent en je een sociale jongen bent, en zorgt er ook nog eens voor dat je in een goede state komt. Laat zien dat je het naar je zin hebt, tover een grote lach op je gezicht en wees de jongen met de leuke uitstraling!

Wanneer je een leuk meisje ziet, is het belangrijk om er meteen op af te stappen. Ga niet staren en praat er niet over met je vrienden, of ten minste, niet te lang. Als je te lang naar haar staat te kijken kan dit eng over komen, en kan er voor zorgen dat je te veel denkt. Iets wat je juist niet wilt hebben.

Je moet juist doen!

Actie ondernemen

Als ik naar een meisje toe ga, zorg ik er altijd voor dat ik niet met mijn lichaam naar haar gericht sta. Ik kom dus eigenlijk ‘toevallig’ langs en doe net of ik haar nog maar net heb opgemerkt. Dit doe ik om niet de indruk te wekken dat ik de hele avond met haar ga staan, en ik dus meteen weer weg ga.

De openingszin maakt helemaal niks uit. Doe een grote glimlach op je gezicht en zeg bijvoorbeeld opgewekt “hoi!”. Nogmaals, het maakt niks uit wat je zegt, maar hoe je het zegt.

Kijk haar recht in de ogen en niet naar de grond of langs haar heen.

Zeg het vol met zelfvertrouwen.

Hierna zal het meisje hoe dan ook “hoi” terugzeggen, waarna je haar interesse moet zien te behouden. Dit doe je bijvoorbeeld door leuke stellingen te stellen. Dingen die ik bijvoorbeeld zeg zijn: “Wat doe jij nou hier? Ik vind jou wel meer zo’n plattelandstype!” Dit zorgt er ook voor dat het niet op een interview begint te lijken, en zorgt voor veel humor in het gesprek, en kom je toch veel over elkaar te weten.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om vol te zijn met zelfvertrouwen en dit te laten zien. Wees zelfverzekerd, heb zelf je zaakjes goed op orde.

2 Reacties op "Vrouwen Versieren: Het Eerste Contact"

 1. goedertier

  says:

  onderhoudman56 jaar te merlbeke

 2. M.Saglam

  says:

  Hallo Ik wil grag met een dame vrendlijk kontakt maken en Ik ben ongetrouwd en won Ik in Leeuwarden. Als een dame wilt kunnen wij door de tel of Facebook kontakt maken.
  Ik geen roken, geen alkhcol en geen drogen en Ik ben ateist. Ik ben druk bezig met eeb schaak klub en jaren ben Ik lid en elke dinsdag avond tegen bijelkar schak splen en twey dag vrijwliger werk een medise sentrum en met patienten schak spel ik.
  Groetjes.
  M.Saglam

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *