Hoe Escaleer Je Naar Seks?

Een man en vrouw hebben seksJe kent het wel, je zit al een tijdje met een meisje te flirten, maar het lukt je maar niet om haar seksuele interesse te krijgen.

De hele avond ben je met hetzelfde meisje bezig, maar aan het eind van de avond ga je alleen naar huis. Wat is er verkeerd gegaan? Hoe voorkom ik dat ik de volgende keer weer alleen naar huis ga?

In dit artikel lees je hoe je makkelijk kunt escaleren naar seks.

Wees seksueel!

Hoeveel avonden heb je wel niet dat je met een leuke vrouw staat te praten, maar je geen seks met haar zult hebben, omdat er simpelweg geen seksuele spanning is? Veel mannen hebben last van dit probleem, en zullen voor altijd in de friend-zone blijven.

Het lukt ze niet om een seksuele spanning om te bouwen, terwijl dit toch eigenlijk de bedoeling is.

Als je naar een vrouw toegaat is het belangrijk om meteen de juiste setting neer te zetten, wees seksueel, wees brutaal, maak het duidelijk dat je seks met haar wilt hebben.

Vanaf het begin af aan moet je seksueel zijn. Wat ik altijd doe is recht in haar ogen kijken, dit toont zelfvertrouwen, en laat zien dat je erg zeker over je zelf bent, iets wat heel erg belangrijk is.

Kijk niet langs haar heen, naar boven of onder, maar kijk haar recht in de ogen. Dit zet ook een zekere seksuele spanning neer.

Vervolgens is het erg belangrijk om haar af en toe aan te raken, dat is de belangrijkste stap in het neerzetten van een seksuele spanning.

Begin bij het aanraken van haar schouder als je praat, doe dit af en toe, en heel voorzichtig. Laat haar wennen aan jouw aanraking, zodat je haar meer aan kan raken. Als je met een vrouw aan het praten bent, maar je raakt haar niet aan, dan zul je hoogstwaarschijnlijk ook niet met haar mee naar huis gaan. Aanraking is dus heel belangrijk.

Als je af en toe haar schouder aanraakt, is het tijd voor de volgende stap. Leg je hand af en toe eens op haar middel, of op haar rug als je met haar aan het praten bent.

Doe dit telkens in kleine stapjes, zodat het niet in één keer te veel wordt.

Intieme sfeer

Vervolgens neem je haar ergens mee naar toe waar jullie met z’n tweeën zijn, bijvoorbeeld naar het rokersgedeelte, of gewoon even naar buiten. Als jullie samen zijn maak er dan een intieme sfeer van. Ga dicht bij haar zitten, en pest haar af toe eens over seks. Zeg bijvoorbeeld dingen als: “Volgens mij ben jij echt heel erg dominant in bed, is het niet?”.

Zeg dit natuurlijk wel met een grote lach op je gezicht, wees niet te serieus!

Praat ook gewoon met haar over seks, laat merken dat je seks heel gewoon vindt, en je er veel over weet.

Tijdens het hele flirtproces is het dus belangrijk om te laten weten dat je seksueel in haar bent geïnteresseerd, en niet dat je alleen maar komt om vrienden te zijn.

Raak haar aan.

Praat over seks.

Wees seksueel.

En wees vooral niet verlegen 😉

1 Reactie op "Hoe Escaleer Je Naar Seks?"

  1. angel

    says:

    behandel haar wel met respect,ga niet graaien

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *