Lezersvraag: Gelijk Smsen Na Date? Vrouwen Door Elkaar Halen?

vrouwen door elkaar halen

In deze post ga ik in op twee vragen:

1) Kan ik gelijk sms’en na de date?

2) Als je meerdere vrouwen tegelijk date, haal je ze dan niet door elkaar?

—Lezersvraag—

Hey Jonathan,

Ik heb 2 vragen voor jullie: Ik heb zojuist een eerste date gehad met een interessante vrouw die ik heb leren kennen via een datingsite (bedankt voor de tips, het gaat als de brandweer, ik heb zometeen m’n 2e date voor vandaag).

Gezellig samen wat gaan drinken in een barretje. Ik heb een goede connectie met haar opgebouwd en ze voelt zich heel erg gemakkelijk in mijn bijzijn.

We hebben genoeg om over te praten, sterk oogcontact gehad. Ik wil haar graag nog een keer ontmoeten en zal haar van de week nog een keertje bellen om iets te gaan drinken.

Aan het einde van de date gezegd dat ik het gezellig vond en dat vond zij ook.

Is het verstandig om haar een smsje te sturen dat ik het gezellig vond en een grapje te maken die ik eerder op de date gemaakt heb (zonder een nieuwe afspraak te maken) of kan ik daar beter mee wachten tot morgen of overmorgen?

Ik denk dat ik hier voorheen eens de mist in gegaan ben. Graag een reactie.

Mijn tweede vraag: Jullie daten best wel vaak met verschillende vrouwen, halen jullie nou nooit alle informatie die de vrouwen tegen jullie vertellen door elkaar?

Het is best lullig als je 2 vrouwen door elkaar haalt, waardoor ze het gevoel krijgt dat je helemaal niet hebt geluisterd.. Mijn vraag is dan ook: Hoe scheiden jullie dat?

groetjes

********

—Lezersvraag—

Hey ********,

Leuk om te horen dat je zo goed bezig bent.

Hier onder de antwoorden op je vragen:

1: Het hangt af van hoe behoeftig je de rest van jullie “relatie” bent geweest. Als dat sms’je op dezelfde dag stuurt kan dat geen kwaad, de tweede dag ook niet, maar als je het de eerste dag stuurt en verder ook behoeftig bent dan stapelt het zich op en ben je te behoeftig en dus onaantrekkelijk.

Hetzelfde geldt voor als je te onbehoeftig bent. Je moet dus een balans zien te vinden. Verder zou ik me niet al te druk maken om dat soort details. Je wint of verliest er niet al te veel mee. Eén fout verpest het namelijk niet gelijk.

2: Wij daten inderdaad wel eens met meerdere vrouwen. Ik heb zelf nog nooit echt een fatale fout daarmee gemaakt. Jij wel? Ik heb namelijk nog nooit meegemaakt dat een vrouw op een quiz-achtige wijze vragen ging stellen over wat zij mij verteld heeft.

Mijn advies is goed luisteren en onthouden wat ze heeft gezegd of geen gesprekken hebben met vrouwen die jij niet interessant genoeg vindt.

Wederom is één foutje niet fataal dus ik zou er niet al te wakker van liggen (tenzij je vrouwen bij de verkeerde naam begint te noemen 😛 ).

Als je nog vragen hebt twijfel dan niet en stel je vraag op ons forum.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Lezersvraag: Gelijk Smsen Na Date? Vrouwen Door Elkaar Halen?"

 1. johan

  says:

  Ik denk juist dat het laat zien dat je opties hebt met vrouwen waardoor je niet wanhopig overkomt.

  Maar als je echt niets meer weet van haar lijkt me dat dat in je nadeel ligt...

 2. eve

  says:

  Hee,
  Wat vinden jullie hier dan van; ik date met een jongen, hij kwam bij me thuis etc. En we hadden daarna ook contact. Hoor ik 3 dagen later dat ie met een ander meisje van mijn opleiding zou afspreken maar ging niet door want hij moest oppassen.. dus dat meisje vragen hoe de date met mij was, hij eromheen draaien.. kom ik hem tegen op stap, gaat ie me smsen waarom ik niks zeg en of ik hem ontloop, ik zei; oh ik dacht dat je bij saskia was, dus zal je niet storen :) kreeg ik; nee ;s

  maar is goed.

  Dan niet.

  Hij loopt niet even naar me toe ofzo. Wat vinden jullie ervan?

 3. Jonathan

  says:

  tsja, we kunnen er niet meer van maken dan wat jij er van maakt.

  Als hij met andere meisjes die bij jou in je opleiding zitten date terwijl hij ook met jou date dan neemt hij wat met jou heeft waarschijnlijk niet zo serieus.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *