Hoe Je Haar Het Best Kunt Vergeten

Vergeet je ex snel.Er zijn meer vrouwen dan kerktorens. 

Helaas, maar het is over. Het is niet anders.

Nu is het tijd om allemaal leuke dingen te doen, die je niet zou doen als je een vriendin zou hebben. Dingen zoals lekker schaamteloos op stap gaan, en een heleboel vrouwen versieren!

In dit artikel geef ik je tips over hoe je je ex het beste kunt vergeten.

Lees dus snel verder :)!

Verwijder haar uit je leven

Dat het uit is met je ex is misschien niet zo leuk, want er zullen nog genoeg momenten zijn dat je aan haar denkt. Het positieve aan het eindigen van een relatie is dat je nu alle vrijheid hebt die er maar is.

Je kunt nu alle dingen doen die je altijd al eens zou willen doen, maar eigenlijk niet gedaan hebt omdat je een vriendin hebt gehad.

Ik weet nog goed hoe het was toen het uit ging tussen mijn toenmalige vriendin en ik. Ik was toen nog helemaal niet bekend met alle geheime technieken van het vrouwen versieren, en wist dus niet hoe ik er mee om moest gaan.

Ga allemaal leuke dingen doen

Mijn vrienden probeerden me dan maar aan mooie vrouwen te koppelen, maar dat werkte helaas niet. Natuurlijk, even was het leuk, maar toch verlangde ik weer terug naar mijn ex.

Ik wil niet dat jij dezelfde fout maakt als ik!

Je moet haar namelijk meteen vergeten!

In plaats van telkens achter haar aan lopen, moet je haar uit alle delen van je leven verwijderen.

Verwijder haar van Facebook.

Verwijder haar uit Hyves (als je dat nog hebt).

Verwijder haar uit je mobiele telefoon.

Alles wat er voor kan zorgen dat je aan haar kunt denken, moet je uit je leven wissen.

Je moet niet de hoop hebben dat het ooit nog goed komt. Want als je dat doet, blijf je altijd maar achter haar aan lopen.

Zonder haar heb je een nog mooier leven!

In plaats van dus telkens aan haar te denken, moet je zoveel mogelijk dingen doen die je juist helemaal niet aan haar doen denken.

Ga eens een heleboel avonden samen met je vrienden op stap, en ga achter de mooiste vrouwen aan. Heb echt een super leuke avond met je vrienden, en maak de gekste dingen mee. Zeg nergens nee tegen!

Ook moet je overdag leuke dingen gaan doen.

Heb je bijvoorbeeld altijd al een keer willen bungeejumpen of lasergamen of wat dan ook? Ga dat dan een keer doen!

Zorg er voor dat je leven echt geweldig is, en dat je de leukste dingen meemaakt.

Als je een leuk leven hebt zonder je toenmalige vriendin, laat dat je inzien dat je haar helemaal niet nodig hebt om een leuk leven te hebben.

Mijn advies is dus ook: ga de deur uit, en ga hele leuke dingen doen!

2 Reacties op "Hoe Je Haar Het Best Kunt Vergeten"

 1. c

  says:

  Erg leuk, maar dat grapje gaat niet op als je samen kinderen hebt.

 2. Nico

  says:

  Ja, heel erg leuk , maar dat grapje gaat niet op als je samen kinderen hebt en ik ben daar volkomen mee eens. Ja, ik heb ook een ex en samen hebben we kinderen. Schrijf een webpagina "hoe je met je ex moet omgang".

  Mijn ex is dodelijk verleidelijk en steek een mes in mijn ziel en ik trap straks voor de derde keer erin om een relatie met haar te beginnen.

  Hoe doet zo'n persoon om je hart weer te veroveren is door lekkers te geven via de kinderen waar ik natuurlijk geen neen op zeg ( ik heb een sportief figuur) en als ik ervan eet denk ik aan haar en zij ken mij volkomen. Ha, ha, liefde van een man gaat door zijn maag. Hoe ga je met een persoon waar je van hou, maar eigenlijk nooit meer wil zien. Dilemma.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *