Hoe Je Kunt Escaleren Naar Seks

Man en vrouw flirten met elkaar.De grootste stap van vrouwen verleiden is van het praten met een vrouw, tot met haar in bed belanden.

Veel mannen kunnen dan ook niet of nauwelijks escaleren naar ‘iets meer’, en scoren daarom maar zelden een mooie vrouw. Want hoe kun je nou met een vrouw in bed belanden als je alleen maar met haar hebt gepraat?

In dit artikel zal ik je leren hoe je eenvoudig kunt escaleren naar seks, op een gewone zaterdagavond.

Lees snel verder!

Wees seksueel

Als ik in de bar om me heen kijk, en ik zie mannen die vrouwen proberen te versieren, zie ik twee vrienden met elkaar praten, maar geen minnaars.

De truc om te escaleren naar seks, is juist door erg seksueel over te komen. Laat ook merken dat je bedoeling is om met haar in bed te belanden, maar doe dat nog niet vanaf het eerste moment dat je met haar aan het praten bent.

Zorg dat er een soort seksuele spanning ontstaat.

Je kunt dit doen door te laten merken dat zij jou nog niet gewonnen heeft, en dat ze nog voor je moet ‘vechten’.

In plaats van haar telkens maar gelijk te geven, moet je je eigen mening geven. En in plaats van meteen een drankje voor haar te kopen, kun je hier beter nog even mee wachten.

Een goede truc om haar een beetje te pesten is om stellingen te gebruiken, in plaats van saaie vragen.

In plaats van saai te vragen waar ze vandaan komt, kun je het volgende zeggen: “Volgens mij kom jij hier vanuit een dorp hier vlakbij, je ziet er niet erg stads uit!”

Praat over seks

Of als je het een beetje seksueel wilt maken (wat later op de avond), kun je dit zeggen: “Volgens mij ben jij wel zo’n SM type!”

Dit zal zorgen voor een grote glimlach op haar gezicht, en geeft je weer wat om over te praten. En nog belangrijker: je kunt zodoende over seks praten.

Als je over seks praat, laat dat zien dat je al ervaren bent op seksueel gebied, en dat je het geen taboe vindt om over seks te praten. Daarbij komt ook nog eens dat als jullie samen over seks praten, de stap naar seks veel kleiner is. Ook maak je haar een beetje lekker voor seks, omdat je het over seks hebt.

Ik merk dat zodra je over seks kunt praten, het echt veel makkelijker is om te escaleren, en dat de kans dat er die avond niets gebeurt echt heel klein is. Je praat je als het ware uit de friendzone ;).

Raak haar veel aan

Een andere tip die ik je kan geven is om haar veel aan te raken. Als je elkaar veel aanraakt, maakt dat de stap naar seksueel lichamelijk contact veel kleiner. Je raakt elkaar immers al aan. De stap om te zoenen is dan bijvoorbeeld veel kleiner.

Als je elkaar de hele avond helemaal niet aanraakt, ontstaat er niet echt een seksuele sfeer, en kun je moeilijk escaleren naar seks.

 

2 Reacties op "Hoe Je Kunt Escaleren Naar Seks"

 1. Arjen

  says:

  “Volgens mij kom jij hier vanuit een dorp hier vlakbij, je ziet er niet erg stads uit!”

  Als ze dan zegt: Hoezo?

  Wat moet ik daar dan op antwoorden?

 2. Jonathan Johnson avatar picture

  Jonathan Johnson

  says:

  Ik denk niet dat ze gaat reageren met "Hoezo?"

  Maar als dat toch gebeurd, kan je dingen zeggen als:

  "Nou, je doet me denken aan een boerin" (als je haar wilt plagen)
  "Oh gewoon, beetje intuïtie"

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *