Buurvrouw Versieren? Ontdek 2 Top Tips!

buurvrouw versierenJe kent het wel, die mooie buurvrouw waarmee je best een keer een beschuitje zou willen eten. Is je buurvrouw versieren anders dan het versieren van andere vrouwen?

In principe niet, maar een buurvrouw versieren heeft verschillen voor- en nadelen.

In dit artikel ga ik de voor- en nadelen benoemen van het versieren van je buurvrouw.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Buurvrouw Versieren Voordelen

Jij Wil je buurvrouw versieren? Dan kan je gebruik maken van een aantal voordelen.

Buurvrouw versieren tip #1: Makkelijke Contactmomenten

Als het goed is ziet je buurvrouw jou best vaak, aangezien jullie dichtbij elkaar wonen. Misschien hebben jullie je ooit aan elkaar voorgesteld of ‘hoi’ tegen elkaar gezegd toen jullie elkaar tegenkwamen op straat (dit is vrij normaal voor buren toch?).

Je buurvrouw versieren wordt makkelijker want je hebt in principe al contactmomenten met haar gehad en dat is positief. Je kan hier je voordeel mee doen door bijvoorbeeld eens een keer een praatje met haar te maken.

Het voordeel is dat zij niet snel een schild zal opzetten omdat ze je vaker heeft gezien en misschien al eerdere contactmomenten met je heeft gehad. Je kan het bijvoorbeeld hebben over een gebeurtenis in de wijk of over uitgaan (misschien heb je haar in de kroeg gezien ofzo).

Je kan het overal wel over hebben, eigenlijk zou je dit soort praatjes met al je buren moeten houden. Dit is niet alleen goed voor je sociale vaardigheden, maar laat je buurvrouw ook nog eens zien dat je een sociale man bent en dat het normaal is om een gesprekje met elkaar te voeren. Wanneer zij dit van je oppikt wordt je buurvrouw versieren nog makkelijker.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Buurvrouw versieren tip #2: Thuis uitnodigen

Oké, stel je hebt al wat met haar gebabbeld, je hebt een goede indruk bij haar achter gelaten en jullie gaan een keer samen uit. Tijdens het uitgaan kan je haar leuke dingen vertellen over jezelf. Wat slim is om te doen is haar te vertellen dat je thuis iets leuks hebt en dat ze dat echt moet zien! Kan van alles zijn zoals je vissen, je nieuwe Galaxy Tab, die mooie nieuwe bank, etc.

Je snapt hem waarschijnlijk al… Want na de gezellige avond moeten jullie beiden naar huis. Wanneer jullie samen naar huis gaan kan je haar nog een keer zeggen dat ze dat “ene ding” echt moet zien.

Push niet te hard, als ze dezelfde avond niet direct mee wil, bewaar je het voor een andere keer (je ziet haar toch wel weer!). Wanneer je haar bijvoorbeeld een keer overdag tegenkomt kan je een keer zeggen: “Hey, ik zou je “dat ene ding” nog een keer laten zien, heb je ff tijd?”.

Uiteraard kan je deze tip ook toepassen zonder met elkaar uit te gaan maar gewoon door vaak met elkaar te praten. Op deze manier kan je haar je huis in krijgen. Het doel hiervan is dat ze gewend raakt om bij je thuis te komen en dat ze zich comfortabel bij je voelt. Wanneer ze comfortabel is in je huis zal ze vaker langs willen komen.

Buurvrouw versieren nadelen:

Uiteraard zijn er ook nadelen. Bedenk eerst goed voor jezelf wat je met de buurvrouw in kwestie wilt. Als je haar alleen voor een one-night-stand wilt raad ik je af om je buurvrouw te versieren. Ten eerste zal het problemen op kunnen leveren omdat jullie zo dicht bij elkaar wonen en elkaar vaker tegen gaan komen.

Ten tweede is het goed mogelijk dat je een slechte naam krijgt (player) in de buurt. Uiteraard zijn er uitzonderingen! Een vriend van me heeft wel eens seks met zijn buurvrouw en zij wil ook niet meer dan dat.

Check eerst wat zij wil en wees gewoon eerlijk tegen haar over je bedoelingen met haar. Doe dit wel subtiel, ga niet zeggen: “Ik wil gewoon met je neuken, meer niet”, maar bijvoorbeeld: “Ik ben niet iemand die snel in een relatie stapt”.

Kijk vervolgens wat haar reactie is en hoe zij er tegenover staat. Mocht ze niet zo’n type zijn, doe het dan beter niet tenzij jij ook meer wilt dan alleen seks. Uiteraard is het je eigen keuze wat je met mijn advies doet.

Veel succes met het versieren van je buurvrouw!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Buurvrouw Versieren? Ontdek 2 Top Tips!"

 1. gerry says:

  Met de buurvrouw moet je als man zijnde afvragen: Wat wil ik met haar?
  1 een gode buurman zijn 2. Vriendschap sluiten/ meer dan een buurvrouw
  3. Puur sexueel contact met haar.
  Dat laatste zit vol met gevaren, want er is ook nog zoiets als de buurman en als er iets misgaat dan weet de hele buurt dat en zijn de gevolgen niet te overzien.Vriendschap sluiten is de beste optie en kan leiden tot zaken die echt
  leuk en goed kunnen zijn voor beiden.Je leert elkaars leven kennen en daardoor alle mogelijkheden en vooral onmogelijkheden. Je weet daardoor met wie ze in contact staat en leert haar handelswijze kennen. Met andere woorden: je weet wat mogelijkn en onmogelijk is. Als je iets van plan bent neem er je tijd voor, je ziet elkaar toch geregeld.
  Maar war het allermooiste is: leer haar karakter kennen. Ga uit van de gedachte, wat wil je van haar en wat kan ik met haar en boven al wat wil zij
  zelf. Als zij bijvoorbeeld een slecht huwelijk heeft, kijk en bedenk wat je je kan betekenen voor haar. Je kan haar op zijn minst een gevoel van betrokkenheid geven en als beide het willen een sexuele relatie aangaan.
  Maar over het algemeen: beter een goede buurvrouw dan roddels in de buurt.

 2. Boi says:

  Ik ben een jongeman van 21 en ik doe wekelijks boodschappen voor mijn Surinaamse buurvrouw. Ze is al achter in de zestig en moeilijk ter been.
  Sinds ze aan me merkte dat ik haar wel wilde begon ze me te knuffelen en te strelen.
  Nu gaan we al een tijd met elkaar naar bed en we hebben het fijn zo met elkaar.
  Ze is wel erg dik maar dat vind ik niet zo erg.
  Ik heb geen vriendin en zij is ook alleen.
  Ze heeft wel een dochter en die mag niets merken anders wordt ze boos zegt m'n buurvrouw.

 3. pieter m says:

  IK ben 36 jaar getrouwd en mijn vrouw heeft geen lust meer in sex
  terwijl ik nog steeds zin heb. Maar nu heb ik een buurvrouw ,naast me in de flat
  die er lekker uitziet, en ook in de 60 lekker mollig geen magere plank
  Heb eens tussen neus en lippen door gezegd .dat ik zo verliefd op haar kon worden
  want ze vond zichzelf te oud worden, en geen zin mannen meer,want wie wil mij nog hebben zei ze.Maar ik zei ook dat ik best met haar eens zou willen vrijen, maar daar begint ze niet meer aan zei ze !Heb haar als eens geholpen financieel toen ze erg hoog zat , en eens een keer wat kwijtgescholden, dus zou je zeggen dat je dan een potje zou kunnen breken.
  Maar haar afwijzing om lekker eens een wip te maken staat me nog bij !en vergeet je niet gauw .Nu zeggen ze dat vrouwen het tegenovergestelde bedoelen, met wat ze zeggen,maar ze kan het ook menen ,Dus als ik er aan zou raken, of eens gewoon stevig tegen me aandruk zou dat wel eens verkeerd kunnen uitpakken ,dus wat moet ik doen om haar te versieren
  Een voordeel is dat ze me altijd om hulp vraagt in haar flat huis, en we zien elkaar ook regelmatig.en ze vind me wel een lieverd.Maar hoe krijg ik haar zover om eens heerlijk
  met haar een slippertje te maken? Wie t weet mag t zeggen

  • Erik says:

   Hallo..
   Ik heb ook zo'n buurvrouw..
   Zei beweerd ook altijd dat ze de sex had afgezworen ..ze is 61 en al 8 jaar gescheiden..
   Ik heb haar op een avond uitgenodigd om film te kijken.
   Heb haar aardig gevoerd met rode wijn, en na afloop van de film was ze al aardig aangeschoten .. ik heb toen wat zitten zappen en kwam toen per ongeluk (haha) uit op het porno kanaal.. ik liet dit kanaal aan staan en ging even naar de toilet.. heb daar mijn pil goed stijf gemaakt en ben toen terug naar de woonkamer gegaan.. ze zag meteen in mijn jogging broek dat ik hen stijf had.. ik liep voor haar langs en met haar dronken kop haalde ze mijn paars kloppende lul uit mijn broek en heeft mij heerlijk de zevende hemel ingezogen.. daarna moest ik haar keihard beuken en zei ze; Dit heb ik in jaren niet meer gevoeld.. je zus wat hebben wij lang en lekker liggen neuken en wat was dat oude kreng toch geil...

 4. André says:

  Ik 48 en m,n leuke buurvrouw 46 en ziet er ook nog es super uit ..we zijn beide single en we hebben af en toe een heerlijk nachtje en het blijft lekker tussen ons . Het komt zo als het komt ;-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d