Hoe Krijg Je Een Beter Seksleven?

tn_dreamstime_xs_3012191Seks is erg belangrijk. Het is dan ook een belangrijk deel van een goede relatie, en ook nog eens prettiger voor jezelf.

Een goed seksleven zorgt er ook voor dat de relatie veel beter is, en dat de kans dat je partner vreemdgaat, veel minder is. Maar hoe behoud je nu een goed seksleven?

In dit artikel zal ik beschrijven hoe je een beter seksleven kunt krijgen.

Allereerst is het belangrijk om al je zorgen op zij te zetten. Als jij met veel zorgen aan je hoofd zit, ga je hier soms ook tijdens de seks aan denken.

Denk hier niet aan! Leg je gehele concentratie op de seks, alleen zo kunnen jullie genieten!

Een kleine tip: stop met roken! Roken is echt heel slecht voor je seksleven. Het verlaagt je oestrogeenniveau, wat invloed heeft op je libido!

Goede seks heeft er ook mee te maken dat jullie in een relatie op een goede lijn zitten. Verhelp dus alle relatieproblemen, en voorkom zo dus dat de seks slecht wordt. Word dus samen sterker.

Als jullie eenmaal aan de seks beginnen, heb dan een hevig voorspel.

Heb lust naar haar. Verlang naar haar. Verwen haar, en denk niet alleen aan jezelf.

Als je een relatie hebt, weten stelletjes vaak wat de ander lekker vindt. Maak hier dan ook gebruik van. Verwen haar op een manier waar van je weet dat zij dat lekker vindt. Als je dat doet, zal zij jou ook verwennen op de manier die jij lekker vindt ;). Een tip die ik je kan geven die vrouwen erg lekker vinden, is het trekken aan haar haren. Vrouwen worden hier altijd erg opgewonden van.

Ook van het bijten in het oor vinden vrouwen altijd erg opwindend. Maak hier dan ook gebruik van ;).

Experimenteren!

Als de seks saai wordt, is het vaak tijd voor nieuwe dingen. Ga dan ook eens experimenteren!

Ga bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe standjes, maar ook seksspelletjes doen het vaak goed. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld seksdobbelstenen of een boekje met allerlei opdrachten erin.

Nieuwe dingen zijn vaak spannend en opwindend, en dat is wat jullie juist moeten hebben.

Standjes zijn natuurlijk ook erg belangrijk ;). Doen jullie het altijd zo dat de man bovenop ligt? Doe het eens andersom. Laat de vrouw bovenop. Zo kan zij het tempo bepalen en kan zij zich eens goed uitleven.

Een ander standje dat altijd erg opwindend is, is doggystyle. Hebben jullie dit nog nooit geprobeerd? Probeer het dan eens. Het is een erg opwindend standje, en het zorgt voor een betere stimulatie van de clitoris, en kan ervoor zorgen dat de G-Spot bereikt wordt.

Ook voor mannen is dit erg prettig, want het is gevoeliger aan de eikel.

Als dit allemaal niet helpt, overweeg dan eens om libidoverhogende producten aan te schaffen. Een goed voorbeeld hiervan is de Spaanse Vlieg. Dit zorgt er voor dat jullie allebei zeer opgewonden raken! Let er wel op dit je dit koopt uit vertrouwde winkels, want er zitten ook nep-producten tussen 😉

1 Reactie op "Hoe Krijg Je Een Beter Seksleven?"

  1. E. Van den Bempt

    says:

    graag had ik dit gehad voor een man. Hoe kan ik het seksleven meer beïnvloeden naar men partner toe.
    Mvg

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *