Seksuele Frustratie? 5 Tips om Zoveel Seks te Krijgen als je Wilt

Het leven van een single man is niet altijd even makkelijk. Veel mannen willen maar dol graag seks met vrouwen, en struinen daar bar na club na Tinderprofiel voor af. Hoewel het af en toe bijna lijkt te gaan lukken, lukt het deze mannen steeds uiteindelijk toch niet om een vrouw in bed te krijgen. De man blijft onzeker en gefrustreerd achter.

Dat dit alles leidt tot seksuele frustratie, dat zal ik je niet hoeven uitleggen. Mensen zijn nu eenmaal gemaakt om af en toe seks te hebben. En als je dat vrijwel nooit voor elkaar weet te krijgen, dan heeft dit geen positieve invloed op je gemoedstoestand. Maar wat kun je nou doen bij seksuele frustratie? Dat vertel ik je in dit artikel!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Gebruik een app die specifiek voor seks bedoeld is

Het internet heeft ons een heleboel nieuwe mogelijkheden geboden om met elkaar in contact te komen. Ook op seksueel vlak is dit zeker niet onopgemerkt gebleven onder het grote publiek. Steeds meer mensen ontmoeten elkaar bijvoorbeeld via apps als Tinder. Hetzij voor een serieuze date, hetzij (misschien wel vaker) voor een vlugge, vrijblijvende seksuele ontmoeting.

Hier stip ik echter ook meteen een belangrijk probleem van datingapps als Tinder aan: het is niet meteen duidelijk waarnaar iemand op zoek is. Misschien gebruik jij Tinder omdat je seks wilt hebben, terwijl anderen juist op zoek zijn naar iets serieus. Dat schiet natuurlijk niet op, en dan zal jij niet snel vinden wat je zoekt.

Daarnaast speelt ook mee dat mensen hierdoor op apps als Tinder te kieskeurig zijn. Als je gewoon snel een avondje seks wil met iemand, dan zul je meer mensen naar rechts swipen dan wanneer je op zoek bent naar een relatie of iets dergelijks. Dit maakt dat je minder matches zult hebben op Tinder en soortgelijke apps, en dus minder kans op seks.

Dit probleem kun je oplossen door een app die specifiek voor seks bedoeld is te downloaden. Er zijn namelijk een heleboel apps in omloop die op het eerste gezicht lijken op Tinder, maar alleen bedoeld zijn voor mensen die écht op zoek zijn naar seks. Als je zo’n app gebruikt, zul je zien dat het veel makkelijker is om seks te krijgen.

Op internet zijn er genoeg vrouwen te vinden die ook wel weer eens van bil willen.

Zoals ik net al zei, zijn er een heleboel van dit soort apps in omloop om uit te kiezen, maar ik kan je best een paar tips meegeven. De app Feeld is bijvoorbeeld erg geschikt. Deze app wordt door veel mensen gebruikt, en je kan er specifieke seksuele voorkeuren, zoals fetisjes en dergelijke, opgeven. Als je op zoek bent naar een trio, dan is de app 3Somer erg geschikt.

Tip 2: Zorg dat je er goed uitziet

Als jij graag wilt dat vrouwen met jou naar bed willen, dan is het gewoon belangrijk om dat je er goed uitziet. Dit kan je oppervlakkig vinden, maar denk er eens zo over na: wat jij wilt is toch ook heel oppervlakkig? Dus waarom is het dan raar als je op een oppervlakkig niveau beoordeeld wordt?

Jij zou zelf toch ook geen seks willen hebben met een onverzorgde, lelijke vrouw?

Het is wat dit betreft natuurlijk wel zo dat sommige mannen nu eenmaal de genetische loterij hebben gewonnen, en andere niet. Als jij van jezelf een gigantische neus, een heel rare bouw, of enorme flaporen hebt, dan kan ik dat niet voor jou gaan veranderen. Dat betekent echter nog niet dat je maar niets meer aan je uiterlijk hoeft te doen.

Er bestaat namelijk geen enkel excuus om er niet verzorgd uit te kunnen zien. Dit vinden vrouwen vaak zelfs belangrijker dan of je een heel knap gezicht hebt. Hoe vaak komen er wel geen mannen naar mij toe, die mij vragen hoe het nu in hemelsnaam kan dat geen enkele vrouw met ze naar bed wil. Deze mannen stinken uit hun mond, hun haar zit door de war, en ze dragen oude of vieze kleding.

Ja, op die manier gaat het natuurlijk nooit lukken.

Zorg er dus voor dat je jezelf scheert (of, als je een baard hebt, dat je deze bijhoudt). Zorg dat je haar goed zit, dat je schone, goed passende kleding draagt en dat je schoon en gewassen bent. Dit kan al een wereld van verschil maken als je een vrouw in bed wil krijgen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 3: Wees subtiel, maar duidelijk

Als het om flirten gaat, zeker als je tot doel hebt om met iemand in bed te eindigen, dan zijn er twee grote fouten die je kan maken. De eerste fout is dat je te subtiel bent. Je wil wel graag met die mooie vrouw naar bed, maar je durft daar eigenlijk niet echt naar te hinten. Daardoor weet zij niet wat jij wil, en zal er dus weinig van terechtkomen – je blijft seksueel gefrustreerd.

Wat echter net zo’n grote fout is, is dat je te lomp bent. Vrouwen houden wel van een beetje subtiliteit en zelfs enige romantiek, ook als ze alleen maar op zoek zijn naar een one night stand. Als je meteen begint met een lompe openingszin over openingen of ondergoed, dan wordt ze daar alleen maar door afgeschrikt.

De truc zit hem er dus in om een balans te vinden tussen deze twee uitersten. Om een beetje aan de verbeelding over te laten, maar om wel duidelijk te maken wat je wil. Om subtiel, maar duidelijk te zijn. Zoek hier het juiste evenwicht in. En als je nog wat charmes inzet, dan wordt het tientallen keren makkelijker om een vrouw in bet te krijgen.

Maar hoe doe je dit dan precies? Allereerst is het een goed idee om niet grof te zijn. Woorden als “tieten”, “lul” en “kut” kun je maar beter niet in de mond nemen, want zelfs de meest seksueel gefrustreerde vrouwen vinden dit niks. Wat je wel kan doen, is op een grappige manier subtiel verwijzen naar dergelijke dingen. Zeg bijvoorbeeld dat het met je lengte wel goed zit als een vrouw zegt dat je wat klein bent.

Uiteindelijk zul je moeten voorstellen om haar mee naar huis te krijgen. Doe dit een beetje op een suggestieve manier, zodat het voor haar duidelijk is wat je echt wil. Stel bijvoorbeeld voor om bij jou thuis nog wat te drinken. Kijk haar daarbij net iets langer aan dan normaal, met een kleine grijns op je gezicht. De gemiddelde vrouw zal dan wel weten hoe laat het is.

Tip 4: Wees plagerig, maar niet gemeen

Misschien heb je wel eens van de term negging gehoord. Dit is een term die populair is gemaakt door het vreselijke boek genaamd The Game, geschreven door Neill Strauss. Hierin geeft deze “pick-up artist” aan hoe je volgens hem vrouwen moet verleiden. Hij geeft hiervoor een heleboel afschuwelijk slechte en vaak zelf erg creepy tips.

Neill Strauss heeft inmiddels zelf afstand genomen van zijn boek, dus het is tijd dat de rest van de wereld dit ook doet.

Eén tip die hij zijn lezers geeft, is dus iets wat hij negging noemt. Dit betekent dat je expres onaardig doet tegen vrouwen, om ze op die manier voor je te laten vallen. Het idee hierachter zou zijn dat vrouwen graag willen hebben wat ze niet kunnen krijgen. Daarom zouden ze sneller voor je vallen als je onaardig tegen ze bent.

Dat dit niet werkt, zal ik je hopelijk niet uit hoeven te leggen. Er zit echter wel íets achter dit hele idee: onbereikbaarheid is aantrekkelijk. Door je een beetje plagerig op te stellen, bereik je daarom wél het effect waar Strauss het over had in zijn slappe excuus voor een boek. Dit is dus eigenlijk die afschuwelijke negging-techniek, maar dan erg afgezwakt, zodat hij in dit geval wél echt werkt.

Maar waar ligt dan precies de grens tussen plagen en gemeen zijn? Dat zal per persoon verschillen, maar een goede vuistregel is: zou dit onderwerp gevoelig liggen? Een grappige, lichtelijk gemene opmerking over haar schoenen kan wel door de beugel. Maak wel écht duidelijk dat je een grapje maakt, en begin het gesprek ook zeker niet met zo’n opmerking.

Tip 5: Wees niet bang voor zelfspot

Veel mannen denken dat je je, als je vrouwen wil versieren, zo mannelijk mogelijk moet opstellen. Dat is op zich prima, omdat het er helemaal van afhangt wat je daarmee bedoelt. Velen bedoelen daar echter mee dat je een soort emotieloze, stoïcijnse spierbundel zonder emoties moet zijn. Als dat is wat jij denkt, laat me je dan in godsnaam uit die droom helpen.

Als je een vrouw in bed wilt krijgen, zul je haar een beetje moeten inpalmen. Er is voor een vrouw maar weinig zo aantrekkelijk als een man met humor. En hoe gek het misschien ook klinkt voor de mannen die zichzelf graag als een stoere alfa-man zien. Zelfspot is een geweldige vorm van humor om een vrouw in te palmen en uiteindelijk in bed te krijgen.

“Als je écht zelfverzekerd bent, dan ben je niet bang voor zelfspot.”

Waarom werkt zelfspot?

Dat dit vreemd klinkt, snap ik ook wel: het hele idee van zelfspot is toch dat je jezelf afkraakt, terwijl je jezelf toch wil aanprijzen? Vrouwen kunnen het echter wel waarderen als een man zichzelf niet te serieus neemt. Bovendien is zelfspot een goede manier om het gesprek luchtig te houden. Wanneer je eenmalig seksueel contact met iemand wil, dan is luchtigheid precies de sfeer die je wilt hebben.

De meeste vrouwen hebben al wel meer versierpogingen achter de rug. Ze zijn inmiddels wel gewend aan de grote, sterke mannen die zichzelf veel te serieus nemen. In de praktijk zijn dit vaak heel saaie mensen, die diep vanbinnen ook nog eens erg onzeker zijn. Door een beetje aan zelfspot te doen, laat je echter juist zien dat je zeker van jezelf bent.

Dat waren ze dan, de vijf essentiële tips die jou gaan helpen om meer vrouwen in bed te krijgen, en zo van je seksuele frustratie af te komen. Garanties heb je op het liefdespad natuurlijk nooit, maar gewapend met de kennis uit dit artikel is de kans dat jij binnenkort weer eens van bil gaat in elk geval stukken groter dan eerst. Ik wens je hierbij dan ook heel veel succes, en vooral heel veel plezier!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Seksuele Frustratie? 5 Tips om Zoveel Seks te Krijgen als je Wilt"

 1. Loenard says:

  Hoi allemaal,

  Ik zal maar ,meteen uit de kast komen.
  Ik ben 31 jaar en heb veel sexuele frustraties.
  Soms snap ik het gewoon niet meer,alles wat je droomde
  over sex bleek een nachtmerrie te zijn.
  Ja ik heb het allemaal meegemaakt, dan heeft je sex-partner pijn,
  dan raak je weer niet meer opgewonden van je partner.
  Het verpest mijn hele leven ,zo erg zelfs dat je andere mensen door
  gaat haten uit jaloezie.

  Ook het kijken van Porno levert na een tijdje veel frustraties op.
  Uiteindelijk doe je die vrouw toch niet helaas. Dan zie je op straat
  weer hele lekkere vrouwen ,maar ja durf ze maar eens aan te spreken.

  Helaas leidden sexuele frustraties er soms toe,dat ik
  soms gewoon echt niet meer kan ,soms gewoon er mee zou willen kappen.
  Het kan ook tot geweld leidden of woede uitbarstingen.

  P.S Ik hoop dat er mensen zijn
  die mijn verhaal herkennen
  ik denk dat er nog velen
  frustie's net als ik rondlopen.

  Mvg Leonard

 2. niels says:

  Ik ken die frustraties wel een beetje. Probleem is dat westerse vrouwen vaak zeikerds zijn die niks voor hun man over hebben. Gelukkig ben ik inmiddels een poosje voorzien van een oost europese vrouw. Opeens heb ik een vrouw die van alles voor me doet en nooit zeurt. Mijn vriendinnen voorheen konden nog geen ei bakken of een was draaien. Ga lekker op vakantie naar kroatie of zo, laat die nederlandse mormels lekker links liggen.

 3. Jan B. says:

  Overal wordt men geconfronteerd met de zogenaamde "geile" vrouw. In porno, 's avonds op televisie, in bladen, in reclames, overal. Waarom scheppen vrouwen een beeld van zichzelf dat ze niet waar maken. Als ik uit ga heb ik nul sjans in nederland, in brazilïe daarentegen volop. En ik ben echt niet de lelijkste. Nederlandse vrouwen zijn koud als ijs, flirten niet ( ja in de Viva staat een artikel dat vrouwen tegenwoordig ook jagers rn versierders zijn, haha geloof je het zelf?). Ned. Vrouwen zoeken allemaal een rijke vent. Maakt niet uit of lelijk is, kijk maar naar die voetballers, hebben allemaal een lekker wijf.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d