Hoe Snel Kun Je Vrouwen Zoenen In De Discotheek

Is het mogelijk om een vrouw binnen tien seconden te zoenen?

Ik zeg: ‘Ja!’ En zodra je erachter komt dat het echt mogelijk is, verandert het je visie op zoenen ook nog!

Zoenen betekent in de meeste gevallen meer dan seks, het is een liefdevolle daad om te bewijzen dat je om diegene geeft.

Dat is één van de redenen waarom prostituees niet zoenen. Er worden veel meer emoties betrokken bij zoenen dan alleen lust.

Soms, is het ook niet zo dat vrouwen niet willen zoenen, ze weten waar het naartoe zal leiden.

Zou je zes maanden lang alleen maar met een vrouw kunnen zoenen? Er is maar een klein handjevol mannen die dat zouden doen en zeker een groot gedeelte van hen zijn nog maagd.

Vrouwen zoenen in de Discotheek

Mensen die naar de discotheek gaan willen even uit de realiteit ontsnappen en lekker ontspannen.

Het is bijna net als vakantie, je kan lekker los gaan met vrienden, van de muziek genieten en je mag ook nog eens over de top dronken worden want het wordt wel verwacht.

Iedereen weet dat je sowieso een aantal dingen kan verwachten wanneer je uitgaat. Maar dit is wat vrouwen (meestal) verwachten:

– Bekeken worden – Dansen – Flirten/Sjansen – Aangestaard worden – Enge mannen vermijden

En zo gaat de lijst maar door…

Vrouwen staan er wel voor open om te zoenen, maar dan maken ze een grote uitzondering.

De sfeer en de man die haar zoent moeten even goed in balans zijn, want als je een vrouw zomaar grijpt en naar je toe trekt met de intentie om haar te zoenen zonder dat zij überhaupt terug flirt dan mag je best een klap in je gezicht verwachten.

Verleid haar op de juiste manier en zorg dat er een goede, vooral aantrekkelijke sfeer tussen jullie hangt.

Waar moet je op letten?

Hier een aantal tips hoe je ervoor kan zorgen dat de dame zich genoeg op haar gemak voelt om jou te zoenen:

– Fysieke Escalatie, met andere woorden, er voor te zorgen dat ze aan jouw aanrakingen went.

Als jij al van het begin af aan op een subtiele manier haar arm streelt, haar goed maar zachtjes dichterbij trekt of je arm om haar middel hebt, went zij aan jouw aanrakingen en vindt ze het veel minder vreemd als je plotseling een ”move” maakt na tien minuten, in tegenstelling tot wanneer je nog geen fysieke escalatie hebt toegepast.

– Oogcontact kan zeer aantrekkelijk zijn, wanneer zij aan het praten is luister je naar haar en kijk je haar goed in haar ogen aan. Zo weet zij ook dat je alert bent en de aandacht aan haar geeft. Ze weet dan ook dat je zelfverzekerd en niet verlegen bent, je kijkt natuurlijk niet naar de grond of de hele tijd om je heen wanneer je haar wilt zoenen. Op het juiste moment kijk je haar diep in haar ogen aan.

Wanneer is het juiste moment?

Wanneer jullie oogcontact aanhouden voor langer dan vier seconden en zij een beetje glimlacht en bij jou blijft staan, kan je ervoor gaan! Niet twijfelen! Luister naar dat stemmetje in je hoofd wanneer hij jou vertelt dat het het juiste moment is. Als zij afwijkt maar nog steeds bij jou blijft, betekent het alleen dat ze nog iets comfortabeler moet worden en probeer je het later rustig nog eens.

– Een gouden regel is dat de dame zich zeker veilig moet voelen.

Als zij bang wordt van jou en je intenties zal ze niet snel met je gaan zoenen waar iedereen bij staat te kijken. Of wanneer je merkt dat ze vaak om zich heen kijkt uit angst dat iemand het raar gaat vinden. Je kan altijd aan haar vragen; ”Hou je van privacy?” Natuurlijk zegt ze ja, wie niet?

En dan neem je haar mee naar een wat meer afgelegen plek in de discotheek. Ergens waar jullie je beiden comfortabel voelen.

Onthoud dat wanneer jij iets ongemakkelijk vindt, vindt zij dat ook!

Je kan het natuurlijk ook vragen

Als je niet zeker weet wat zij wil, kan je altijd vragen of zij jou wil zoenen. Niet bang zijn voor de ‘NEE’ want daar heb je ook een antwoord op!

Optie 1 Jij: Wil je mij zoenen ? Dame: Nee Jij: Ik zei niet dat je dat mocht gekkie, het leek alleen alsof je iets van plan was.

Optie 2 Jij: Wil je mij zoenen ? Dame: Misschien Jij: Er is maar één manier om daar achter te komen… (En je gaat er voor)

Optie 3 (beste) Jij: Wil je met mij zoenen ? Dame: Ja Jij:…….(Dan ga je er gewoon voor)

Enthousiasme is aanstekelijk!

Waarschuwing: Mits het goed uitgevoerd wordt, kan het heel effectief zijn en kan je er anderen mee laten schrikken.

Je ziet een mooie dame van ver en je roept: ”Gefeliciteerd!”

In een feestbui schreeuwt zij dan terug: ”Jaaa, dankjewel!” 

Jij zegt dan vervolgens: ”Heb jij je verjaardagszoen al gehad?”

Als zij ja zegt, antwoord je met: ”Hier, krijg je er nog één…” En je zoent haar vervolgens.

Stel dat ze nee zegt, antwoord je met: ”Kom hier dan..” En met een grote glimlach trek je haar naar je toe en zoen je haar.

LET OP !

Deze ‘move’ werkt alleen als je in die enthousiaste feestbui bent en de juiste dame weet te vinden.

Natuurlijk roep je niet gefeliciteerd naar de dame die in een hoekje alleen zit te dansen en die heel verlegen is.

Maar eerder tegen de dame die helemaal los aan het gaan is, en ook in een feestbui!

Heel erg veel succes.

2 Reacties op "Hoe Snel Kun Je Vrouwen Zoenen In De Discotheek"

 1. Edwin370

  says:

  Is de disco nu een ideale plek ? ZO druk , keiharde muziek , ze verstaat je alleen als je heel hard praat. Ik ben er voor om het NIET te vragen . Wil je me zoenen ? Doe het snel en SPONTAAN . En kijken wat daarna haar reactie is loop ze weg of wil ze MEER . Ze wil vast meer je bent LEUK , gezellig , ze lacht je vaak toe . ZIJ wil plezier maken met JOU .

 2. Arellius

  says:

  Beste Edwin,

  De disco is 1 van de meest bekendste plekken om vrouwen te versieren, zodra je het erover hebt denken mensen al aan een disco want het wordt gezien als een ''mag''. Het wordt er ook verwacht.

  Heb je last van de drukte ? > We Eraan, zie de voordelen ervan in.
  Keiharde Muziek ? > Werk aan je lichaamstaal.
  Moet je hard praten ? > Naar mijn mening niet, als je verstaanbaar bent is't goed genoeg en je hoeft niet te schreeuwen, in de meeste discotheken is de muziek weer niet zo luid. Tenzij je op een dubstep feest een vrouw wilt versieren, tsja, neem haar dan mee naar een rustigere plek.

  Wat de routines betreft, als ze niet voor jou werken dan is dat cool. Ze kunnen wel voor een ander werken. De meeste mannen zijn ontwetend van het feit dat ze veel signalen toewerpt, vandaar een hulpmiddel die je kan uitpronberen in dit artikel.

  Peace,
  Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *