Hoe Verleid Je Een Vrouw? 9 Gouden Tips voor Succes

Een vrouw verleiden is voor veel mannen een grote uitdaging. Daarom worden er in dit artikel 9 gouden tips gepresenteerd voor succes bij het versieren van een vrouw. Met deze 9 tips kun je zelfverzekerd beginnen met flirten en zelfs de vrouwen die tot nog toe altijd onbereikbaar leken, succesvol verleiden.

Vergeet alles wat je denkt te weten over het verleiden van een vrouw. De 9 gouden tips in dit artikel zijn opgesteld op basis van jarenlange ervaringen van verleidingsexperts. Als je deze tips goed in je oren knoopt ben ook jij binnen de kortste keren een meester in de verleiding en zul je binnenkort de vrouwen om je vingers weten te winden.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Het belang van zelfvertrouwen

Uiteindelijk komt versieren neer op zelfvertrouwen. Je kunt je wel bekwamen in allerlei verschillende versiertechnieken. Maar als je in omgang met vrouwen geen zelfvertrouwen uitstraalt, zullen alle pogingen om een vrouw te versieren mislukken. Je moet dus jezelf weten te overtuigen van het feit dat je goed genoeg bent, dat je er mag zijn en dat jij een partner kan zijn voor die vrouw.

De 9 gouden tips die hier gepresenteerd worden zijn ook allemaal terug te leiden op zelfvertrouwen. Overigens kun je deze tips niet alleen gebruiken tijdens het flirten, maar ook in andere sociale situaties. Zo kunnen de tips ook ontzettend van pas komen op je werk, in omgang met vrienden en in omgang met je eigen familie.

Maar bovenal natuurlijk: tijdens het verleiden van een vrouw.

Meer weten over het opbouwen van je zelfvertrouwen? Klik op deze link en ontdek wat jij met zelfvertrouwen kunt bereiken. Heb je aan de tips in dit artikel nog niet genoeg? Lees hier dan nog meer tips voor het verleiden van vrouwen.

Tip #1 Creëer seksuele spanning

Om een vrouw te kunnen verleiden en haar uiteindelijk in bed te krijgen moet er eerst sprake zijn van seksuele spanning. Waar mannen vaak binnen een aantal seconden weten of ze met een vrouw naar bed willen (of niet), duurt dit bij vrouwen vaak wat langer. Hier kun je als man goed op inspelen. Als eerste is het belangrijk dat de vrouw je als potentiële (bed)partner gaat zien.

Om seksuele spanning te creëren tussen jezelf en een vrouw zul je verschillende dingen moeten doen. Het gaat er niet om of de vrouw je meteen ‘aardig’ vindt. Je uitstraling, lichaamstaal en oogcontact zijn veel belangrijker om uiteindelijk een vrouw succesvol te kunnen verleiden. Lees hier meer over het belang van lichaamstaal.

Heel belangrijk hierbij is dat het niet alleen van jouw kant komt. Als je te hard je best doet, zal een vrouw wellicht gaan denken dat je onzekerder bent dan dat je jezelf doet voorkomen. Dit moet je ten koste van alles proberen te vermijden. De vrouw moet jou willen: door haar niet altijd meteen te zoenen of intieme moment te vertragen of uit te stellen kun je de spanning opbouwen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip #2 Loop niet te hard van stapel

De tweede tip voor de vraag ‘hoe verleid je een vrouw’ sluit hier goed op aan. Probeer niet te hard van stapel te lopen. Vrouwen hebben namelijk wat langer nodig om zelf opgewonden te raken. Waar een man vaak binnen een aantal seconden dusdanig opgewonden is dat hij klaar is om de liefde te bedrijven, gaat dit bij vrouwen vaak een stuk langzamer.

Waar mannen eigenlijk een soort aan-/uitknop hebben (van het ene op het andere moment kunnen mannen zin in seks hebben), zij vrouwen een stukje gecompliceerder. Vrouwen moet je langzaam begeleiden naar het moment dat ze heel erg opgewonden zijn. Dit kun je doen door haar zachte kusjes in haar nek te geven en lieve woordjes in haar oren te fluisteren.

Maar ook een massage doet wonderen. Een goede massage doet namelijk de stress die mogelijk nog aanwezig is in haar lichaam, als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarnaast kun je met een massage al flink in de stemming komen en een sensuele en seksuele sfeer creëren.

Op een gegeven moment kan de massage namelijk overgaan in wederzijdse seksuele handelingen.

Tip #3 Vrouwen verleiden door sensuele aanrakingen

De derde tip om een vrouw te verleiden, gaat ook over sensuele aanrakingen. Iedere vrouw is anders, maar toch zijn er een aantal plekken op het lichaam van de vrouw die zeer sensueel zijn. Deze plekken noemen we erogene zones. Denk hierbij aan de volgende plekken op haar lichaam:

 • De mond: Er zijn weinig plekken op het lichaam zo sensueel als de mond. Een goede kus kan voor de vrouw zeer opwindend zijn. Ook het strelen van de lippen wordt door veel vrouwen als zeer geil ervaren.
 • De oren: De oren zijn zeer erotische plekken. Veel vrouwen geven zich helemaal aan je over als je zachtjes op de oren begint te sabbelen. Daarnaast kun je tijdens het sabbelen af en toe lieve woordjes in haar oren fluisteren om de sfeer nog intiemer te maken.
 • Het haar: Door het haar van de vrouw te strelen kun je de vrouw flink opwinden. Ook een massage van het haar (en de hoofdhuid), bijvoorbeeld onder de douche, is een echte aanrader om de vrouw op te winden.
 • De nek: Als je naast een vrouw zit of ligt en je wilt haar opwinden, is het een goed idee om te beginnen met kleine, zachte kusjes in de nek. Ook het zachtjes blazen in de nek is erg opwindend voor de vrouw. Kus haar wel teder, niemand wordt opgewonden van een natte nek.
 • Handen: De handpalmen zijn zeer gevoelige plekken op het lichaam. Het strelen van de handpalmen kan een mooie opmaat zijn voor verdere aanrakingen. Ook een goede schoudermassage is een echte aanrader volgens veel vrouwen.
 • Tenen en vingers: Net als de handen bevatten ook de uiteinden van de vingers en de tenen veel zenuwen, hetgeen deze plekken erg gevoelig maakt. Zachtjes sabbelen op de vingers of de tenen kan erg opwindend werken. Let op: niet alle vrouwen vinden het prettig als je aan hun voeten zit. Probeer dus van tevoren even voorzichtig of ze dit prettig vindt.
 • Borsten en tepels: Vrouwelijke tepels zijn niet alleen heel opwindend voor mannen, maar ook zeer gevoelige plekken op het lichaam van de vrouw. Door de borsten en tepels zachtjes te strelen, te kussen of er zachtjes op te zuigen kun je een vrouw naar hogere sferen brengen.
 • Dijen: Het masseren of zachtjes likken van de dijen is heel intiem en kan ervoor zorgen dat de vrouw snel heel erg opgewonden en nat wordt. Het masseren van de dijen is dan ook vaak een opstapje naar een heerlijke vrijpartij.
 • Vagina: De vagina is het gevoeligste plekje op het lichaam van een vrouw. Door haar vagina en haar clitoris te stimuleren kun je ervoor zorgen dat een vrouw haar ultieme hoogtepunt bereikt en klaarkomt. Let wel op: als de vrouw nog niet opgewonden genoeg is, kunnen aanrakingen van de vagina als zeer pijnlijk of onwenselijk ervaren worden.

Meer informatie over de essentie van aanrakingen lees je hier.

Tip #4 Prikkel de zintuigen van de vrouw

De vierde tip die antwoord kan geven op de vraag ‘hoe verleid je een vrouw’ gaat over het prikkelen van de zintuigen. In de vorige tip ging het over aanrakingen, maar ook geur en geluid kunnen de vrouw verleiden. Zorg bijvoorbeeld voor lekkere geurkaarsen en  ontspannen achtergrondmuziek. Zo zullen jullie beiden veel sneller in de stemming komen om elkaars lichaam verder te ontdekken.

Daarnaast gaat ook de liefde van de vrouw door de maag. Er is weinig wat vrouwen zo ongelooflijk sexy vinden als een man die veel moeite doet en heerlijk kan koken. Daarnaast kun je natuurlijk middelen als chocolade en oesters gebruiken, deze bevatten lustopwekkende stoffen. En zo zijn er nog meer ‘onzichtbare’ punten van seksuele aantrekkingskracht

Tip #5 Straal sociale dominantie uit

De vijfde tip die jou kan helpen een vrouw te verleiden gaat over je uitstraling. Deze tip is ook zeer goed te gebruiken als je niet alleen bent met de vrouw. Zorg ervoor dat jij heel duidelijk het alfa-mannetje bent, zonder storend over te komen. Om sociale dominantie uit te stralen moet je zorgen voor drie dingen:

 1. Zorg ervoor dat je de controle hebt over het gesprek: jij bent de leider, jij bepaalt waar het gesprek over gaat. Zo kun je ook op interactie, met de vrouw die jij aantrekkelijk vindt, aansturen.
 2. Zorg ervoor dat je in het middelpunt van de aandacht staat: je moet namelijk wel opvallen om op te vallen bij de vrouw.
 3. Zorg ervoor dat anderen zich onzeker gaan voelen en bevestiging bij jou gaan zoeken. Zo zul je snel gezien worden als leider van de groep.

Tip #6 Maak af en toe een ondeugende opmerking

De zesde tip voor het verleiden van een vrouw gaat over het duidelijk maken van je intenties. Door af en toe een speelse, ondeugende opmerking te maken, kun je je interesse duidelijk maken aan de vrouw. Vrouwen houden ontzettend van aandacht en zullen dit speelse flirten dan ook erg leuk vinden.

Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat de vrouw weet dat je interesse hebt. Als zij dit niet weet zul je misschien snel in de zogenaamde ‘friendzone’ terecht komen, iets wat je echt altijd moet proberen te vermijden. In dit artikel vind je meer info over hoe je effectief kunt flirten.

Tip# 7 Speel een spannend rollenspel

Een spannend rollenspel kan dé sleutel zijn bij het verleiden van een vrouw. Door een andere rol aan te nemen zul je je misschien minder onzeker voelen en leer je elkaar ook op een andere manier kennen. Vrouwen zijn dol op rollenspellen  en doen hier vaak graag aan mee.

Er zijn verschillende rollenspellen die je kunt spelen, maar de leukste rollenspellen zijn toch wel de rollenspellen waarbij er een hiërarchische verhouding tussen de twee spelers wordt nagebootst. Bijvoorbeeld die tussen leerling en leraar of tussen baas en secretaresse. Maar onthoud ook hier: loop niet te hard van stapel en geef duidelijk je eigen grenzen aan.

Tip #8 Neem een ontspannen houding aan

De achtste tip voor een vrouw verleiden gaat over de houding die je aanneemt. Als je om je heen kijkt op een terras zul je zien dat vrijgezellen veel vaker om zich heen kijken. Dit komt ontzettend onzeker en ‘needy’ over. Vrouwen zien dit direct.

Daarom is het belangrijk om een ontspannen houding aan te nemen.

Door in plaats van voorover te zitten, ietwat achterover te leunen, maak je al een groot verschil. Vrouwen zien dit direct en zullen zien dat je erg zelfverzekerd bent, iets wat enorm aantrekkelijk is. Zorg er wel voor dat je niet te zeer achterover gaat leunen: dit ziet er vooral gek en ongeïnteresseerd uit.

Tip #9 Je hebt niets te verliezen

De negende tip die antwoord kan geven op de vraag ‘hoe verleid je een vrouw’, gaat over durf. Veel mannen durven vrouwen niet of nauwelijks aan te spreken. De reden hiervoor is dat ze bang zijn voor een afwijzing of voor de sociale gevolgen hiervan.

Daarom is het belangrijk je doel voor ogen te houden: je wilt een vrouw verleiden. Omdat je de vrouw nog niet versierd hebt, omdat je haar nog niet hebt weten te verleiden, heb je niets te verliezen. Onder het motto: “een nee heb je, een ja kan je krijgen” moet je de stoute schoenen aantrekken. Dus stap op vrouwen af: je hebt immers niets te verliezen!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "Hoe Verleid Je Een Vrouw? 9 Gouden Tips voor Succes"

 1. alvaro says:

  Een interesante site

 2. Juan Hendrie says:

  Wow, dat is heel interessant.
  Wil meer te weten komen?
  Ik blijf ook op de hoogte van alles.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d