Ik Vind Het Eng Om Op Een Vrouw Af Te Stappen

Op vrouwen afstappenMaar ik durf helemaal niet op een vrouw af te stappen..

Om de aantrekkingskracht die een vrouw voor jou voelt te houden (als je die door de goede lichaamstaal al had) zal je haar op een gegeven moment toch écht moeten aanspreken.

Het is de taak van de man om de vrouw aan te spreken

Wij leven nog steeds in een samenleving waarin het nog altijd ‘de taak van de man is om de vrouw aan te spreken‘. Hoe pak je dit dan aan?

De meeste vrouwen gaan hier ook vanuit dus het wachten tot een vrouw jou aanspreekt is hetzelfde als het wachten op het winnen van de loterij. Het kan gebeuren maar is zeer onwaarschijnlijk.

Dus om ten eerste vrouwen te ontmoeten, gaan we naar een plek waar ze zijn en spreken we ze aan.

Het benaderen van vrouwen kan één van de moeilijkste dingen zijn van het hele proces met de vrouw. Je hebt maar één eerste indruk. Ik heb jullie in een blog hiervoor verteld hoe je het gesprek met vrouwen het makkelijkst kunt beginnen.

Maar veel mannen hebben hier niet genoeg aan (ik stel voor dat jullie het eBoek van ons lezen!!) omdat als ze eenmaal in een discotheek of andere uitgaansgelegenheid komen er een angst opkomt op het moment van het zien van de vrouw die ze aan willen spreken.

Vaak springen er gedachtes in hun hoofd als: ‘Wat als ..’, ‘Misschien heeft ze een vriendje?’ of ‘Doe het niet, straks wijst ze je af!’.

Zijn dit soort gedachtes wel eens in jouw hoofd voorgekomen?

Je ziet een vrouw die je wilt ontmoeten. Je weet zeker dat als ze weet hoe je echt bent ze zich aangetrokken tot jou gaat voelen. Op het moment dat je al je moed verzameld hebt om op haar af te stappen, begin je gelijk na te denken wat er allemaal wel niet mis zou kunnen gaan en hoe je afgewezen kan worden.

Op dit moment heb je dat lege gevoel in je maag waardoor je nog kwetsbaarder wordt en al je moed die je verzameld had langzaam af begint te breken. Je loopt onderweg terug en denkt ‘Volgende keer komt het er ECHT van!’ of ‘Waarschijnlijk had ze toch een vriendje..’.

Hoe voorkom je dit nou?

De dingen die ik hiervoor beschreef heeft IEDEREEN wel eens gehad, en hebben de meesten nog steeds. Het is een deel van je hersenen dat ‘logisch’ voor je nadenkt. In plaats van ‘logisch’ na te denken vraag ik je het volgende te doen.

Volgende keer als je zo’n meisje ziet, geef je jezelf drie seconden om haar aan te spreken. Als je het zelf niet doet denk je maar: Tariq geeft me drie seconden. Hiermee omzeil je het ‘logisch’ nadenken en doe je iets ‘in het moment’.

Wat ik ook voorstel is dat je als je binnenkomt vijf groepjes met meisjes aanspreekt door alleen maar te vragen hoe laat het is of waar de wc is. Hierdoor raken je hersenen gewend aan het patroon van het aanspreken van mensen.

Ik ben vroeger ook wel eens afgewezen. De kunst is alleen om ermee te leren leven en jezelf te verbeteren. Tegenwoordig heb ik geen angst meer om vrouwen aan te spreken omdat ik niet bang ben afgewezen te worden. Mede doordat ik die juiste gedachtegang heb word ik ook minder snel afgewezen!

 

3 Reacties op "Ik Vind Het Eng Om Op Een Vrouw Af Te Stappen"

 1. Sandor

  says:

  Heb ik ook weleens last van, maar soms gewoon doen!

 2. Jonathan Johnson

  says:

  Ja, dat is altijd de beste optie!

 3. don jones

  says:

  en wat als je afstapt op een meisje waarvan je denk dat ze je aantrekkelijk vindt terwijl dat niet zo is?Kan ze dan alsnog geintresseerd raken en misschien zelfs aantrekkelijk vinden?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *