In Maart, Opvallen Als Een Pauwstaart

Succesvolle man - niet dromen, maar doen

Beste heren, je kunt altijd wel op deze site iets bijleren dus zijn jullie klaar om iets nieuws te proberen? Door te stralen als een pauw met zijn mooie veren, zou je zelfs lesbiennes tot hetero kunnen bekeren.

Om trots en blij door de club te lopen, elke vrouw mag wel op een man als jij hopen. Alleen omdat jij durft iets aparts te kopen, door je leuke uitstraling, nuchter en niet te veel gezopen. Een sprankelende zonnebril, of zelfs een roze shirt met zilveren knopen.

Verandering is het juiste ding om je die boost te geven waarvan ze versteld gaan staan in je vriendenkring. Van verkering, tot verlovingsring naar de trouw ring vind je wel je ware liefde. Hier lees je wat je elkaar hebt te bieden.

Ze merkt je op als een topper, want je hebt iets aparts en opvallends aan, gewoon gaan, een praatje met haar maken, en wie weet  is dit de ware waar je verliefd op zult raken.

Wat leuke tips vind je hier, ik wens jou veel leesplezier…

Waarom iets opvallends ?

Een leuk shirt, een gekke broek of zelfs een subtiele maar mooie armband kan een hele leuke conversatiestarter zijn, voor haar!

De meeste vrouwen benaderen mannen niet als eerste. Het is meestal de taak van de man om de vrouw te gaan benaderen, maar je hebt er een paar die het wel gewoon durven, ook puur uit nieuwsgierigheid. Sommige vrouwen die willen je wel graag aanspreken maar ze willen natuurlijk een goeie reden hebben.

Deze reden kan vaag overkomen, heb je dat wel eens gehad?

“Nou, dat is best vreemd hoe je haar zit. Waarom doe je dat?”

Als een vrouw naar jou toekomt, heeft ze overduidelijk interesse in je. Het ligt natuurlijk dan aan jou om het niet te verknallen met haar, mits je haar er leuk uit vindt zien natuurlijk.

Zelfs een simpele: Hoe laat is het? Gebruiken vrouwen wel eens als excuus om een conversatie te beginnen met je. Als een dame na deze vraag niet direct wegloopt en een beetje vlakbij jou gaat staan, wacht niet te lang en maak een praatje met haar!

Vrouwen & Benaderen

Vrouwen zijn niet echt goed in het benaderen, uiteraard zijn er uitzonderingen. Maar ze komen meestal met veel vagere excuusjes dan mannen. En natuurlijk geven ze microhintjes die mannen vaak niet kunnen lezen van ze en achteraf klagen ze:

‘’Ik gaf echter wel duidelijke signalen hoor, wat is er mis met hem !?’’

Dames, ik hou van jullie. Maar nee, niet alle mannen vatten jullie microsignaaltjes niet ! Potverdikkeme 😛

Om te beginnen, kan je een aparte armband of ketting aanschaffen bij een accesoireswinkel en daar een verhaaltje aan vastbinden. Bijvoorbeeld iets exotisch, vertel haar dat je op reis bent geweest en deze toen in de jungle hebt gevonden nadat je een baby-chimpansee hebt gered van stropers.

Ik verzin maar even wat voor je, ik weet zeker dat je zelf iets creatievers kan bedenken dan dit. Iets geloofwaardiger en authentieker. Is het liegen? Nou ik zal je eerlijk vertellen, in het begin, en dan alleen in het begin is het een beetje “fake it till you make it.” Het zijn maar trainingswieltjes die je er later af kunt halen wanneer je echt iets hebt waar een waargebeurd verhaal achter zit.

Ik heb bijvoorbeeld een klein gouden embleem ketting van Afrika. Hij glimt en valt een beetje op, en wanneer een dame aan mij vraagt: ‘’Wat heb je met Afrika?’’, of: ‘’Ben je er ooit geweest?’’

Nou, dan heb ik wel een paar goede verhalen voor haar. Waarmee het gesprek tussen ons zeer boeiend blijft. En over reizen kun je eeuwen doorgaan, zo kan ik ook aan haar vragen waar zij is geweest en haar avonturen meebeleven wanneer ze het vertelt.

Is ze nog nergens heen geweest? No problemo, dan kan je altijd nog aan haar vragen: ‘’Waar zou je het liefst heen willen gaan, en waarom?’’

Een open vraag die tot een leuke conversatie kan leiden.

1 Reactie op "In Maart, Opvallen Als Een Pauwstaart"

  1. LENZ

    says:

    Ik ben 39jaaroud en ik zoek een leuk dame voor een reletie

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *