Losgaan In Een Paradijsje

Wanneer je denkt aan een ver weg exotisch land, dan denk je natuurlijk aan mooie vrouwen. En wanneer een vrije en gezellige man op vakantie gaat is het vaak het nummer één doel om een bloedmooie, leuke en sexy vrouw te ontmoeten. Vakantieliefde of gelijk al de vrouw van je dromen vinden? Maakt in het begin niet zo heel veel uit, voor een man is sex, sex.

Vrouwen in het buitenland hebben een andere mentaliteit dan hier in Nederland, wanneer je hier een vrouw gaat versieren zijn jullie beide thuis, jullie kunnen misschien wel thuis (NL) lekker losgaan maar het is niet te vergelijken met het gevoel van wanneer je op vakantie bent en je je vrijer voelt dan thuis.

Wanneer er een stelletje leuke dames naar, bijvoorbeeld, Amsterdam komt: ”Girls just wanna have fun.” Eventjes weg van alle verantwoordelijkheden die ze thuis hebben achtergelaten, en soms zelfs hun vriendjes. Maar hoe ga je om met zo’n andere en vrijere mentaliteit van een feestbeest? Vooral wanneer je zelf op vakantie bent.

In dit artikel vertel ik een paar tips over hoe je het het leukst kan maken met vrouwen wanneer je op vakantie bent.

Veel leesplezier…

Je hebt al veel voordelen

Als jij je het verlegen type voelt, dan hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken wanneer je in het buitenland zit. Vooral ver buiten Europa. Je hebt al super veel voordelen, namelijk;

 • Je bent al interessant omdat je zelf van het buitenland komt.
 • Nederland, het land van awesome Ganja en het welbekende Red Light District.
 • Je bent anders dan de andere mannen die de dames altijd zien.

Heb je ooit gehad dat je in een groep zit en dat er iemand bij komt die geen Nederlands kan spreken? En merk je het dan niet op dat er iets meer focus ligt op die persoon dan op de rest van de groep? Hij (vooral een zij) komt uit een ander land met een ander mentaliteit en een ander manier van doen waar hij (vooral zij) over kan vertellen.

Laten we een voorbeeld nemen: stel dat hij/zij uit Korea komt, de leukste interessante vragen die zij (vooral hij, voor de vrouwen) kunnen vragen zijn;

 • Hoe zoenen ze in Korea?
 • Wat voor gekke standjes hebben ze daar?
 • Wat doen jullie op een eerste date?

Met andere woorden de conversatie kan veel makkelijker naar sex leiden, wat je dus ook wilt. Dus stel dat jij van Nederland naar Mozambique toe gaat, jij bent dan al super interesant. De hele wereld kent Nederland wel een beetje, vooral Amsterdam als een stad van sex, bijvoorbeeld.

Sexy vrouw uit Mozambique; ”I heard that in Amsterdam they have sex things everywhere, is this true?” Jij op vakantie in Mozambique; ”Of course we do! Didn’t you hear we are the best? Haha.” [Vertel jij dan met een verleidelijke houding en stemtoon.]

Het kan wel of niet waar zijn, maar in beide gevallen ben je aan het flirten. En wat wil je bereiken met flirten? Sex. Tenminste, voor een man dan.

Leer de taal !

Vrouwen in het buitenland vinden het op de één of andere manier super schattig wanneer je hun taal een béétje kan spreken, vooral wanneer het juist een moeilijke taal is zoals Chinees of Russisch.

In het Fins heb je: Olet hyvin kaunis. En dat betekent: Jij bent heel mooi.

Zo zou je het kunnen overbrengen:

”Me? I just know a little bit of Finnish, but not so much actually. I don’t know if this is right but; ”Owlet huuvin kunis ???”

Zij zal dan met een antwoord komen als: ”Haha that’s very good! It’s actually said like; ”Olet hyvin kaunis, hihihi.”

*Begin altijd nette woorden te leren voordat je naar een land gaat met een best lastige taal. Hallo, Hoe Gaat Het & Dank Je Wel. Met nog wat basis dingetjes. Op die manier ben je niet zo typisch om eerst alle foute woordjes te leren, die leer je dan van haar.

Of wat ook kan; is dat je één scheldwoord kent, het beste ”Fuck.” En dan vraag je aan haar wat het betekent.

Man: ”By the way, I heard this word one time on TV, what does ‘yebat‘ mean?” Dame: ”Oooooh that very bad word, good is not, no no. It meaning Fuck in Russian !” Man: ”Haha, that’s a very good word, I love it!”

2 Reacties op "Losgaan In Een Paradijsje"

 1. Angelo

  says:

  "That's I very good word".

  Nee, dit is basisschool Engels, dit mag gewoon echt niet :P

  "That's a very good word".

  Maarre, de taal leren maakt ALTIJD indruk ook als je niet in het buitenland bent en gewoon hier buitenlandse meiden ontmoet.

 2. jan

  says:

  Wanneer je denkt aan een ver weg exotisch land, dan denk je natuurlijk aan mooie vrouwen. En wanneer een vrij en gezellige man op vakantie gaat is het vaak de nummer één doel om een bloedmooie, leuke en sexy vrouw te ontmoeten, vakantie liefde of de gelijk al de vrouw van je dromen vinden? Maakt in het begin niet zo heel veel uit, voor een man is sex, sex.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *