Hoe Je Vrouwen Versiert Via Facebook

Like button

We kunnen vandaag de dag veilig aannemen dat iedereen die niet onder een rots heeft geleefd een Facebook account bezit. In de Westerse samenleving is Facebook volledig geïntegreerd.

Je wordt gek aangekeken als je niet zou weten wat het is.

Lees in dit artikel waar je op wilt letten als je vrouwen probeert te versieren via Facebook.

Facebook Als Online Imago

De meeste vrouwen en jonge meiden zijn dol op Facebook. Deze groep vindt het belangrijk om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren in de vorm van gefilterde selfies (het liefst met een ‘duckface’) en romantische quotes.

Wij mensen zijn sociale wezens en vinden het belangrijk hoe andere mensen naar ons kijken. Dit zegt voor veel mensen namelijk iets over hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

De hoeveelheid likes die je krijgt van mensen in je vriendenlijst is voor veel vrouwen een graadmeter geworden hoe ‘populair’ je bent.

Vrouwen genieten volop van de online validatie die ze krijgen van anderen.

Er is een nieuwe generatie van vrouwelijke validatiejunkies geboren.

Het zou naïef zijn te ontkennen dat mensen niet worden beïnvloed door anderen maar de ultieme bron van zelfvertrouwen  kan alleen intern worden gekregen.

Als man wil je je eigenwaarde niet laten afhangen van de goedkeuring van anderen.

Met deze wetenschap begrijp je natuurlijk dat Facebook een belangrijke rol speelt in het leven van vrouwen. Het is hun online visitekaartje.

Begrijp dus dat vrouwen er alles voor over hebben om dit image in stand te houden.

Publiekelijk over een one night stand praten op hun profielpagina staat gelijk aan online zelfmoord plegen.

Haar ouders, broers en zussen en beste vriendinnen lezen tenslotte mee en een vrouw wilt NOOIT als een slet overkomen, ook al is ze dol op seks en vind ze je aantrekkelijk.

De beste analogie voor Facebook met betrekking tot vrouwen versieren is om het te zien als een online Vriendenboek.

Tegenwoordig zie je ook vaak dat vrouwen hun facebook aan je geven in plaats van hun nummer. Als ze er geen legitieme reden voor heeft (smartphone die kapot is) dan kun je er vanuit gaan dat ze niet serieus met je is.

Friendzone Op Facebook

Facebook vrienden worden doet me altijd denken aan de friendzone. Het is namelijk te algemeen en mijn ervaring is dat vrouwen minder snel op date met je gaan dan wanneer ik met ze zou whatsappen.

Daarnaast geef je al een groot deel van je mysterie weg. De vrouw ziet namelijk ALLES. Van je jeugdfoto’s tot de vrienden die jullie gemeenschappelijk delen.

Vrouwen pluizen alles uit en dat roept weer vragen op in haar vrouwelijk brein die jij mag gaan beantwoorden.

Veel vrouwen geven hun facebook ook in de hoop dat ze er weer een fan bij hebben die hun foto’s en statusupdates liked. Jij wilt nooit die vent zijn!

Het doet me denken aan online masochisme. Je wordt een van haar volgelingen die zich onderwerpt aan haar hunkering naar validatie.

Het is de ultieme friendzone-positie en je zult niet eens meer opvallen tussen de likes van al die anderen.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

Wanneer een vrouw stapelgek op jou is en iedere foto of update liked die je post, dan wil je zo nu en dan wel eens een like teruggeven zodat ze weet dat je haar nog steeds niet vergeten bent.

Maar alleen bij foto’s die je echt leuk vindt, doe dit niet dagelijks want dan krijg je de deksel op je neus en verliest het zijn werking.

Je wilt speciaal blijven en haar alleen validatie geven wanneer ze het verdiend. Het klinkt misschien allemaal vrij kinderachtig maar helaas is dit het spelletje dat we vandaag de dag moeten spelen om vrouwen online te versieren via Facebook.

De beste manier is om een vrouw te bevrienden die je al een keer ontmoet hebt.

Hoe moet het nou met onbekende vrouwen die op je Facebook tegenkomt?

Allereerst kun je kijken of ze gemeenschappelijke vrienden heeft. Op die manier kun je proberen bij  haar in de picture te komen door te reageren op de status van je vriend.

De kans dat ze je zal toevoegen is echter vrij klein.

Nee er wordt verwacht dat wij mannen altijd de eerste stap ondernemen en onze nek uitsteken.

In dat geval kun je haar privé een berichtje sturen op een indirecte manier. Zeg iets positiefs over jullie gemeenschappelijke vriend en vraag waar ze hem van kent.

Op deze manier kom je niet als een creep over die random vrouwen toevoegd op facebook en wordt je niet publiekelijk neergesabeld.

Dat laatste is iets wat je ten alle tijden wilt vermijden. Op Facebook wil je het redelijk netjes houden en niet te seksueel gewaagd zijn.

Bewaar dit soort chatgesprekken voor whatsapp. Wanneer jullie eenmaal wat berichten met elkaar hebben uitgewisseld kun je voorstellen om te appen  via de smartphone.

Als ze enigszins moeilijk doet kun je zeggen dat je niet veel op Facebook zit en liever met mensen via whatsapp communiceert. Van daar uit werk je weer verder naar een real-life ontmoeting.

Update Geregeld Je Facebook-account

Vrouwen versieren via Facebook werkt echter alleen als jij je profiel wekelijks update. Het laat zien dat je een cool leven leidt en leuk bent om mee om te gaan.

Plaats af en toe een interessante quote of post een foto waarin je iets gaaf doet zoals bungeejumpen, met de honden op strand wandelt of je motor van stal haalt.

Je wilt vrouwen het gevoel geven alsof ze iets missen wanneer ze niet met je omgaan.

Het is prima om foto’s te posten waar je met een aantrekkelijke vrouw op staat. Dit verhoogt je sociale waard en sekswaardigheid.

Belangrijk is wel dat het niet opvalt alsof je het in scene hebt gezet en met haar op de foto wilde omdat ze zo knap is. Dit kom erg wanhopig over

Vermijd ook foto’s waarop je staat te zoenen (of meer;) met een onbekende vrouw. Dit geeft je dat player-imago waar je moeilijk vanaf komt.

De opkomst van de smartphone en social media heeft ervoor gezorgd dat we onze methodes om vrouwen te versieren drastisch hebben moeten aanpassen.

We leven in een tijd waarin vrouwen het raar vinden als je haar zomaar opbelt in plaats van haar een appje te sturen.

18 Reacties op "Hoe Je Vrouwen Versiert Via Facebook"

 1. ton says:

  Er zijn vele gelijkenissen tussen de facebook world van en real world. Door dat de ene fysieke is en de ander niet zijn daardoor verschillen. Die verschillen moeten op een of andere manier overbrugt worden. De behoeftes zijn de zelfde alleen de uitwerking is tikkie anders. Hier wor de n eel heel geappige zaken benoemd waar ik niet zo bij stil gestaan heb. Dank enmik zal er wat opletten als ik het niet vergeet. Hhaaa

 2. Lex Fauser says:

  Dit artikel vind ik bijzonder interessant en heb het ook aandachtig doorgelezen. Aan de andere kant benauwd me deze moderne realiteit en verlang ik terug naar de oude tijd waarop mannen vrouwen nog kunnen bellen of aanspreken in bijvoorbeeld de winkel, trein, bus, op straat of zelfs tijdens een gemeenschappelijke hobby of interesse delen. Ik herken helaas het probleem dat ik een vrouw eerst via een dating site en dat ze daarna eerst mij via onze eigen Facebook-pagina beter wilde leren kennen, en dat dit uitmondde in een hel! Terwijl ik niets tegenovergesteld deed van de goede tips die ik dit artikel staan. Zij was achteraf enorm egoïstisch en bovendien nog een soort stalker ook nog en ben blij dat ik haar overal kon blokkeren! Dat vind ik van een groot voordeel van via Internet een vrouw proberen te versieren. Voor de verder rest vind ik deze manier van vrouwen versieren helaas niet natuurlijk en ben ik van mening dat dit weinig succes oplevert! Mijn excuses dat ik dit als man van 51 jaar zo vind. Het zegt verder niets over jullie goede artikelen en tips hoor, begrijp me niet verkeerd aub! Maar Facebook zal ik iig nooit gebruiken om een vrouw aan de haak proberen te slaan en dan heb ik het nog niet eens over haar ij bed zien te krijgen. Ik vind dat je daar wel andere, meer toepasselijke sites voor hebt, dan is het gewoon duidelijk voor beide partijen wat je zoekt en waarvoor. Facebook gebruik ik echt om alleen bevriend te zijn met de ander, om het even of het om een man of vrouw gaat. Voor mij wel zo ontspannend, leuk en gezellig en geeft mij iig geen stress en hoop gedoe!
  Toch mijn dank voor jullie goede artikel hoor, en mogelijk dat de meer jongeren onder ons hier zeer veel aan kunnen hebben! Ik wens ze daar zeer veel succes en plezier mee/in!

  • Jonathan Johnson says:

   Ik snap je frustratie, die heb ik zelf ook gehad. Door de technologie veranderd de manier van communiceren, waarbij je soms graag zou willen dat de oude communicatiekanalen weer terugkomen.

   Op dit moment ben ik ervan overtuigd dat als je geen WhatsApp of Facebook hebt je minder vrouwen zal ontmoeten, omdat een groot gedeelte van de mensen nou eenmaal het liefst eerst via die weg communiceert. Als je hierin ervaring opbouwt kan je al snel van de app overgaan naar een drankje drinken of bellen.

 3. ton says:

  Lex, iedereen heeft zijn eigen stijl en je kan zaken intergreren, die je hiertegen komt, die bij je passen. Helaas zijn je ervaring met die dame niet goed geweest. Je mag dat niet veralgemeniseren. Ik vind dat die dame totaal niet matcht met jou en dan is het maar goed dat ze is gaan buitenspelen. Meer is het niet en niet minder ook.
  De volgende dame is misschien helemaal een top match. Er is geen direct verband met de vorige. Slechts jou gedrag en effect op de dame is relevant. De dame loopt wat mis ....

 4. Lex Fauser says:

  Beste Ton, bedankt voor je reactie op mijn bericht. Ik begrijp jouw redenatie en beweegredenen hoor om mij te overtuigen dat een vrouw versieren via Facebook niet altijd of helemaal negatief hoeft uit te pakken. Dat geldt natuurlijk voor iedere vorm van versieren, dat spreekt voor zich. Ook dat natuurlijk niet iedere vrouw zo hoeft te zijn zoals net die ene waarmee ik die zeer slechte ervaring heb gehad. Dat weet ik ook en zeker houd ik daar rekening mee. Het gaat mij gewoon om de manier waarop in deze moderne maatschappij in het algemeen met mensen omgegaan wordt en in het bijzonder in het geval van mensen versieren. Ik blijf gewoon van mening dat zeker voor mij iig (maar denk toch dat dat voor iedereen geldt hoor) de beste en gezondste en zeker leukste manier van een vrouw versieren, toch de ouderwetse manier is van een leuke vrouw spontaan tegen het lijf lopen (op straat, in de winkel, tijdens een gemeenschappelijke hobby of cursus doen, etc.) En deze aanspreken. En dat geldt dan voor haar idem dito. Ik vind het echt bijzonder triest eerlijk gezegd dat deze manier van nieuwe mensen leren kennen blijkbaar niet meer mogelijk is. Alsof mensen zo bang zijn voor dingen die er niet zijn en het maakt de meeste mensen vind ik zo onpersoonlijk en helaas ook egoïstischer. Je zult me mogelijk wel te negatief vinden hierin, en ik weet ook niet hoe oud je bent. Maar ik hoor al mijn vrienden die dezelfde leeftijd hebben als ik hetzelfde hierover zeggen hoor. Mogelijk niet toevallig net zoals ik ook vrijgezel maar wij allen zijn ook niet wanhopig op zoek naar een relatie hoor. Daarom reageer ik ook niet op dit bericht en daarom wil ik ook niet over dit onderwerp discussiëren. Mocht ik toevallig via Facebook toch een zodanig leuke vrouw leren kennen dmv dat we daar eerst een tijdje bevriend zijn en ik haar echt super leuk vind voor meer, zal ik zeker deze goede tips aangaande via Facebook een vrouw versieren proberen toe te passen hoor. Want nogmaals: daar ligt het niet aan wat mijn manier van reageren op dit artikel hierover betreft. Maar ik blijf erbij dat ik via Internet een vrouw versieren en vrouwen mannen toch erg gekunsteld vind. Het is steeds maar de vraag of profielen wel 100% echt en betrouwbaar zijn en in het echte leven zie en spreek je haar direct (maar dan moet je dat laatste wel gewoon normaal kunnen doen)!

  • ton says:

   Lex,

   Ik ben van jouw leeftijd. ik herken veel zaken in die jij benoemd. we zullen wel ouderwets zijn. Ik ben wie ik ben en daarmee zullen ze het moeten doen.
   Vele mensen durven niet echt open te zijn omdat ze bang zijn gekwetst te worden.
   Elk ding heeft ze voor en nadelen. De basis in relaties zijn toch vertrouwen verbinden en verantwoorden en dat zijn 3 werkwoorden.
   In eerste fase is de fun de hoofd moot en komt het uitgaan om de hoek kijken.
   De meeste komen niet in de volgende fase en dan waait het uit.
   Geen issue en dat is volledig normaal.
   Die profielen op internet die zijn vaak niet echt en worden veel te mooi gemaakt waardoor het eigenlijk altijd in praktijk tegen valt. De verwachtingen worden te hoog opgeklopt. Is een natuurlijke menselijke gedrag tijdens de eerste fase laat je je van je beste kant zien.
   Met datingsite ben ik gekapt is niets voor mij, teveel onecht en dat is voor een gevoelig persoon als ik prik ik daar te snel doorheen. Ik krijg wel een veel hogere respons op berichten die ik stuur. Ik heb daar eens over de gesproken met de administrator van zon site.
   Internet is een nieuw middel dat er bij gekomen is en daar kan je gebruik van maken en of niet. De jeugd is er mee opgegroeid en leert er mee omgaan. Wat voor jouw normaal is kan dat voor de ander niet zijn.

   succes met alles wat je doet!

  • ton says:

   nep profielen voelen ook nep aan. ik haal ze er vaak zo tussen uit puur op gevoel en als je er vaker mee te maken hebt dan word dat steeds makkelijker. Je intuitie verteld het je zo. Probeer het maar eens uit! Ik kom bijna niet meer op die sites, geen tijd meer voor of moet ik zeggen geen prioriteit? Het gaat uit eindelijk om je doel te halen wat dat dan ook is. Mislukkingen horen daar bij.

 5. Lex Fauser says:

  Beste Ton, nu herken ik zeer veel in wat je nu schrijft. Ook ik ben een zeer gevoelig mens en ook voor mij is Internet dating en nogmaals via Internet een vrouw versieren echt niets voor mij. Zoals ik al eerder schreef en jij nu eigenlijk ook al aangeeft voor jezelf (en idd omdat we beiden van ongeveer dezelfde oudere leeftijd zijn en dan zijn we maar ouderwets. Maar zo zie ik dat niet omdat het gewoon normaal is om mensen gewoon in levende lijve te leren kennen vind ik!), die profielen zijn echt onecht en ik vind dat a. Jezelf voor de gek houden en b. De ander al helemaal. Bovendien vind ik dat een vorm van oneerlijkheid! Je geeft zelf zo mooi de drie werkwoorden aan die de basis vormen voor een zeker goede relatie, en dan begin je al te liegen over jouw profiel gegevens.....?!?! Onbegrijpelijk!! Het is dus maar de vraag of in eerste instantie jezelf beter voor doen dan je bent zo goed is...?! Vind ik iig van niet! Je beste kant laten zien, ok, maar dan hoeft niet heel jouw profiel nep te zijn! By the way, ik was daar dan de uitzondering op, want ik heb me ooit ingeschreven bij zo'n dating site maar heb never ook maar iets gelogen over mijn profiel gegevens!! Resultaat ondanks mijn eerlijkheid: nada, niente!! Vind ik dit erg? Eerst wel maar nu echt niet meer!! Ook ik ben wie ik ben en moeten ze me nemen zoals ik ben! De vrouwen die niet werkelijk willen of kunnen zien wie ik ben, hebben echt pech gehad en missen echt een zeer goed maatje met een warm en liefdevol karakter, en mogelijk ook een goede minnaar! Ik ben wel gek als ik meega in deze idiote nep profiel maken van mezelf om maar een leuke reactie van een potentiële leuke vrouw te krijgen hoor. Ben natuurlijk ook inmiddels gestopt met internet dating hoor! Liever vrijgezel en mezelf blijven, dan een potentiële goede relatie met een vrouw en mezelf niet zijn. Dan is zo'n relatie voor mij iig ook maar schijn en zeker voor mij niet goed!!

 6. Lex Fauser says:

  Beste Oscar, bedankt voor je reactie en uitleg en opbeurende woorden. En die ervaring opdoen kan ik krijgen door de goede tips cq adviezen die staan in dit artikel? Of heb je nog meer goede tips?

 7. Nando says:

  ik:laat me raden..model :)
  zij:haha nee joh
  ik:want je bent wel sexy vind ik :)
  zij:thanks
  ik:ga je nog wat leuks doen van de week :)
  zij:ja werken
  ik:workaholic neem ik aan :)
  zij:valt wel mee.werk gewoon 40 uur in de week
  ik:maar in het weekend heb je vast ook wel leuke,gekke bezigheden :)
  zij:ja,chillen met me vriend
  ik:wanneer gaan wij chillen dan ?
  zij:denk niet dat me vriend dat op prijs gaat stellen
  ik:maar ik weet zeker dat jij het wel leuk zal vinden :)

  Boem geblokt.En altijd de boyfriend objection.

  • ton says:

   Ik vind het een beetje overdone bij elke regel een smile.
   Ze ken er ook niets aan doen dat ze al een vriend heeft. Ik zeg dan wel eens tja je slechtste eigenschap is dat je al een vriend heb. Hoe lang heb je hem al .? Een twee of drie jaar dan moet je hem ggauw inruilen voor mij. Nu krijg je nog leuke inruil korting voor hem, later niet meer. Ik vind haar reactie ook wat overdone maar weet jiet precies wat er gebeurt is tussen jullie 2. Zo ie te s als dit is mij ook bij dansen overkomen maar nu is er nog steeds normaal kontact tussen die dame en mij. En de volgende keer misschien niet. Het is zo. Leer er mee om te gaan.

  • Kyle says:

   Beste Nando,

   Je opent prima. Maar je gaat veel te hard.
   Je kunt niet verwachten dat een vrouw bereid is om dingen met een onbekende man te gaan doen wanneer jullie nog niet eens 20 berichten hebben uitgewisseld.
   Je ziet op het einde dat ze zich niet meer comfortabel voelt en je blokkeert.

   Probeer over gemeenschappelijkheden te praten of maak statements over informatie (hobby's, studie, gemeenschappelijke vrienden enz.) die je op haar facebook pagina tegenkomt.

 8. Nando says:

  Thanx for de tip Ton.Ik heb opgemerkt dat goede verleiders een hele goede calibratie hebben.Ze weten precies wanneer ze moeten uitdagen en hun intresse moeten tonen en wanneer ze weg moet lopen.

  • ton says:

   Die verleiders hebben ook veel geoefend en daardoor een bepaalde leercurve doorlopen. Boy friend objection is iets van die dame heeft niets met jou te maken.
   Ik heb dat ook een keer mee gemaakt. Mijn idee is dat zij daar niet mee om kan gaan en dan de zaak helemaal blokt. Jij kunt alleen je zelf veranderen maar niet de ander die moet dat zelf doen. Als je denkt dat de ander er wat mee kan dan kan je het benoemen en de ander besluit bewust of onbewust daar iets mee te doen. Of niet en daar hoef jij geen energie aan te geven.

 9. Lex Fauser says:

  Ben het helemaal met Ton eens hoor. Weer zulke goede tips van hem en nu dab voor jou, Nando.

 10. David says:

  Allereerst hartstikke bedankt voor dit interessante en leerzame artikel!

  Op een MBO-school waar ik op zit lopen talloze leuke vrouwen rond, maar nou is er eentje waar ik wel wat mee verder wil zeg maar. Begrijp me niet verkeerd. Ik doe dit niet zo vaak. Het is gewoon dat ik dat niet nodig vind. Ik ben via via achter haar naam gekomen en heb haar opgezocht op Facebook. Nou stond daar een bericht over dat ze iets was kwijt geraakt op het station waar ik ook langs kom. Om haar te helpen en daardoor een gesprek op een tactische manier te creeeren heb ik even nagevraagd bij de gevonden voorwerpen daar op het station. Er was wel een soortgelijk voorwerp daar, maar omdat ik niet zeker wist of het goede was heb ik dat eerst bij haar nagevraagd. Dat gesprek begon eigenlijk eerst met de opmerking dat ik haar bericht had gezien dat ze haar make-up tas was verloren. Ik vertelde haar daarna of er rozen op zaten en een paarse borstel in zat, maar dat bleek hem niet te zijn. Nadat we dat gesprek hadden gehad vertelde ze dat ze niet een plamuurmeisje was om mij niet op verkeerde gedachten te brengen over hoe ik over haar zou denken. Ik stelde haar gerust en vroeg wat ze het weekend ging doen. Weet je wel, een beetje interesse tonen met een denk ik tactische en normale vraag. Helaas was dat het dan ook wel weer en hebben we niet meer gesproken. Ik zou namelijk ook niet weten waar we het over zouden moeten hebben. Daarnaast wil ik ook niet opdringerig overkomen door steeds het gesprek weer op gang te zetten. Ik heb hier ervaring mee gehad en wil dat gewoon niet meer. Hebben jullie misschien tips voor mij om dit verder uit te bouwen? Ik heb ook al even gekeken of ik haar in real-life kan aanspreken, maar die kans is erg klein. Ze is namelijk vaak bij haar vriendinnen net als ik bij mijn vrienden.

  In ieder geval bedankt voor het lezen en ga zo door met het plaatsen van artikelen!

  • ton says:

   David,

   Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Je bent te voorzichtig en je laat haar niet weten wat jij wilt. Je draait er om heen en zegt niet wat jij wilt bereiken.
   Heeft ze jou al veel aandacht gegeven?
   Ik doe dat ook regelmatig hoor daardoor herken ik het ook. Ik probeer het af te leren.
   Het gaat erom dat jij je doel bereikt en ik neem aan dat als jij zegt dat je haar leuk vind, dat ze daar niet boos over word.
   Je hebt geen enkele reden nodig om contact met haar te zoeken als alleen omdat jij het wilt. Dat vind ze helemaal niet erg.

   succes ermee go for it.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d