Jouw Succes Met Vrouwen Versnellen

man en vrouw flirten in bar

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: het is niet wat je doet, maar hoe je het doet. Wat versta jij onder ‘succes met vrouwen’? Sommige mannen zijn al tevreden wanneer ze maar drie vrouwen hebben aangesproken waarvan ze met één daarvan een relatie aangaan. Anderen zijn pas blij als ze als een rockster leven leiden, vijftig vrouwen per week aanspreken waarvan ze al met tien de week ervoor op date zijn gegaan, enz., enz.

Dat is wel handig om even over na te denken, wat zijn je doelen met het versieren van vrouwen? Wil je een leuke [vaste] relatie of wil je een open relatie met meerdere vrouwen? Beide gevallen eisen namelijk een andere aanpak, negen van de tien mannen die ik ken heeft bijvoorbeeld hun vriendin niet in een discotheek ontmoet.

Een vaste relatie voor hun was eerder onstaan doordat ze hun vriendin of al kenden van dezelfde vriendenkring, of van werk of gewoon spontaan aangesproken op straat.

Als je jezelf niet helemaal goed voelt, hoe verwacht je dan een leuke vrouw te ontmoeten? Even niet lekker in je vel zitten kan ik begrijpen, alhoewel als je je constant ‘down’ voelt of te angstig en je je dan afvraagt waarom je succes met vrouwen zo traag gaat, sterker nog, helemaal niet vordert? Dan ligt het niet aan hoe je vrouwen aanspreekt maar aan jouw persoonlijke mindset en houding tegenover jezelf.

In het volgende artikel, het laatste van de maand mei, deel ik mijn perceptie en geef ik wat tips over hoe je efficiënter je succes kan versnellen en je doel kan behalen. Qua vrouwen versieren, natuurlijk.

Veel leesplezier…

Doelen

Nogmaals, bedenk goed voor jezelf wat jouw doelen zijn om vrouwen te gaan versieren. Zodra je dat weet kan je veel gemakkelijker te werk gaan wat informatie zoeken betreft. Er is op deze site alleen al een heleboel informatie, ik kan begrijpen dat het verwarrend kan zijn, dat het soms niet overeenkomt met wat je wilt en dat het teveel is om over na te denken wanneer je zelf echt op stap gaat.

Jouw manier van doen

De artikelen die ik schrijf zijn voor iederen voor elk aspect van vrouwen versieren bedoeld, want er is niet alleen maar één manier om vrouwen te versieren. Er is geen ultieme manier, openingszin, methode over hoe je vrouwen voor je laat smelten. Dat doe je zelf op jouw manier met de tips die je gegeven worden en leest. Er zijn inderdaad een aantal algemene regels wat ‘een vrouw verleiden’ betreft, alhoewel wat het leuke hieraan is is dat je deze op je eigen manier mag interpeteren en zelf mag uitproberen op jouw manier.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar karate, je weet dat de informatie er is over hoe je een zwarte band kan behalen. Maar als je nog een beginner bent en een witte band hebt, is het dan niet beter om eerst al de informatie op te doen van alle voorgaande banden en die informatie ook daadwerkelijk uit te voeren? Zodat wanneer je echt voor je zwarte band gaat, jij helemaal honderd procent voorbereid bent op het examen. Ik hoop dat je de analogie snapt, haha.

Verder met de doelen

Wat handig kan zijn, is om in het begin een stappenplan te maken, een overzicht van welke doelen je wilt bereiken en wat je nodig hebt om snel te kunnen vorderen. Bijvoorbeeld:

 • Maandag – Werken aan mijn lichaamstaal.
 • Dinsdag – Verder werken aan lichaamstaal en werken aan oogcontact.
 • Woensdag – Zelfvertrouwen oefeningen uitvoeren.
 • Donderdag – Werken aan mijn glimlach, ervoor zorgen dat mensen terug glimlachen wanneer ik naar ze lach.
 • Vrijdag – In de middag werken aan mijn lichaamstaal, in de avond alles in de praktijk zetten in de discotheek.
 • Zaterdag – Praktijk van vrijdag evalueren, kijken wat er beter en of meer kan.
 • Zondag – Rusten, even wat theorie lezen.

Dit is maar een voorbeeld van een schema dat je zou kunnen maken. Mijn eigenaardige methode hiervan heeft mij zeker geholpen en nog steeds tot deze dag schrijf ik hier en daar wel eens wat feedback en herinneringen (lesjes) op voor mezelf.

Werken Aan Jezelf

Ben je een verlegen persoon of heb je zodanig veel angst dat je niet eens in de buurt van een mooie vrouw durft te komen zonder te zweten? Kan je zelfs uit je huis gaan zonder te denken wat anderen van je vinden? Het kan ook zijn dat je teveel andere dingen aan je hoofd hebt, teveel [huis]werk en andere opdrachten?

Ik zou zeggen, werk eerst aan deze persoonlijke aspecten voordat je echt keihard aan de slag gaat met vrouwen versieren. Vaak vrouwen gaan aanspreken overdag en in de club kan verslavend zijn, en al helemaal wanneer je vaak succes hebt (veel nummers uitwisselen, zoenen, seks, enz.). Een druk en opwindend nachtleven is natuurlijk fantastisch, maar past dat goed bij een druk studieleven? Ik ken een aantal heren die klagen dat ze te moe zijn op school en zich niet kunnen concentreren tijdens de les, waarom? Omdat ze de hele nacht ervoor uit zijn gegaan met het doel om vrouwen te versieren, op een dinsdagavond!!

Zit er misschien iets anders in de weg? Ben je niet blij met je huidige fysiek? Of vind je dat je kledingstijl niet meer bij je past? Ik heb mannen horen zeggen: ”Ik kan geen vrouwen versieren want ik zie er niet uit.”

Dat is eigenlijk best makkelijk aan te pakken:

 • Fitnessen
 • Nieuwe kleding kopen

Geen geld voor beide? Opdrukken en joggen zijn gratis, je moet alleen de motivatie hebben om dat vol te kunnen houden en dat kan lastig zijn, ja. Vraag jezelf dan af: Hoe graag wil je het dan? Als je het niet kan volhouden en je niet aan je eigen afspraken kan houden dan wil je het niet zó graag denk ik. Wil je het wel graag? Dat zou dan genoeg motivatie moeten zijn, fitnessen eist namelijk veel motivatie, toewijding, in jezelf geloven en consistentie.

Geen geld om nieuwe kleding te kopen? Je hoeft niet de duurste van de duurste kleding te gaan uitzoeken om er goed uit te zien. Een simpele witte blouse van de hema, een schone spijkerbroek met nette schoenen kan al wonderen doen. Het gaat er ook vooral om hoe jij jezelf in je kleding voelt. Als je denkt dat je blij zou zijn met een shirt van tweehonderd euro zal je denk ik best teleurgesteld zijn wanneer de eerste de beste vrouw je afwijst met je dure shirt. En dan komen we bij het ”vrouwen vallen eerder voor gedrag” gesprek aan.

Tot Slot

We hebben weer een hele maand vol met artikelen achter de rug, niet alleen van mij maar ook van andere goede schrijvers hier op deze site. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Gezien de positieve reacties die ik wel eens lees is het best goed aan het gaan en daar ben ik ook tevreden mee. Ik neem dan even de tijd om de fanatieke lezers te bedanken, jullie support waardeer ik zeer.

En die van de haters natuurlijk ook, de haters hoeven ze zich geen zorgen te maken. Ik heb nog veel, veel meer voor jullie :).

Groetjes, Arellius

 

1 Reactie op "Jouw Succes Met Vrouwen Versnellen"

 1. Jean-Paul

  says:

  Geweldig weer
  Ik voeg hier nu wel even wat aan toe.

  See, rich people ain't going to tell you how to get paid
  And broke people act like they the richest people in the world
  Always tellin people with money how to get it
  Always spendin money that they thought they was gonna get
  Always buying things they can't afford
  Stop making excuses
  If chronic smoke makes him sleepy, he's gonna tell ya he got chronic fatigue
  If liquor makes him drowsy, he gonna say he got that grey goose disease
  If women keep taking his money, he gonna tell ya he slipped off his sleeve
  Whatever your weakness, stop making excuses please
  You should not be in couch or in house, you should be in route
  If you gotta ask where, then that's the reason you ain't got nothing
  You don't know how to listen, go get it

  Quotes van een rapper.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *