Hoe Krijg Ik Dat Ene Meisje?

Sex liggende chickLezersvraag: “Hoe krijg ik dat ene meisje?”…

Hallo,

Ik zit met een probleem! Ik heb vorig jaar een meisje leren kennen op een one night stand. We hebben alleen voorspel gehad.

Daar heb ik nu zo een spijt van omdat ik nu sinds kort met haar date. Want ik dacht laatst nog eens goed na, en kwam tot de conclusie dat het echt een super leuk meisje is!

Maar ze wilt niet meer verder gaan met daten omdat ze steeds als ze bij me is, aan vorig jaar moet denken!

Ik heb er super veel spijt van. Nu vraag ik mijzelf af wat ik moet doen, om het haar te laten vergeten en een geweldige tijd met mij beleefd!

Want ik ben totaal niet iemand die voor een one night stand is. Ik wil haar mijn meisje maken. Hoe zorg ik daar voor na wat er vorig jaar is gebeurd!

Ik heb met er gepraat! Ik deed romantisch op onze dates. Ik weet zeker dat ze me leuk vind, maar ik denk dat ze toch wel heel erg zit met vorig jaar!

Wat moet ik nu doen? Een goed advies zou erg fijn zijn!

Vriendelijke groet, Jacob

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Mijn Antwoord

Mijn eerste reactie is dat je helemaal geen probleem hebt, maar dat je het jezelf hebt wijsgemaakt dat je een probleem hebt.

Je hebt een meisje ontmoet, jullie vonden elkaar leuk en hebben enkele seksuele handelingen gedaan.

Ik denk dat jij de overtuiging hebt dat vrouwen niet meer een relatie met je willen hebben als je snel seks met ze hebt gehad. Als zij het gezien had als een one-night-stand was ze toch niet met je gaan daten?

Als jij denkt dat zij ermee zit dat ze seks met je hebt gehad op de eerste ontmoeting dan zal je dat ook gaan uitstralen. Als je denkt dat het geen probleem is, zal je dat ook gaan uitstralen.

Ik denk eerder dat ze die gebeurtenis gebruikt als reden om jou te kunnen afwijzen. Wat de echte reden is, kan ik niet raden vanaf hier.

Je Verlangens Uiten Is Volledig Natuurlijk

In je verhaal merk ik dat je het ziet als een zeer opmerkelijke gebeurtenis. Zou het niet opmerkelijk zijn als we als mensen onze verlangens continu gingen verdringen?

Iemand ontmoeten die je leuk vindt en daar seks mee hebben is volledig normaal en natuurlijk, alhoewel mensen om je heen en de cultuur het vaak schetsen als een oppervlakkige gebeurtenis.

Wat veel belangrijker is, is om te doen wat jij wilt zonder te luisteren naar alle culturele ideeën en meningen van andere mensen (zonder mensen te kwetsen natuurlijk).

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Laat Je Mannelijkheid Zien

Als ik je vraag lees merk ik ook op dat je waarschijnlijk bang bent je mannelijkheid te laten zien omdat je denkt dat de vrouw je dan verlaat. Kortom, je bent bang om haar te verliezen.

Het opvallende is daarbij dat je juist precies het tegenovergestelde had moeten doen om ervoor te zorgen dat een vrouw zich aangetrokken tot je voelt.

Het laten zien van je mannelijke intenties om haar te verleiden is heel belangrijk. Als een vrouw snel met jou in bed duikt en daarna met je gaat daten, zegt ze eigenlijk: “Ik voel me enorm tot je aangetrokken, vooral omdat je me hebt veroverd en ik zou je graag willen leren kennen om te kijken of dit tot een relatie kan leiden…”

In het laatste stadium is het denk ik misgegaan. Ze wil waarschijnlijk geen relatie met je omdat ze niet sterk genoeg tot je aangetrokken is. Die eerste gebeurtenis heeft daar weinig mee te maken.

Denk je echt dat een vrouw spijt heeft als ze snel seks met een man heeft gehad waar ze nu verliefd op is en een relatie mee wil? Dacht het niet!

Wat Kun Je Het Beste Doen?

Je vertelt dat je laatst goed aan het nadenken was en tot de conclusie kwam dat het meisje super leuk is.

Dat is allemaal leuk en aardig, maar dit is het stimuleren van fantasieën in plaats van het echt leren kennen van dit meisje om te kijken of dit ook echt waar is.

Verliefdheid ontstaat ook meestal als mensen gaan fantaseren over een ander persoon die ze maar weinig zien, zodat ze deze persoon bijna op een perfect manier kunnen afschilderen in hun gedachten (soort van zelfhypnose) terwijl deze verwachting meestal nooit waargemaakt kan worden! Dit leidt automatisch tot teleurstellingen.

Daarom raad ik je aan om ook te focussen op andere zaken zoals hobbies/passies/vrienden in je leven zodat je minder druk legt op de situatie. Het liefst ga je wat avonden uit met vrienden en ga je met andere vrouwen praten en/of daten.

Als je dit een aantal maanden gedaan hebt, kan je weer proberen met haar contact te zoeken.

Maar goed, mijn beste advies is om gewoon haar volledig te vergeten en andere vrouwen te ontmoeten. Of ze echt leuk is weet je niet en daarnaast gaat het je veel meer tijd en moeite kosten om haar terug te krijgen dan een om een nieuwe vrouw te ontmoeten.

Succes!

 

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

9 Reacties op "Hoe Krijg Ik Dat Ene Meisje?"

 1. Stijn says:

  Ik zit ook met een probleem
  Ik be. Verliefd op een meisje maar we zijn niet hele goede vrienden alhoewel ik dat wel zou willen het liefst zou ik haar vragen en voor altijd samen zijn
  Heeft iemand tips??
  Reageer dan a.u.b

 2. Jonathan Johnson says:

  Je vraag is veel te breed. Je zult toch echt iets meer over je situatie moeten vertellen als je een goed antwoord wilt.

 3. not says:

  hallo
  vorig jaar heb met mijn vriendin haar vriendin zitten smsen, het ging vooral over sex enzo. nu een jaar later is da meiske voor de zoveel ste keer gekwetst door haar ex en ben ik terug vrijgezel. ben laatst bij haar geweest en daar blijven slapen als (vrienden) ma uiteindelijk wel heel dicht tegen haar beland (zonder iets te doen.) daarna vroeg ik aan haar wa ze daar van vond en zei dat ze het wel ergens leuk vond om nie alleen wakker te worden maar da ze het heeft laten gebeuren omdat ze dacht da ik da wou.? ze is er nog niet klaar voor. daarna vroeg ze mij hoe ik ons zou zien. en ik heb haar gezegd da ik denk da we wel goed zouden samen passen en dat da wel zou lukken tussen tussen ons, en haar antwoord was da ze er niet mee bezig is en ze wel zal zien. ze spreekt haar dus hele tijd tegen.en ik word er zot van kweet niet wa ik moe denken
  .

  vraag 1 : als ze het toe laat dak haar vast pak en dicht tegen haar lig en er streel dan moet er toch iets zijn, liefde aantrekking ... da kan toch niet zomaar e?

  vraag 2: ze heeft in geen 1 bericht gezegt da ze het niet zou zien zitten om ooit samen te komen, alleen dat ze nu niet kan wa moek daar mee?

  vraag 3: nu ze gekwest is zou ze mij moeten aanvaarden in haar leven. hoe doe ik da?

  mvg tommy

 4. Jonathan Johnson says:

  @ tommy

  Je zit keihard in de friendzone

  Het lijkt erop alsof zei zich nu eenzaam voelt zonder haar ex-vriend en dan maar bij jou wat genegenheid wilt krijgen.

  Ze wilt geen seks met je omdat ze je ziet als vriend omdat ze de vriendschap niet wilt verpesten en ze is niet seksueel tot je aangetrokken.

  Je zult aantrekkingskracht moeten opwekken in haar. Het beste wat je kunt doen is een tijdje afstand nemen, werken aan jezelf (misschien wel een make-over) en dan heb je opnieuw een kans.

  Plaag haar, daag haar uit etc...

 5. Marky says:

  heeey, ik heb een vraag, heb vandeweek film gekeken met een meisje, ze is nog niet ontgroend en verder, maar toen we film aan het kijken waren, gleed mn hand heel langzaam der bh in, dat vond ze niet erg, maar ze zegt dat we goede vrienden zijn en niet weet of ze meer wil dan dat, hoe kan ik er beetje mee helpen dat ze tog een relatie wil ?

  • Jonathan Johnson says:

   Ik zou zeggen: heb eerst goede seks met haar!

   Als dat gebeurd zal ze wel van gedachten veranderen denk ik.

   Ga ondertussen gewoon mee in haar opmerkingen. Ga er dus niet tegenin met opmerkingen als: "Ja, maar...".

   Dat laatste gaat de kans allemaal verkleinen dat ze een relatie wilt, omdat je je dan hebberig/behoeftig gaat opstellen.

   Door haar opmerkingen heeft zij nu de macht in jullie vriendschap/relatie.

   • Marky says:

    het probleem is juist dat ze nog geen sex wil, zelfs geen kusje of zoenen, maar hoe zorg ik ervoor dat ze dat toe gaat laten ?

    • Jonathan Johnson says:

     Dat is een te brede vraag waarbij ik te weinig informatie heb.

     Het kunnen tientallen dingen zijn. Misschien is ze maagd, misschien denkt ze dat ze een slet is als ze snel seks heeft, misschien weet ze gewoon niet wat ze wil, misschien is ze bang dat als je seks hebt met haar dat je haar daarna niet meer gaat bellen etc. etc.

     Als je je situatie nog wat breder kan omschrijven, is er een grotere kans dat ik het antwoord weet.

     Ik raad je aan om die omschrijving op ons forum te zetten. Daar zullen meerdere mensen je vraag proberen te beantwoorden:

     vandaagvrouwenversieren.nl/forum/forum.php

 6. Michel says:

  ik ben stapelverliefd op een meisje ik heb er
  alles voor over om haar te krijgen maar
  ze heeft al een vriendje ze gaat het met die
  ander uitmaken maar ik weet niet wat ik moet
  doen ik heb haar al gevraagd maar ze zei nee
  omdat ze al een vriendje heeft als het met hun uit is ga ik het nog eens proberen
  ik hoop echt dat het iets word.
  plz geef me hiet tips voor
  groetjes michel

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d