Meneer Comfortabel

Man in gesprek met vrouwenIn m’n vorige post heb ik wat meer verteld over meneer sociaal en in deze post zal ik meneer comfortabel wat uitgebreider vertellen.

Net zoals bij meneer sociaal is er ook ‘het juiste moment’ om meneer comfortabel naar buiten te brengen.

Dit moment is wanneer je al wat langer in een conversatie bent met een groep. De meeste groepen zijn in een soort ‘kijk de kat uit de boom’ stand voordat en wanneer je ze opent.

Het kan heel kort duren maar misschien ook lang, maar uiteindelijk zullen ze zich openstellen en iets aan de conversatie toevoegen.

Hoe weet je wanneer dit is gebeurd?

Non-Verbaal: ze zullen stoppen met naar elkaar kijken, in de ruimte rondkijken en zullen hun aandacht op jou en wat je zegt richten. Verbaal: ze zullen meer toevoegen aan het gesprek. Ze geven langere antwoorden en stellen zelf ook vragen.

Meneer comfortabel is interessant en geïnteresseerd. Hij praat ongeveer vijftig procent van de tijd en luistert goed. Hij probeert vrouwen te begrijpen, dingen te zoeken die zij gemeen hebben en een band te creëren.

Meneer comfortabel zou moeten blijven tot op het moment dat je een band krijgt met de vrouw die je wilt. Wanneer dit gebeurt zal hij weer moeten swingen naar het derde en laatste karakter: De Verleider.

Meestal kan meneer comfortabel geen gesprek beginnen en vrouwen verleiden. Hierdoor wordt het genant wanneer hij voor de zoen gaat.

Meneer comfortabel is van de meeste mannen hun sterke punt. Negentig procent van de introverts is dan ook een meneer comfortabel. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar vaak zijn deze dan ook alleen maar thuis en weinig onder de mensen.

Bijna honderd procent van de keren dat mannen tegen me zeggen dat ze in de ‘friend-zone’ terecht zijn gekomen komt dat doordat ze te lang in het comfortabele karakter zijn gebleven.

Als je geen seksuele vibe hebt kan je nog zo goed zijn in het houden van gesprekken met een vrouw. Maar ben je niet van meer waarde dan haar beste vriendinnen of haar gayfriends.

In deze fase zou je als noodoplossing ook ’trucjes’ kunnen gebruiken waardoor ze zich meer aangetrokken tot je zou kunnen voelen.

Ook kan je even teruggaan naar de meneer sociaal in jezelf als je voelt dat haar aandacht wegebt.

Meneer comfortabel kan erg belangrijk zijn in een gesprek. Je bouwt met dit karakter een band op en verkrijgt vertrouwen bij een vrouw. Zoals ik al in een eerder geschreven post heb verteld is vertrouwen heel erg belangrijk wanneer je meer wilt van een vrouw!

Er zijn mensen die misbruik maken van dit karakter. Bijvoorbeeld, als een vrouw net gedumpt is door haar vriend of als ze überhaupt steun nodig heeft. Deze mensen (vooral mannen) gaan ze dan heel erg steunen in de hoop dat ze hem lief/leuk gaan vinden.

Zij beseffen dan niet dat een vrouw zich bijna nooit écht aangetrokken tot ze gaat voelen.

Helaas kun je meneer comfortabel  alleen gebruiken wanneer je ook één van de andere karakters gebruikt.

Met meneer comfortabel alleen kan je vaak geen gesprek beginnen met mensen en uiteindelijk een vrouw mee naar huis nemen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *