Lezersvragen van Vandaag Vrouwen Versieren

Lezersvragen over onderwerpen als vrouwen versieren, verleiden, aanspreken en dating tips voor mannen. Ontdek de meeste gestelde vragen hier.

Lezersvraag: Wat Als Iedereen Knip-en-Plak Berichten Gebruikt Op Datingsites?

Ontdek waarom het onzin is dat knip-en-plak berichten niet werken op datingsites en wat de manier is om oneindig veel dates te krijgen.
Doorgaan naar artikel »

Lezersvraag: Werken De Technieken Echt? Kan Je Echt Met Een Vrouw Dezelfde Avond Naar Bed?

Lezersvraag: werken jullie dating technieken echt? Kan het echt om dezelfde avond met vrouwen naar bed te gaan? Ontdek de antwoorden op deze vragen.
Doorgaan naar artikel »

Hoe Krijg Ik Dat Ene Meisje?

Lezersvraag: hoe krijg ik dat ene meisje? Ontdek het antwoordt op deze vraag door dating expert Oscar en mede-oprichter van Vandaag Vrouwen Versieren.
Doorgaan naar artikel »

Lezersvraag: Gelijk Smsen Na Date? Vrouwen Door Elkaar Halen?

In deze post ga ik in op 2 vragen. Nr. 1: Kan ik gelijk smsen na de date? Nr. 2: Als je meerdere vrouwen tergelijk date haal je ze dan niet door elkaar?
Doorgaan naar artikel »

Lezersvraag: Contact Houden Tussen de Date en het telefoontje?

Een veelvoorkomende vraag van één van onze leden. De vraag gaat over of je de vrouw nog moet bellen tussen de date en de dag dat je de date hebt ingepland.
Doorgaan naar artikel »

Lezersvraag: Vrouw Met Vriend Weet Niet Wat Ze Wil, Hoe Los Ik Dit Op?

**LEZERSVRAAG** Twijfelende vrouwen zijn vaker een probleem voor mannen vandaar dat jij hier misschien wat aan zullen hebben. Ontdek hier wat je moet doen.
Doorgaan naar artikel »