Nog Meer Voorspel, Hoe Meer Tips Hoe Beter

klaarkomende vrouw

Het artikel over voorspel hiervoor was nog maar het begin, er zijn nog ontiegelijk veel tips die ik maar al te graag met jullie wil delen want ik wil graag dat jou en de dames die jij versiert genoeg voldoening in bed kan krijgen. We moeten hard werken om de reputatie van de man weer goed te krijgen, er worden nog te veel grapjes gemaakt over dat mannen te snel klaarkomen en niks van seks afweten.

Persoonlijk begrijp ik zelf niet waarom mannen geen moeite zouden willen doen om, als is het een beetje, te onderzoeken hoe ze hun seks-vaardigheden naar het volgende niveau kunnen brengen.

Goed zijn in voorspel (seks in het algemeen) heeft heel veel voordelen; een goede reputatie en [veel] seks is ook nog eens gezond! Het zal je niet moeten verbazen dat vrouwen even veel, soms zelfs meer, dan mannen van seks houden. Maar aan de kant van vrouwen is er veel eis voor goede tot geweldige seks, een dame vertelde mij ooit; ”Goede seks is normaal, geweldig is zeldzaam en seks met een intieme connectie komt echt zelden voor.”

Ik durf te wedden dat jij al je portie verhalen en vooroordelen van ons (mannen) hebt gehoord, ben je het niet zat? Is het dan ook niet geweldig om te horen wanneer een vrouw aan je verteld dat er bijna geen goede mannen meer bestaan? Totdat ze jou was tegen gekomen.

In het volgende artikel deel ik meer tips over voorspel.

Veel lees plezier, is gegarandeerd…

Willekeurig Informatie

Het vorige artikel over voorspel was meer een gids, maar dit keer strooi ik even met tips zodat je er grondig doorheen kunt gaan. In de artikelen die ik schrijf zet ik er meestal een verhaal achter, de lezers vinden dat wel goed voor zover ik weet. Maar soms wanneer ik iets lees heb ik ook liever dat er niet omheen gepraat wordt en dat ik snel de kern feiten wil weten over, wat ik dan op dat moment aan het lezen ben, dus bij deze, alsjeblieft.

Tip #1 – Dirty Talk

Letterlijk vertaald is het ”vies praten” natuurlijk, maar dat is het niet. Dirty Talk is ook een sleutel factor voor tijdens het voorspel; zachtjes stoute dingetjes in haar oor fluisteren. Wanneer je haar in d’r hals aan het zoenen bent zou je iets kunnen fluisteren in de zin van; ”Je huid is zo zacht, ik kan hier zo lang van genieten” of ”zeg maar als je het sneller of rustiger wilt”. Dit zijn maar voorbeelden, natuurlijk moet jij zeggen wat bij jou past en wat toepasselijk is op het moment.

Tip #2 – Bijten

Zachtjes bijten kan ook heel leuk zijn om te doen, even in de oorlel bijten. Als ze dat niet zo chill vind zul je dat zeker wel merken, wat je dan zou kunnen proberen is haar zachtjes in haar nek te bijten, maar wel heel zachtjes. Heb je het gevoel dat ze wel tegen een stootje kan? Bijt haar dan iets harder om te laten zien dat jij ook wel tegen een stootje kan, of fluister in haar hoor; ”Bijt me zachtjes in m’n nek.” Een stoute suggestie fluisteren kan ook voor veel spanning zorgen.

Tip #3 – Masseren

Dit is best wel standaard, maar kan je het goed dan maakt het feit dat het standaard is helemaal niet uit! Wie houd er nou niet van een sensuele massage? Begin bij haar schouders, ga dan naar haar onderrug, terug naar haar schouders en wrijf rustig haar nek. Wees niet bang om aan haar te vragen wat ze wel en niet lekker vind, ze heeft dit liever dan dat je het de hele tijd fout aan het doen bent. Fluister het in haar oor; ”Wat vind je lekker…?” Of ”Wat wil je dat ik bij je doe…?”

Tip #4 – Speeltjes

Iets simpels zoals een veer kan heel opwindend zijn, om met een zacht voorwerp over haar buik heen te zweven of glijden, inmiddels over haar borsten en hals. De middelen met smaak die speciaal voor voorspel bestemd zijn, zijn echt GEWELDIG! Het is een absolute aanrader. Als je tijdens het voorspel deze tevoorschijn haalt zorgt het dan voor meer spanning.

*Idee: Sluit haar ogen, smeer het middeltje met kersen smaak over je lippen heen en zoen haar dan. Ze zal dan verrast zijn en laat je het aan haar zien, vervolgens, met je beste verleiders stem (diep, kalm en intiem) vraag je aan haar waar ze het middeltje wilt.

Tot Slot

Wil je nog meer tips weten? Laat dan een reactie achter. Een absolute aanrader is het zeer leerzame product; Orgasme Koning! Neem een kijkje hier op de site waar je deze kunt bestellen voor veel meer informatie over seks.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *