Dit Is Mijn Verhaal – Deel 3

We beginnen de week met het laatste deel van Mijn Verhaal. In deel 1 heb je kunnen lezen hoe ik begonnen ben en in deel 2 heb je kunnen lezen wat ik met mijn nieuwe kennis allemaal heb kunnen meemaken.

Er waren een aantal leuke reacties bij en daar ben ik dankbaar voor. Het is zeker een kwestie geweest van: actie ondernemen, vallen en opstaan, motivatie en een toewijding aan mezelf. Voordat ik serieus begon met vrouwen versieren was ik echt barslecht wanneer het op versieren neerkwam. Altijd maar in de ‘friend zone’ belanden, vrouwen niet durven aan te spreken, en ga zo maar door.

Ik heb er uiteindelijk veel meer uitgehaald dan alleen maar telefoonnummers verzamelen, op leuke dates gaan en (geweldige) seks met vrouwen hebben. Ik heb nieuwe kennis en informatie over psychologie en zelfverbetering ontdekt, die ook niets te maken heeft met vrouwen versieren, en die mij tot op de dag van vandaag heel erg goed heeft geholpen in verschillende (vaak moeilijke) situaties van het leven.

En hoe kan ik nou vergeten, dat als ik niet begonnen was met vrouwen versieren, ik nooit op deze site blogs had kunnen schrijven om de kennis met anderen te delen.

Veel leesplezier….

Opmerkelijke Ervaringen

Het was een nieuw jaar en ik was blij om weer terug in Nederland te zijn. Ik woonde nog steeds op mezelf en dankzij mijn avontuurtjes in Kenia van de afgelopen maanden had ik weer verse en nieuwe inspiratie om vrouwen te gaan versieren in mijn stadje, Amsterdam.

Ik liep op een avond in maart door de stad heen met een kennis. We gingen naar een kleine bijeenkomst van wat andere kennissen en vrienden van ons in een café op het Leidseplein. Zoals gewoonlijk is het gezellig, beetje lachen, beetje kletsen over van alles en nog wat en dan opeens zie ik een vrouw voorbij lopen en ik denk……. WAUW!!! Die MOET ik hebben. Ze had zo’n sexy lichaam, exotische look met een caramel huidskleur. Op z’n minst moest ik haar aanspreken. Je weet maar nooit wie er een toerist is dus ik sprak haar aan in het Engels.

Met haar gebroken Engelse, maar wel sexy, accent was ze dankbaar voor mijn compliment en nodigde ze me uit om bij haar en haar gezelschap te komen zitten.

Terwijl ik naar de tafel liep waar zij zat zie ik een beer van een kerel daar zitten met een andere donkere dame naast hem. Die beer was echt groot. Uiteindelijk blijkt het eerder een knuffelbeer te zijn, hij is leraar op de middelbare school! Nooit gedacht dat ik een docent van een middelbare school zou tegenkomen tijdens het uitgaan, achja, het zijn ook mensen.

De dame waarmee hij was is zijn date en de dame die ik aansprak had hun blijkbaar buiten spontaan aangesproken. *Perfect! Dat betekent dus dat de docent en zijn dame zich op hun date kunnen concentreren terwijl ik de sexy exotische dame versier. Ze was in het begin een beetje stil maar ze kwam steeds losser. Ik ging met haar mee naar buiten om te roken roken. Ik rook niet maar ik ga geen ‘nee’ zeggen tegen een uitnodiging waarbij ik eventjes alleen met haar kan zijn natuurlijk.

Tot mijn verbazing vertelde ze mij dat ze een exotische danseres was (stripper), terwijl ze eerder vertelde dat ze in de PR werkte in Portugal. Dat doen dames die erotisch dansen wel vaker, ze verschuilen vaak hun ware identiteit, en dat is begrijpelijk.

Uiteindelijk had ik de knuffelbeer docent, zijn date en de sexy exotische dame uitgenodigd om naar een andere club te gaan. Nou, lang verhaal kort, anders zit ik hier morgen nog te typen en kom ik niet toe aan mijn andere verhalen… Ik had met de sexy en exotische dame gedanst en gezoend, en nam haar mee naar mijn huis. Eenmaal bij mij aangekomen waren we gewoon aan het chillen en voor je het weet waren we alweer aan het zoenen, wat vervolgens leidde tot super-awesome-hete-wilde-sex.

Ze bleef de rest van het weekend bij mij, anderhalve dag, en vervolgens zette ik haar op de maandagochtend op de bus naar het Centraal Station.

Een beetje verliefd

Of het was april, of het was mei toen ik weer eens een avondje uitging in Amsterdam naar één van mijn lievelingsfeesten waar ik weer eens één van de meest sexy vrouwen had ontmoet. Een échte vrouw! Brede glimlach, mooi lichaam, energiek en natuurlijk… Een mooie donkere chocoladehuid. (Voor dit verhaal noemen we haar ”J”) Ze was Jamaicaans maar kwam uit Engeland, toevallig sprak ik haar eerst aan in het Nederlands maar wisselde heel snel van taal. Ik voel me altijd meer op mijn gemak wanneer ik Engels praat, want ik ben zelf Schots.

Ik had die avond buikpijn maar kreeg het wel voor elkaar om haar nummer op te slaan in mijn telefoon, en zij die van mij.

Toen ik haar probeerde te bellen of sms’en antwoordde ze niet of belde ze niet terug. Een tijdje later ging de telefoon wel over maar ze nam niet op, natuurlijk overkomt mij dit weer! Ontmoet ik eindelijk een vrouw die ik daadwerkelijk geweldig vind en neemt ze niet op. Totdat ze mij belde! Ik was mijn huis aan het opruimen toen ze belde en ze vertelde me dat ze het heel erg druk had.

Beperkt Vrijheid

In de tussentijd dat ik haar niet sprak kwam mijn vrijheid een beetje ten einde omdat ik mijn geld te snel uitgaf aan van alles en nog wat. Merendeels aan de avonturen van de vorige verhalen. Reizen zoals ik dat deed was niet echt goedkoop en in Las Vegas…. Tsja…. Is het ook niet echt goedkoop. Maar ik heb er totaal geen spijt van.

Ik moest uit mijn kleine paleisje en terug naar mijn oude kamer in m’n moeder haar huis.

Twee à drie maanden gingen voorbij voordat ik J weer sprak. We hadden op Centraal Station afgesproken, maar ik had geen plek voor mezelf meer. Maar hield dat me tegen? Gelukkig had ik een alternatief en een hele goede kennis van wie ik toestemming had om haar naar zijn huis te brengen.

Als ik even een stukje van het verhaal mag overslaan: J en ik waren in de slaapkamer van een andere kennis van ons die op vakantie was. Mijn kennis die er was vond het wel erg, maarja, ik had een beetje schijt eraan eigenlijk. Ik zat met een mooie dame alleen in een slaapkamer, hallooooooooo!!  Terwijl de kennis die nu op vakantie was mij wel toestemming had gegeven om in zijn bed te slapen maar hij vertelde me ook: ”GEEN SEKS IN MIJN BED”

Die regel had ik tot diep in de nacht overschreden,  en wel vijf keer gedurende de avond.

Na een dromerig mooie ochtend nam ik de afscheid van J bij de tramhalte, het was zeker een dame die ik wel wat vaker wilde zien. We waren in totaal zes à zeven maanden met elkaar, alhoewel wegens teveel complicaties moest het uit. Vooral wegens een leeftijdsverschil van achttien jaar.

Het Heden

Dit jaar is het vrij rustig maar ik ben zeker niet gestopt. Ik wilde me de laatste tijd meer op werk (vinden) concentreren maar daarentegen is het wel tot nu toe een leuk jaar geweest qua vrouwen versieren. Onder andere: Een dame uit Israël die ik op het werk had ontmoet, een leuke date mee had gehad en gezoend. Een dame uit Frankrijk (maar van afkomst Colombiaans, ooh lala) en daar zeker een heel leuk weekend mee gehad. Die is nu alweer terug in Frankrijk aan het werk.

En laatst nog een ‘relapse’ gehad met J. Ik moet wel even toegeven: het is heel complex tussen ons maar ik ben wel echt verliefd op haar. En dat is het ding nu, we zijn hartstikke verliefd op elkaar maar kunnen er niks anders mee dan het laten gaan. We zitten op twee totaal verschillende punten in ons leven wat onze relatie (als we bij elkaar zouden zijn) tot een doodlopend einde zou brengen. Dus hebben we besloten op het over te laten aan de tijd, of tot één van ons weer het land uit gaat.

Lessen

 • Een plek voor jezelf is SUPER handig. Persoonlijk vind ik dat wanneer een man een woning voor zichzelf heeft dat hij er dan voor vijfenzeventig procent van de weg al is. De rest is een beetje theorie- en praktijkkennis op doen, dat in actie zetten en voilá!
 • Wanneer een man alleen is met twee vrouwen kan hij vast wel eentje aan jou lenen. Niet bang zijn om of de groep te benaderen, of wanneer je één van de twee dames alleen ziet lopen die dan te benaderen. Met een goede presentatie om te laten zien dat je een geweldig persoon bent zal de groep al het werk voor je doen en jou met één van de twee dames koppelen.
 • Gebruik altijd een condoom wanneer je voor het eerst met iemand in bed springt! Je gezondheid is veel waardevoller dan een avondje seks, je wilt hier niet via de enge manier achter komen…
 • Als je geen plek voor jezelf hebt, zijn er zat andere alternatieven, plan het wel goed in!

The End

Beste heren, ik ben deze serie van verhalen begonnen op verzoek van de lezers. Dit was dus Mijn Verhaal, over hoe ik begonnen ben en hoe het tegenwoordig met mij gaat. Ik ben altijd bezig met vrouwen versieren, flirten, nummers uitwisselen en nog veel en veel meer, ik hou van vrouwen! Stel dat je alsnog sceptisch bent over mij en mijn manier van doen, tsja……..

DIKKE PECH !!!!!!!!!!!! 😀

Groetjes, Arellius

*Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten, en bedankt voor het lezen van Mijn Verhaal! 🙂

3 Reacties op "Dit Is Mijn Verhaal - Deel 3"

 1. Bas

  says:

  Nice, valt me dat je veel op donkere meiden valt.. Niets mis mee. Maar had wel graag een verhaal gehoord waarin je een pure Nederlandse blonde meisje had versierd bij wijze van. Gr

 2. Rickos

  says:

  Ieder zijn eigen smaak :) bij nederlandse meisjes werkt het ook ... maar al te goed ! natuurlijk is initiatief heel belangrijk. Dan voeg je de juiste technieken kennis , combinatie toe & ben je een stuk minder bang om af te gaan en alles pakt gewoon veel beter uit ! Ik heb respect voor deze Heer, het is geen makkelijke weg om zo te worden en zo ver te komen :D Doorzetting wilskracht theorie & praktijk dat is wat je nodig hebt .... Kortom ik vind het een Cool stukje
  Groet en tot het volgende Artikel

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *