5 Belangrijke Redenen om NOOIT een Liefdesverklaring te Doen

Misschien is het volgende je weleens overkomen. Je bent bezig met een vrouw, je voelt wel een klik en je hebt het idee dat dit misschien wel ergens heen gaat. In een zwak (of dronken) moment laat je de volgende woorden je lippen passeren: “ik hou van je”. Haar reactie is enigszins ongemakkelijk, of misschien lacht ze je wel uit. Niet veel later bloedt het dood tussen jullie.

Mannen hebben vaak het idee dat vrouwen naar niets anders dan liefde op zoek zijn. Zij denken daarom dat het wel kan om te zeggen dat ze van iemand houden. Hier vergissen ze zich echter enorm in. Als jij een vrouw wilt versieren, op de korte of langere termijn, dan zou ik je aanraden om nooit een liefdesverklaring te doen. In dit artikel leg ik je uit waarom dat geen goed idee is.

Let natuurlijk wel: ik heb het hier niet over situaties waarin je al een langere relatie hebt met iemand. Als je in een langdurige relatie nooit hebt gezegd dat je van elkaar houdt, dan acht ik zelfs de kans groot dat er iets mis is. Wanneer ik zeg dat je “nooit” een liefdesverklaring moet doen, bedoel ik dus dat je dat nooit moet doen als je een vrouw nog moet versieren.

Ik zal in dit artikel gaan stilstaan bij de volgende redenen om nooit een liefdesverklaring te doen:

  • Het komt wanhopig over
  • Het kan obsessief of stalkerig overkomen
  • Het kan haar beeld van je mannelijkheid schaden
  • Je haalt de spanning uit het flirten
  • Je legt onnodig veel druk op haar
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Reden 1: Het komt wanhopig over

Ieder realistisch persoon weet ook wel dat je helemaal nog niet van iemand kan houden als je nog bezig bent om iemand te versieren. Je kent iemand nog helemaal niet zo lang, en jullie zijn nog bezig om elkaar te leren kennen. Toch zijn er mannen die in dit stadium al denken van iemand te houden, en dit ook kenbaar maken.

Stel je eens voor dat jij de vrouw was in deze situatie. Een man met wie je een paar keer hebt gedatet zegt dat hij van je houdt, wat zou jij dan denken? Ik gok zomaar dat dat niet is: “goh, wat grappig dat deze man zo snel weet of ‘ie van iemand houdt”. Waarschijnlijk geloof je er geen snars van, en ga je op zoek naar een andere verklaring voor zijn gedrag.

Je komt dan al snel tot de conclusie dat hij wel wanhopig zal zijn. Een man die te snel een liefdesverklaring doet, komt over alsof hij zo snel mogelijk op zoek naar een relatie is. Nou is het in principe best een aantrekkelijke kwaliteit als iemand jou ook aantrekkelijk vindt. Maar als iemand na een weekje al zegt dat hij van je houdt, lijkt het er meer op dat hij gewoon überhaupt iemand zoekt.

Zou jij liever in een duur restaurant eten, of in een restaurant waar een bord op de deur hangt met ‘wil er alstublieft iemand komen eten’?

Wanhoop is nooit aantrekkelijk tijdens flirten

Bovendien is het zo dat flirten en versieren net als een spel zijn. Voor een spelletje is het wel vereist dat je een beetje moeite moet doen. Keer op keer is gebleken dat mensen veel sneller voor iemand vallen als ze het idee hebben dat iemand een beetje onbereikbaar is. Wanhoop is daar natuurlijk precies het tegenovergestelde van; erg aantrekkelijk vinden vrouwen dat niet.

Héél af en toe zul je een vrouw tegenkomen die net zo wanhopig is als jij. Dan kan het misschien niet eens zoveel kwaad om een plotselinge liefdesverklaring in haar schoot te werpen. In het overgrote deel van de gevallen zal dit echter niet het geval zijn, en zul je er een vrouw alleen maar mee afschrikken. Daarom is mijn advies om dat risico niet te nemen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Reden 2: Het kan obsessief of stalkerig overkomen

Zojuist heb ik je uitgelegd dat je een vrouw kan afschrikken met een te vroege liefdesverklaring. Een vrouw snapt ook wel dat je helemaal niet zo snel van iemand kan houden. Waarschijnlijk zal ze dus denken dat je wanhopig bent. Dat is echter niet de enige conclusie die vrouwen in zo’n situatie kunnen trekken. Ze kunnen ook denken dat je overkomt als een stalker.

Iemand die na een paar dates zegt dat hij van je houdt, kan natuurlijk gewoon heel wanhopig zijn, maar het is ook precies wat een stalker tegen je zou zeggen. Zulke mensen zijn obsessief met iemand bezig. Zij kunnen die persoon niet loslaten, en hebben in hun hoofd al een heel beeld van deze persoon opgebouwd. Dat dit niet de meest stabiele personen zijn, en ook niet bepaald ideale partners, spreekt hopelijk voor zich.

Een liefdesverklaring is als een plakboek met foto’s van jullie twee: heel leuk na een paar jaar, niet zo leuk na twee dagen.

Daarnaast zijn mannen die te vroeg een liefdesverklaring doen, vaak ook degenen die veel intiemer en persoonlijker met een vrouw omgaan. Hierdoor zal een vrouw er nog sterker van overtuigd raken dat ze met een eng stalkerstype te maken heeft.

Als een vrouw het idee heeft dat je een ongezonde obsessie met haar hebt, dan kan ze van alles voelen, van angst tot woede tot walging. Eén ding is echter zeker, heel positief zal ze niet over je denken. Vanaf dat moment durf ik wel te zeggen dat je kansen verkeken zijn. Nog een reden dus om dit gewoon niet te doen.

Reden 3: Het kan haar beeld van je mannelijkheid schaden

Oké, oké, ik hoor sommigen van jullie al boos worden, dus ik zal mezelf even uitleggen. Ik bedoel natuurlijk helemaal niet te zeggen dat je minder mannelijk bent als je van iemand houdt. Mannen en vrouwen houden allebei van anderen, en liefde is gewoon iets dat standaard in de mens zit.

Ik zeg dus niet dat je minder mannelijk bént, maar dat een vrouw je als minder mannelijk zal zien als je te vroeg met een liefdesverklaring op de proppen komt. Hoewel het nergens op slaat dat mannen niks zouden voelen, is dat wel een beetje het stereotype dat in de samenleving overheerst.

Hetzelfde principe kun je zien in het feit dat mannen en vrouwen allebei verdrietig kunnen zijn. Alleen kijken we er veel meer van op wanneer een man huilt, dan wanneer een vrouw dat doet. We weten allemaal dat het onzin is, maar het beïnvloedt onbewust wel hoe we naar anderen kijken.

Als jij je hart opent tegenover een vrouw, is er een goede kans dat je in haar ogen een stuk minder mannelijk bent dan ze eerst dacht. Mannen horen in de ogen van de samenleving sterk te zijn, en daar hoort in de ogen van velen een gebrek aan emotie bij. Zelfs de meest vrijgevochten vrouw zal dit soort gedachten hebben meegekregen tijdens haar opvoeding.

Als het uiteindelijk tot een relatie komt, dan zal er nog genoeg tijd zijn voor liefdesverklaringen en intimiteit. Tot die tijd raad ik je gewoon aan om een klein beetje mee te gaan in het macho beeld dat de samenleving heeft van mannen. Voor het versieren zal dit bij de meeste vrouwen toch echt een stuk beter werken.

Reden 4: Je haalt de spanning uit het flirten

Iets wat bij flirten, daten en versieren heel belangrijk is, is spanning. Deze spanning wordt deels veroorzaakt door seksuele aantrekkingskracht, maar ook door de onzekerheid die met het hele proces gepaard gaat. Je weet niet precies wat je van elkaar vindt, en het is spannend om daarachter te proberen te komen.

Dit is ook de reden dat mensen soms hard to get spelen, naast de al eerdergenoemde reden dat het aantrekkelijk is om moeite te moeten doen. Door hard to get te spelen, vergroot je de onzekerheid en het mysterie een beetje. Hierdoor neemt de spanning tussen jullie alleen maar toe en wordt de kans groter dat het ergens toe leidt.

Als er iets is waarmee je die spanning weghaalt, is het wel een liefdesverklaring. Zodra je haar vertelt dat je van haar houdt, is het voor haar meteen duidelijk hoe de verhoudingen liggen. Het mysterie en de onzekerheid zijn ervan verdwenen. Dit haalt een hele hoop spanning uit het proces weg, waardoor de chemie tussen jullie waarschijnlijk flink zal afnemen.

Het verleidingsspel is niet echt een spel meer als je niemand meer hoeft te verleiden.

Het is dus beter om je gevoelens zoveel mogelijk voor je te houden, omdat je haar zo een beetje aan het gissen houdt. Wel kan het goed zijn om een beetje te hinten, want dat zal haal alleen maar meer nieuwsgierig maken. Een emotieloze rots zijn is dus ook niet goed, je zal een goede balans moeten weten te vinden.

Reden 5: Je legt onnodig veel druk op haar

Misschien geloof jij wel écht dat je van iemand houdt. Misschien gaan alle hiervoor genoemde redenen niet op voor de wondervrouw waar jij mee te maken hebt. Zelfs in dat geval is er nog een reden waarom je een liefdesverklaring beter achterwege kan laten. Je legt de vrouw in kwestie namelijk een heleboel druk op door dit te doen, en dit kan vervelende gevolgen hebben.

Als jij tegen iemand zegt dat je van haar houdt, dan krijgt zij impliciet de verwachting dat ze dat binnen een redelijke tijd moet terugzeggen. Waarschijnlijk weet ze echter helemaal nog niet wat ze van jou vindt. Hierdoor dwing je haar om veel te serieus na te denken over haar gevoelens richting jou. Dat is iets wat je in een vroeg stadium zeker nog niet wilt.

Ze kan er bijvoorbeeld achter komen dat zij (nog) niet van jou houdt. Maar dat is natuurlijk iets wat je beter niet expliciet tegen iemand kan zeggen met wie je aan het flirten of daten bent. In dat geval kan ze de situatie dusdanig ongemakkelijk vinden, dat ze het contact tussen jullie twee maar helemaal afbreekt.

Ze wil niet liegen, en als ze zegt dat ze niet van je houdt is het ook klaar.

Het kan echter ook de andere kant op gaan. Door tegen een vrouw te zeggen dat je van haar houdt, kun je ook het signaal geven dat je wat jullie hebben heel serieus neemt. Dit kan haar ook in die richting gaan duwen. Zo komt ze misschien tot de conclusie dat ze wel serieus met jou verder wil. Dit is natuurlijk super; tenzij jij je later toch bedenkt, dan heb je een probleem.

Als vuistregel zou ik zeggen dat je het maar beter heel zeker kan weten voordat je een liefdesverklaring aan iemand aflegt. Daarnaast kun je maar beter een heel sterk vermoeden hebben dat zij ook sterke gevoelens richting jou heeft. Dit is meestal pas het geval als je al heel dicht bij een relatie bent, en tot die tijd zou ik dit sterk afraden.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d