Misconcepties Over Mannen En Vrouwen

flirtsignalen

Mannen doen heel vaak hun uiterste best om vrouwen te begrijpen, en vrouwen klagen veel over het feit dat mannen te simpel zijn maar daarin tegen snappen ze mannen ook niet.

Als een man zijn vrouw een compliment geeft met dat ze er mooi uit ziet dan weet de vrouw niet zeker of de man het meent, en als de vrouw een keertje iets spontaan wilt doen dan komt het ook nooit goed uit voor de man.

Er zijn een heel aantal mannen die te kortzichtig denken en die alle vrouwen ”bitches” noemen na dire gefaalde relaties. Als de hart van een vrouw wordt gebroken zijn dan opeens alle mannen, voor een tijdelijke periode, klootzakken. Helaas kan dit bij sommige vrouwen heel lang bij blijven.

Vrouwen zeggen wel dat ze een bescheiden, lieve en zorgzame man willen, alhoewel wanneer zo iemand aan komt huppelen dan gaat ze toch voor de klootzak waarvan de lieve jongen weet dat de klootzak (player) haar gaat dumpen.

Hij dit, zij dat, nee hij doet dit maar zij doet dat. Mannen zijn raar, vrouwen zijn raar, wij zijn allemaal raar op een ander niveau, het concept van ”normaal” kun je niet universeel over uit komen.

In deze artikel deel ik mijn perceptie over wat mannen over vrouwen denken, en vice versa.

Veel lees plezier…

Misconcepties Over Mannen

Vrouwen denken vaker dat een goed uitziende jongen een player is, tenminste, dat vermoeden ze want soms kan het te goed om waar te zijn. Ze denken dat hij vast wel wat andere dames aan de lijn houd, en in de meeste gevallen blijkt het ook zo te zijn, maar wij als…naja, ik wil niet zeggen ”betere” mannen, ook al focussen wij ons op het gedeelte waar wij vrouwen beter willen behandelen, wij hebben gewoon een andere gang van gedachten dat prettiger is voor vrouwen, nietwaar?

Dus bij deze moeten we onze reputatie als goede mannen verdedigen en zelfs aan onze one-night-stands laten zien dat er mannen zijn die vreedzaam zijn met vrouwen en ook nog eens empathie tonen. Dat allemaal terwijl het ook nog eens ons doel is om goede tot geweldige seks aan de vrouw willen laten beleven.

Friend-Zone

Je komt in de Friend-Zone als je de volgende gedragingen aan neemt;

 • Beleefd doen en niet willen aanraken/seksueel en fysiek escaleren omdat je denkt dat je haar beledigd.
 • Altijd de luisterende oor willen zijn.
 • Er voor haar zijn als een kennis en denken dat dit romantisch is.
 • Te gretig doen.

Als je dit doet dan heb je vast wel; ”Ik zie je als een broertje..” gehoord, of; ”Ik vind je wel lief, maar……” en ik kan begrijpen dat die ongelofelijk veel steekt. Vertrouw me, ben er wel meer dan één keer geweest, niet voor herhaling vatbaar.

Klootzak

 • Schijt hebben aan haar.
 • Geen empathie tonen.
 • Alleen denken aan je eigen plezier, vooral wanneer het op seks neerkomt.
 • Liegen.

Zo kan het lijstje wel door gaan.

Goede Man

 • Toont empathie, maar heeft wel seksueel charisma.
 • Goed in bed, denk meer aan de vrouw.
 • Luistert aandachtelijk, maar nog niet op een ”best-friends-forever-troetelbeertje” manier.

Zo kan het lijstje ook wel door gaan, als je een aantal van mijn (onze) blogs hebt gelezen dan snap je wel waar we op richten.

Misconcepties Over Vrouwen

Mannen denken alleen omdat een vrouw er lekker uit ziet en een neutraal gezicht heeft ze dan gelijk kapsones heeft. Het is een hersenkraker voor mij waarom mannen dat überhaupt zouden denken. Waarschijnlijk ligt het aan het feit dat deze mannen niet zo veel met vrouwen om gaan of niet genoeg mensen kennis hebben om de verschillende gezichtsuitdrukkingen te onderscheiden.

Vrouwen zitten niet stil wanneer ze boos zijn, ze staren niet en als ze boos zijn dan zitten ze niet diep in gedachten. Shit hey, waarom zou een vrouw uitgaan als ze boos is? Je zou pas merken dat er iets aan de hand is wanneer ze juist helemaal los gaat omdat ze even iets wilt vergeten. Vrouwen zijn goed in het verbergen van emotionele lekkages, en onthou dat heel erg veel vrouwen, bijna allemaal, een hele goede intuïtie hebben.

Een Bitch? Welnee..

Alleen omdat een vrouw een man afwijst, betekent het niet dat ze een bitch is. Waarom mag zij het recht niet hebben om gretige en hebberige mannetjes af te wijzen? Het is maar goed dat ze dat doet want anders zou er helemaal geen ruimte meer voor jou zijn. Ze wijst die engerds juist af omdat ze hun niet ziet als potentiële (seksueel) partner, misschien jou wel?

Conclusie

Bij deze heb ik het natuurlijk tegen de mannen, en vrouwen mogen ook stiekem meekijken. Probeer voor jezelf altijd de houding van een vrouw goed te interpreteren; wat heeft ze aan, wat laat ze zien met haar lichaamstaal, ga je voor de instant-date of wissel je nummers uit.

Wat het dan ook is, je moet een vrouw benaderen om erachter te komen hoe zij is als persoon. Die mooie dame in de discotheek is niet dezelfde persoon als de mooie dame die je de volgende dag door de winkel straat ziet lopen, we zijn allemaal uniek, zet de focus op haar eerst te leren kennen, ze zult je daar sowieso wel dankbaar voor zijn.

Groetjes, Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *