Angst Overwinnen Om Mooie Vrouwen Aan Te Spreken

Angstige manHet grootste probleem voor mannen is vrouwen aanspreken omdat dit veel angst met zich meebrengt.

Vandaag ga ik je wat inzichten geven in het overwinnen van deze angst.

Ook geef ik je één van mijn beste tips over hoe je er beter mee kunt omgaan.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Angst Overwinnen Is Al Een Missie Op Zich

Veel mannen willen direct resultaat bij het aanspreken van vrouwen. De investering om een vrouw aan te spreken, waarbij de angst doorbroken moet worden, moet voor hen ook direct leiden tot succes.

Helaas kan dit niet. Er zullen namelijk altijd vrouwen zijn die geen interesse hebben…

Als je veel angst hebt om vrouwen aan te spreken (en met name mooie vrouwen), moet je bedenken dat als jij het durft dat je daarmee al je eigen angst hebt overwonnen… Of het nou tot succes leidt of niet.

Stel dat je niet durft te skiën van een piste, maar je doet het uiteindelijk toch en valt direct na de eerste bocht… Dan heb je toch nog steeds je angst overwonnen?

Het is alleen zo dat mensen uiteraard snel een angst willen overwinnen en er dan ook direct goed in willen zijn. Helaas is dat laatste uiteraard niet direct mogelijk.

Geef jezelf dus al een klopje op je schouder als je een mooie vrouw hebt aangesproken, ook al loopt het gesprek slecht of als de vrouw direct wegloopt.

Iedereen Heeft Last Van Angst

Vaak denken mannen dat ze de enige zijn die zo’n extreme angst hebben bij het aanspreken van vrouwen. Wat ze zich niet realiseren is dat de meeste mannen exact dezelfde emoties ervaren als zijzelf.

Ze denken dus dat hun probleem heel persoonlijk is en dat zij de enige zijn… Wat de valkuil daarbij vaak is, is dat dat juist de dingen zijn waar een heleboel andere mensen ook last van hebben.

Dat is het idee van ‘hoe persoonlijker, hoe universeler’, bedacht door een psycholoog waar ik nu even niet de naam van weet.

Het idee is als volgt… Hoe meer jij denkt dat een bepaalde gedachte of emotie persoonlijk is, hoe meer mensen daar ook mee te kampen hebben.

Het is alleen zo dat bijna niemand over die super gevoelige onderwerpen durft te praten in het openbaar. Al deze mensen houden het probleem voor zichzelf omdat ze denken dat zij de enige zijn en niemand hen zal begrijpen (en misschien wel zal uitlachen).

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Goede Tip Om Angst Te Overwinnen

Eén techniek (volgens mij uit de NLP) die je kunt gebruiken om toch je angst te overwinnen is om je toekomst in te beelden op het moment dat er een mooie vrouw voor je staat die je wilt aanspreken.

Het gaat als volgt:

 1. Je ziet de mooie vrouw,
 2. Je bedenkt hoe je je gaat voelen nadat je haar hypothetisch hebt aangesproken,
 3. In het geval van succes is het allemaal prima. In het geval van afwijzing, beloof je jezelf dat je het jezelf niet kwalijk zult nemen en dat je nog steeds positief over jezelf denkt… Hoe slecht het ook gaat. Je gaat dus naar jezelf kijken op een manier van onvoorwaardelijk liefde.
 4. Tot slot ga je jezelf het kwalijker nemen als je de vrouw niet aanspreekt dan wanneer je deze wel aanspreekt (wat er ook zal gebeuren) omdat je met niets doen niets verder komt in het leven.

Spreek De Mooiste Vrouwen Aan Die Je Wilt…

Wil je nog meer tips en ook zeker praktische tips krijgen om je angst te overwinnen om vrouwen aan te spreken, zelfs als je denkt dat ze buiten je bereik liggen?

Dan kun je hierover informatie vinden in ons eBoek Vandaag Vrouwen Versieren + 3 bonus eBoeks.

In dit eBoek zullen we je zes technieken leren om af te rekenen met je aanspreekangst, zodat je de vrouwen kunt ontmoeten en daten die je altijd al had willen hebben. Niet alleen dat, want je kunt natuurlijk ook een relatie opbouwen met één van deze vrouwen.

Het aanspreken van vrouwen zal altijd de eerste stap zijn van de ontmoeting, dus als je meer vrouwen wilt daten (en misschien je droomvrouw vinden) zal je toch echt dit onder controle moeten krijgen.

 

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "Angst Overwinnen Om Mooie Vrouwen Aan Te Spreken"

 1. alphonse

  says:

  Het is wel zo dat angst je paraliseert om een vrouw aan te spreken ,op straat in de disco bar kroeg etc..de angst om afgewezen te zijn en gevoel van belachelijk is groot.Maar als men toch de streep overloopt voelt het beter dan het niet te hebben gedaan zelf als men een blauwtje opdoet.Ik heb nu mijn angst overwonnen met dat berichtje te typen.

 2. Romero

  says:

  conquer your fears and you will conquer death

  alexander the great

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *