Ook Al Ben Je Niet De Knapste…

aangetrokken vrouw

…Dan maakt het geen ene donder uit!

Voel jij je wel eens geïntimideerd door de welbekende ‘mooi-boys’ in de discotheek? Heb jij ooit gedacht dat jij niet knap genoeg bent om de mooiste vrouw in de club te versieren? Misschien denk je dat als je er voor gaat dat het toch niet uitmaakt want ze gaat toch voor die knapperd die aan de bar hangt.

Nou, ik heb goed nieuws voor je. De mannen die hun knappe looks mee hebben kunnen ook zo onzeker zijn als de pest! Ze hebben ook hun issues en schijten ook in hun broek wanneer een mooie vrouw langs loopt. Moet je maar eens opletten als je een mooi-boy ooit betrapt op vreemd gedrag wanneer er een bloedmooi meisje in de buurt is. Te grappig af en toe.

Soms zie ik een niet zo knappe man met een super mooie dame hand in hand lopen en ik vroeg me dus af hoe dat kon. Nu kan ik me wel genoeg bedenken hoe het hem is gelukt. En dat is wat ik met jullie in dit artikel ga delen.

Veel leesplezier.

Charisma

Laten we ervan uitgaan dat je dit leest omdat de begintekst jou aangesproken heeft. Je voelt je niet één van de knapsten en dat weet je, helemaal niks mis mee om je dat te realiseren. Alhoewel, ik durf te wedden dat er genoeg vrouwen op aarde zijn die jou wel knap vinden. Complimenten terzijde, de vraag is aan jezelf: Waarom vind jij jezelf niet knap? Ik hoop niet dat je tegen jezelf aan het liegen bent en je jezelf wijsmaakt dat je lelijk bent, want zo ver hoort het niet te gaan.

Iedereen heeft wel iets moois te vertellen en te delen.

Voordat ik echt bezig was met vrouwen versieren maakte ik mezelf ook wijs dat ik lelijk was. Naarmate ik steeds meer vrouwen ging versieren en het steeds gekker werd kreeg ik beetje bij beetje meer complimenten. Eén van de mooiste complimenten ooit was dat een dame in een club aan me vertelde dat ik een soort van modellen look had.

Ik stond echt versteld!!! Hoe dan?! Ik?! Een modellen-look??? Hoe gek het ook klonk ze meende het, en waarom ik ook zo verbaasd was is omdat zij ook heel mooi was, echt mooi. En je kan je wel voorstellen hoeveel mannen zij tegen komt, en dan viel ik in de categorie van modellen! Wow…En wat alles nog grappiger maakt is dat het niet de eerste keer was, ik hoorde het zelfs sporadisch. Ik neem het allemaal niet te serieus en laat het niet naar m’n hoofd stijgen, maar het is een compliment waar ik alleen van had kunnen dromen, om heel eerlijk te zijn.

Waar het aan lag? De ervaring die ik dan tot op dat moment had opgebouwd in combinatie met een feel-good vibe en zelfvertrouwen zag zij waarschijnlijk iets in mij wat me dus hielp om een iets mooiere uitstraling te creëren.

Ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Het kost tijd en energie om een vrouwvriendelijk, sensueel en seksueel charisma op te bouwen. Het is een gevoel dat niemand je kan geven maar iets waar je zelf voor moet werken. Een knap uiterlijk helpt je maar tot zo ver, maar zelfs de knappe mannen kunnen het goed verpesten.

Denk je dat een vrouw met een man blijft praten als hij stinkt? Hell no! Ze is dan even snel weg, ook al stond zijn foto op de voorkant van een populair mannen modeblad.

Verhaaltje

Ik was een keer in Zaandam uitgegaan, mijn eerste jaar dat ik helemaal los ging om elk weekend vrouwen te gaan versieren. De discotheek was leeg, er waren maar drie meiden, best mooi, en ik was er met twee goede vrienden van me.

We gingen niet gelijk met de dames praten, we waren eerst zelf aan het chillen, beetje dansen en dan opeens kwamen er nog wat jongens de discotheek binnen. Diamanten oorbellen, getinte huidskleur, goed gekleed en een gezicht plus lichaam waar vrouwen niet van wegdraaien. (No-homo) Ik keek naar mijn vrienden en ze keken weer terug naar mij met dezelfde blik, ja hoor. De jongens die net binnen kwamen als rappers in een videoclip stapten direct op de drie meiden af. Nou eigenlijk, de stoerste van de jongens ging erop af terwijl de anderen toekeken.

De meiden reageerden niet zo heel positief, eigenlijk vrij bot.

Na een tijdje kwamen mijn vrienden en ik wel aan de praat met de meiden en ik vroeg aan één van ze, uit nieuwsgierigheid: ”Wat vertelde hij aan jullie?”

Hier komt het hoor…

”Nou, hij vroeg mij de hele tijd om mijn msn. Hij vertelde die van hem, maar het was zo lang dat ik dat niet kan onthouden. Hij bleef erop aandringen.”

En ik dacht van, wow! Ik dacht dat alle knapperds (no-homo) wel een iets, maar dan ook iets beter praatje dan dat hadden! M…S…..N?! Kom nou. We zijn geen twaalf meer.

Uiteindelijk was ik aan het einde van de avond met één van de drie dames buiten aan het zoenen, we hadden nummers uitgewisseld en daar bleef het toen bij. Maar dat was niet het mooiste van de avond. Eén van de beste lessen die ik heb geleerd die avond:

Looks helpen je alleen tot zo ver, er zijn zoveel mannen die met kinderachtige zinnen en praatjes komen. Het is té ongelofelijk voor woorden! Jij hoeft je geen zorgen te maken, vrouwen zijn veel meer gevoelsmensen dan mannen. Een goed innerlijk en een leuk gevoel voor humor zijn zeer aantrekkelijke aspecten.

6 Reacties op "Ook Al Ben Je Niet De Knapste..."

 1. rickos says:

  Mooi Artikel !!

 2. fernando says:

  mooi en duidelijk artikel!!!
  @ arellius :

  het klopt wel wat je zegt.... want die jongens maakten hun intenties meteen duidelijk. M.a.w. ze gingen uit voor meisjes en niet voor het plezier (hyena gedrag:p).
  Dit is iets waar de meeste meisjes op afknappen en ze het gevoel krijgen dat ze als prooi gezien worden. Elke vrouwenversierder wil uiteindelijk sex met een dame, alleen deze jongens gedroegen zich als een hyena :p. Ze toonde geen interesse in hun leven ofzo...

  Stel dat een knappe jongen alleen de looks heeft en verder niks.....
  En dus hij geen gevoel voor humor, plaagt hun niet, wekt geen positieve emoties op bij de dames, lacht niet etc...
  kortom kan degene niets van zijn innerlijk laten zien behalve zijn uiterlijk.

  Ik moet wel erbij vermelden dat sommige jongens die ik ken de looks hebben en niet echt vrouwen durven te verleiden.
  En als er toch een DAME op HEM afstapt, (meestal gebeurt er iets onbewust, tegen elkaar aanstoten ofzo) en ze aan de praat raken....... loopt die dame na 5 -10 min weg van hem.

  Ik kijk dan vaak na hoe de conversatie gaande is en kan vrijwel meteen concluderen dat "t een saai gesprek is en dat de dame zich verveeld. (interview gesprek)
  Ik vraag dan wel eens aan die jongen wrm ze weg liep en hij zei dat dat meisje vroeg aan hem '' wat heb je meer te bieden dan alleen je uiterlijk, want er zijn genoeg knappe jongens in de tent'' hij stond toen met zijn mond open.
  Kortom, zijn sociale zelfvertrouwen ontbreekt en heeft niets anders te bieden dan zijn uiterlijk.

  Uiteindelijk nam dat meisje vervolgens de benen. ik schat dat zij 21 jaar was ofzo.... dus laat staan waar een meid op zoek is in een jongen als ze 27 jaar oud is..... dan is zij op zoek na een serieuze relatie.. denk daar maar eens over na.

  @ Arrelius

  Waren dat buitenlanders ? (marokanen, turken, afrikanen..... ofzo).
  Want dan kan 't zijn dat de meisjes sowieso niet daar op vallen en BIJ VOORBAAT NEE denken!!!.... want dat gevoel heb ik wel overigens bij mij zelf, wat ben spaans/algerijns.

  Ik heb overigens gwn een gemiddeld uiterlijk maar heb wel doorzettingsvermogen/zelfvertrouwen en ben overigens NIET behoeftig .
  Ik spreek op een avond regelmatig 4 á 5 vrouwen aan en uiteindelijk heb ik soms beet. Maar wrm het meestal ook niet lukt is omdat de vriendinnen van dat meisje..... haar na 5 min bij mij wegtrekken.... ookal heb ik met die vriendinnen van tevoren aangesproken of een goede vriend bij me die haar vriendinnen bezig houdt...

  Het moraal van dit verhaal is dat dit artikel je DE JUISTE DENKWIJZE geeft wat vrouwen nog meer willen.... dan alleen je knappe koppie!!!!
  BTW, mooi en goed artikel!!!

  • Angelo says:

   @ fernando

   Als een vriendin haar moet wegtrekken of als jij toestemming moet vragen, dan weet je toch eigenlijk al dat dit niet de vrouw is van je dromen.
   Want hoe zal een relatie dan gaan? Ze zal altijd de mening vragen van haar (beste) vriendinnen en daarop een keuze maken.
   Ze laat hiermee zien dat ze geen sterk karakter heeft.

   Ik maak het altijd humoristisch door te zeggen:
   "Ik vind je leuk maar volgens mij moet je eerst toestemming aan je bodyguard vragen om met me te praten".

   Nee, liever meiden die zonder vriendin zijn want dan heb je die problemen niet.
   Genoeg single meiden zonder die irritante vriendin die alles goed moet keuren voor haar, toch? ;)

 3. Arellius says:

  Hai fernando,

  Dit is zeker één van de coolste reacties die ik tot nu toe gezelen heb, hartstikke bedankt man.

  Mooi verwoord ook, hyena gedrag is een hele goede omschrijving ervoor.
  Ik kan me niet herinneren van welk afkomst ze precies waren. Licht getint. Ongeacht je afkomst is het overal wel mogelijk om vrouwen te versieren, en alle vrouwen die ik ooit heb gevraagd of hun ex'n hun ideale man was, was het nooit zo. Altijd een ander uiterlijk, persoonlijkheid enz. enz.

  De dames waren ook niet NL's en degene die ik had gezoend kwam uit Saudi Arabia, dus het lag inderdaad aan hun gedrag. Gelijk heb je dat vrouwen van hyena gedrag afknappen.

  Volgens mij als je gewoon goed doorzet met de zelfvertrouwen en doorzettings vermogen die je hebt kom het zeker goed. Ga gewoon voor die bloedmooie dames, fuck it :) Al helemaal een plus punt als je Spaans kan spreken.

  Als je merkt dat haar vriendinnen haar willen wegtrekken, wissel nummers uit en spreek dan een ander keertje met haar af. Sterker nog, vraag netjes aan haar vriendinnen of jullie even 2 minuten mogen zitten, en je wijst de plek aan waar ze jullie in de gaten kunnen houden. Dit doe je waneer je al onderweg bent om te gaan zitten, isoleer de dame die je leuk vind niet te veel want anders gaan ze haar sneller weg trekken.

  Veel succes en nogmaals bedankt voor je reactie !
  Groetjes,

  Arellius

 4. NickS says:

  Zoveel herkenbare dingen in dit artikel! Vooral dat haantjesgedrag van gasten in een club, dat opdringerige schrikt vrouwen misschien ook wel af. Aan de andere kant had ik de ballen gewild om er meteen op af te stappen. Klinkt eigenlijk heel fout om te zeggen, maar ik hoor wel eens van meiden dat ze dachten dat ik een player was terwijl ik zowat vrouwenschuw ben, het is denk ik ook puur zelfvertrouwen (beter gezegd een tekort aan) en een gesprek gaande weten te houden. Wat dat betreft had ik beter Neill Strauss kunnen heten.

 5. Hassan says:

  Hallo arellius me moeder en me zusje zeggen dat het aan me uiterlijk ligt dat ik geen vrouwen kan versieren ze zeggen dat ik me haar moet kaal scheren en me kledingstijl moet veranderen om meer kans te maken.omdat ze zelf die eisen stellen aan een man zou dat ermee te maken kunnen hebben dat ze zelf Voor een hele lange tijd geen partner hebben?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d