PUA Mystery

PUA Mystery

PUA Mystery is een van de meest bekende personen in de wereld van het vrouwen verleiden.

Mystery droeg ooit de titel van ’s werelds beste Pick Up Artist (PUA).

PUA Mystery weet precies hoe hij een vrouw moet verleiden en Neil Strauss ziet hem als de ontdekker van de PUA gemeenschap.

PUA Mystery is op 24 september 1971 geboren onder de naam Erik James Horvat-Markovic. Zijn alter ego PUA Mystery roept echter meer herkenning op in de PUA gemeenschap.

Voordat Erik James een PUA werd, was hij vooral bekend als entertainer en magiër Erik Von Markovik. In zijn persoonlijke leven heeft PUA Mystery een vriendin en een dochter.

The Game en PUA Mystery

In het boek “Neil Strauss The Game” is PUA Mystery een van de belangrijkste karakters. Dit boek is door Neil Strauss in 2005 gepubliceerd.

PUA Mystery was toen al erg bekend in de PUA-gemeenschap, maar het boek heeft er voor gezorgd dat hij erkenning kreeg van over de hele wereld. Sinds dat Neil Strauss in de wereld van PUA is gestapt, zijn PUA Mystery en hij altijd goede vrienden geweest.

Boeken van PUA Mystery

PUA Mystery is co-auteur van een aantal PUA-gerelateerde boeken. Zo heeft hij meegeschreven aan het boek “The Mystery Method, How To Get Beautiful Women Into Bed” en “The Pickup Artist, The New and Improved Art of Seduction”

Het laatste boek van PUA Mystery kwam in 2010 uit. Dit boek bevat bijna 300 pagina’s met allerlei nieuwe tips. Zeker de moeite waard om te lezen.

In 2005 schreef PUA Mystery ook nog mee aan een eBook, namelijk “The Venusian Arts Handbook”. Dit boek is echter al een tijdje niet meer beschikbaar.

PUA Mystery op TV

PUA Mystery is ook op tv geweest met de reality show “The Pickup Artist”.

In deze show stond een groep mannen centraal, die nooit succes hadden bij de vrouwen.

PUA’s Mystery, J-Dog en Matador leerden de deelnemers alle kneepjes van het vak, zodat zij ook echte Pickup Artists konden worden. De mannen gingen daarna onderling de strijd aan met elkaar.

The Pickup Artist” heeft twee seizoenen lang gedraaid, waardoor Mystery nog bekender werd dan hij al was. Seizoen één werd uitgezonden in 2007, seizoen twee in 2008.

Van zelfbenoeming naar erkenning

PUA Mystery heeft er hard voor moeten knokken om de erkenning te krijgen die hij nu heeft. Hij benoemde zichzelf tot PUA, maar het duurde nog even voordat de hele gemeenschap hem zag als de beste PUA ter wereld.

PUA Mystery is een groot voorstander van het idee dat je een structuur moet hebben in het verleiden van vrouwen. Dit spel van verleiden, kon volgens PUA Mystery eenvoudig worden overgedragen aan anderen.

Dankzij de tips en technieken van PUA Mystery, is het veel mannen gelukt om vrouwen te verleiden. Dit zijn niet zomaar vrouwen, maar bloedmooie dames, waarvan je dacht dat ze nooit interesse in je zouden hebben.

PUA Mystery heeft de PUA-gemeenschap in samenwerking met anderen volledig op de kaart gezet.

Zonder PUA Mystery zou de PUA-wereld niet geweest zijn wat het nu is.

P.S. Heb je nog info over PUA Mystery of wil je jouw mening kwijt? Plaats hem hier onder!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *