Ross Jeffries & Zijn Speed Seduction Methode

Ross Jeffries

Ross Jeffries is één van de bekendste mannen in de wereld van PUA. Al sinds 1988 helpt hij allerlei mannen met het verleiden van vrouwen.

Ross Jeffries heeft een eigen internetsite en is de bedenker van “Speed Seduction”.

Met zijn technieken claimt Ross Jeffries dat je vrouwen beter kunt begrijpen, vooral op het gebied van psychologie.

Wie Is Ross Jeffries?

Ross Jeffries is geboren als Paul Jeffrey Ross, op 20 september 1958. Hij is de eerste die NLP (Neuro Linguistic Programming) bij elkaar samenbracht om vrouwen te versieren.

In het Nederlands betekent dit dat Ross Jeffries neurologische aspecten, taal en programmering bij elkaar bracht. Onder neurologische aspecten verstaat Ross Jeffries hoe wij mensen reageren op bepaalde situaties en hoe we gedragspatronen ontwikkelen.

Op het gebied van taal kijkt Ross Jeffries vooral naar hoe er op bepaalde woorden wordt gereageerd.

Ross Jeffries kwam er achter, dat onze taal, gedragspatronen en kijk op de wereld allemaal onder zijn te verdelen in patronen die zich herhalen. Ross Jeffries heeft met zijn NLP een manier gevonden om deze patronen te veranderen en te verbeteren.

In 1992 schreef hij al een eBook over het versieren van vrouwen, namelijk “How to Get the Women You Desire into Bed”.

Ross Jeffries En Speed Seduction

Ross Jeffries was een van de eerste personen die een website en nieuwsgroep opstartte voor het verleiden van vrouwen. Daarnaast heeft hij ook vele boeken, CD’s en video’s gepubliceerd over ditzelfde onderwerp.

De basis van de originele Speed Seduction, is er op gebaseerd om vrouwen via taal te verleiden. Het is daarbij de bedoeling om de emotionele status van de vrouw de weg te wijzen. Wanneer je het goed doet, leidt deze weg precies naar hetgene wat jij wilt.

Onconventioneel

De manier waarop Ross Jeffries vrouwen verleidt, roept bij sommige mensen echter ook een gevoel van walgelijkheid op. Sommige mensen vinden het niet kunnen dat een vrouw op deze manier verleid wordt.

In 2006 was Ross Jeffries te gast bij Dr. Phil, waar zijn ideeën werden bekritiseerd door Dr. Phil zelf. In de uitzending trekt hij zich daar echter niets van aan, en noemt hij zichzelf de “Godfather” van het verleiden.

Ross Jeffries ziet zijn technieken echter als manier om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen, voor seks en romantiek. Volgens hem gaan mensen dankzij zijn tips, elkaars behoeften beter begrijpen.

De normale manier van daten, die door andere datingexperts gebruikt wordt, vindt Ross niet goed. Deze datingexperts lukt het vrijwel nooit om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen.

Ross wordt door velen in de PUA-gemeenschap gezien als een van de oprichters van de moderne verleidingsgemeenschap. Zonder zijn denkwijzen zouden veel mannen nog steeds problemen hebben met het versieren van vrouwen.

Ross Jeffries was en is nog steeds erg belangrijk in de PUA-wereld.

P.S. Ik hoop dat mijn artikel over Ross Jeffries je beviel, plaats hieronder jouw reactie!

2 Reacties op "Ross Jeffries & Zijn Speed Seduction Methode"

 1. Smoothdoc

  says:

  Leuk artikel Dennis! Ross Jeffries komt naar Amsterdam 26 maart 2011! Kom je ook?

 2. john

  says:

  Sinds 1991 ? Volgens mij begon hij in 1988 al ermee. Vele boeken is trouwens overdreven, sinds zijn klassieker publiceert hij artikelen en doet hij seminars maar heeft hij geen boeken meer uitgebracht.

  Midden jaren 90 werd dankzij hem het hele pickup artist bekend bij het grote publiek, met google kan je nog de interviews uit 1997/1998 vinden, hij stond onder andere in Rolling Stone en Playboy.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *