Het Verschil Tussen Overdag & ‘S Nachts Versieren

Mooie vrouw op terrasje

Vrouwen kun je overal versieren en het maakt dus niet uit of het dag of nacht is. Eén van de belangrijkste redenen waarom vrouwen overdag versieren zo bijzonder is is eigenlijk om die reden alleen al: het is overdag. Vrouwen verwachten het dan ook niet.

Het is algemeen bekend dat de vaste plek om vrouwen te versieren in de discotheek is, maar dat maakt het niet minder leuk. Het is altijd weer een spannende uitdaging om de mooiste vrouw in de discotheek te versieren.

Wat ik het meest interessant vind is dat een mooie vrouw in de discotheek zich super mooi kan voelen, maar wanneer ze overdag haar boodschappen aan het doen is heeft ze die gedachtes niet in haar hoofd zitten. Vandaar dat als je zo’n mooie dame overdag zou versieren het ook krachtiger overkomt, in de zin van dat ze het niet verwacht en dat ze zich niet met andere vrouwen hoeft te vergelijken, zoals in de discotheek.

Vrouwen overdag versieren is toch wel een tikkeltje anders dan vrouwen in de avond versieren. Vooral hoe vrouwen zich gedragen, en het grappige is: dat is ook met jou zo. In de supermarkt ben je niet hetzelfde feestbeest zoals je afgelopen weekend in de discotheek was toch?

In het volgende artikel, en de titel zegt het al, schrijf ik over de verschillen tussen vrouwen overdag en ’s nachts versieren. Veel leesplezier…

Ochtend & Middag

Vrouwen zijn overdag, over het algemeen, constant bezig met zichzelf. Ze zijn aan het winkelen of ze zijn onderweg naar werk of school, ze zijn in de stad want ze moeten iemand ophalen of ze hebben met iemand afgesproken. Ze denken aan hun boodschappenlijstje voor vanavond of wat ze in het weekend gaan dragen op de verjaardag van een vriendinnetje, even in het raam kijken of hun haar wel goed zit en in de tram in een spiegeltje kijken of de make-up niet uitgelopen is. En ga zo maar door en door en door.

En als ze dan tussen al deze dingen die ze aan het denken en doen is, uit het niets hoort: ”Hoi…”, en ze jou naast haar of voor haar ziet staan, dan denkt ze: “Uuuh, wie is hij?” En ze zegt wel ”Hoi” terug. Jij vervolgt dan met: ”Ik zag je lopen en moest je vertellen dat ik je echt een leuke uitstraling vind hebben.”

Gewoon zomaar, uit het niets! Een compliment terwijl ze met totaal andere dingen bezig is. En het weekend daarvoor was ze nog uit geweest, maar er was alleen maar naar haar gefloten en jongens riepen alleen dat ze ‘lekker’ was van een afstand. En dan opeens komt er een man met lef haar en gemeend compliment geven. Nice, toch?

Wie weet denkt ze dat ze zichzelf niet zo goed heeft opgemaakt vandaag en vindt ze het dan al helemaal prettig wanneer ze hoort dat ze er alsnog mooi uitziet. Nog beter zelfs, als ze haar haar niet heeft gedaan vanochtend en jij nog eens een compliment ervoor geeft: ”Wat me het meeste opviel is je haar, ik vind het heel mooi bij je staan.”

Oh, wat een drukte !

Sommige vrouwen, en gewoon mensen over het algemeen, hebben het nou eenmaal super druk. Vooral in deze tijden, het verbaast me nog steeds dat er zoveel mensen zijn die en werken en een studie doen, beide fulltime! Ik had laatst ook een best leuke dame benaderd, ze was onderweg naar huis en we hadden nummers uitgewisseld, bleek dat ze haast geen tijd had om iets leuks te doen. En trainen, en werk, en daarnaast nog eens studeren.

Ik heb tegenwoordig weinig geduld en ik weet dat er veel leuke(re) vrouwen zijn die wél tijd hebben. Maarja, soms heeft iemand het gewoon te druk. Tenzij je tegen jezelf zegt: ”Fuck it, ik wil voor haar gaan.” Weet wel dat er genoeg leuke vrouwen zijn die zat tijd hebben om een drankje met je te doen, jij hebt de luxe om degene te laten gaan die je niet meer ziet zitten of aan wie je geen tijd meer wilt spenderen.

In de nacht…

…Voelen mensen zich veel vrijer, met name in de discotheek. Het is een soort mini-vakantie voor iedereen en daarom mag iedereen ook lekker los gaan en zuipen wat ze willen, hoeveel ze willen. De beest uithangen, liedjes meezingen, dansen. Eigenlijk alles wat je buiten niet druft te doen mag je in de discotheek doen, tot een bepaalde hoogte natuurlijk.

De discotheek heeft ook heel erg veel met ego te maken. Je hebt niet alleen met je eigen ego wat te maken maar ook met die van iedereen die er is. Iedereen probeert de coolste, leukste en geweldigste uit te hangen en als ze het niet proberen, willen ze het stiekem wel graag zijn. Welke man in de discotheek wil er nou niet aan tafel zitten met een groepje super mooie dames? Lachen, drinken, dansen en meer.

Mannen doen vaak macho in de discotheek, ze wagen pogingen om zich zo ‘smooth’ mogelijk te kleden en er op hun best uit te zien, voor wie? Juist, de vrouwen.

Daarentegen vind ik vrouwen erger wat dat betreft, ze willen er allemaal graag goed en lekker uitzien. Het is bijna een soort van onbewust wedstrijdje dat ze onder elkaar hebben: wie er het lekkerst uit ziet. En de mannen mogen van dit wedstrijdje genieten. Het is grappig, want vrouwen kleden zich niet puur voor het genot van mannen super mooi, maar voor zichzelf omdat ze zich goed voelen wanneer ze er bloedmooi uitzien.

Vandaar, ego. Ze krijgen er ook een kick van wanneer er zoveel mannen naar hun kijken, want ze weten echter wel wat voor type ze zijn. In de zin van: ze weten dat ze er super goed uitzien en dat mannen, vaak, naar hun kijken.

Versieren

In de discotheek kom je met iets meer weg dan overdag. Een vrouw zal je raar aankijken als je haar bijvoorbeeld iets als ‘sexy’ noemt. Ligt er natuurlijk aan hoe je het overbrengt, alhoewel in de discotheek kom je er makkelijker mee weg. Waarom? De discotheek is een plek voor seks, de vrouwen zien er hartstikke sexy/seksueel uit en de meesten gaan ook naar de discotheek met de verwachting dat ze allemaal ‘sexy mannen’ gaan tegenkomen.

De vibe is één en al seksueel, blend in met die vibe en je zult ook sneller je doel bereiken.

Binnenkort schrijf ik een gids waar ik tot in detail inga op vrouwen overdag en ’s nachts versieren. Voor nu houd ik het hierbij.

2 Reacties op "Het Verschil Tussen Overdag & 'S Nachts Versieren"

 1. Thomas

  says:

  Arillius, zou je een keer een artikel kunnen schrijven over het "textgame". Aangezien er tegenwoordig vooral veel whatsapp word gebruikt en mee gecommuniceerd word. Dat zou erg interessant zijn!

 2. Tiktak

  says:

  Moest ik kiezen tussen overdag of ' s nachts versieren. Zou ik voor overdag gaan.
  Waarom? heel logisch. Je hebt alle vrouwen voor jouw alleen, omdat simpel weg geen enkele gozer het doet. Maar wees maar voorbereid voor heel wat afwijzingen. zo'n maand geleden liep er een heel lekker ding op straat. Omdat ze zo lekker was heb ik haar de hele tijd zitten volgen. Tot ze het heeft geflikt tot het politiekantoor hahahah en ik ben gaan weglopen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *